UNITED BOSNIA AND HERCEGOVINA-"KOOS"

Almir Arnaut-Belli

#1 UNITED BOSNIA AND HERCEGOVINA-"KOOS"

Post by Almir Arnaut-Belli »

SKORO PA SMO SE RODILI POSLIJE 15 GODINA I POČELI PRIČATI O PRAVIM STVARIMA,VRIJEME JE DA RAZMISLIMO I O OVOME PO HILJADITI PUT ,DA VIDIMO KOLIKO JE BOSANACA I HERCEGOVACA OSTALO,KULTURA-OBRAZOVANJE-OMLADINA-SPORT JE "KOOS BOSNIA AND HERCEGOVINA UNITED" KOJI JE OSNOVAN U TUZLI PRIJE PET GODINA ,STIM DA JE PRVO IME BILA HIP-HOP BRIGADA UDRUŽENOG RADA,A PITANJE ZA MNOGE AKO EVROPA ŽELI DA SE MI JEDNOG DANA PRIKLJUČIMO, ZAŠTO ONDA I DALJE OD ŽRTVE PRAVI ZLOĆINCA I DOPUŠTA NEKAKVE DODIKE I ONE KOJI SU NAS POVELI U RAT,ZAŠTO IM NE SUDI U NINBERGU KAO SS DIVIZIJAMA I DRUGIMA POSLIJE DRUGOG SVJETSKOG RATA,ZATO ŠTO JE KRIVA I NEŽELI PRIZNATI KRIVICU,NAŠA KRIVICA JE ŠTO SE BOJIMO LJUDI A TREBA BOGA DA SE BOJIMO JER SE SKLANJAMO PRED JAČIM,A 1992 SU BILI MAKAR 20 PUTA JAČI A ODBRANILI SMO SE I BRANILI BI SMO SE DO KRAJA DA NAS NEKO NEPODIJELI,PITAM VAS KO BOSANCI I HERCEGOVCI MOJI ,ISTI TI KOJI NAS DANAS VRAČAJU U TU EVROPU ,JEBEM JA NJIH A JEBEM I NAS, NEK NAS I NESTANE AKO TREBA DA SMO TAKVI DA LJUBIMO GUZICE ONIMA RADI KOJIH NEMAMO ŽIVOTA 15 GODINA,ZATO BIH VOLIO DA SE DESE MLADI LJUDI U BIH DA SVI POLITIČARI BUDU AKO NE STARIJI ONDA PRIBLIŽNO ISTIH GODINA KAO I ŽELJKO KOMŠIĆ, ALI DA BUDU HRABRI I POŠTENI I DA IMAJU SVOJE JA,A DA SE NE UDVARAJU TIM ZLOČINCIMA . I ODSADA OD BELLOG VUKA POSTAJEM RADIKALNI BOSANAC I HERCEGOVAC I AKO NAM NEVRATE MIR I SREĆU IMAČE PROBLEMA SA MILIJUN OVAKVIH KAKAV SAM JA ,A TO NAŽALOST JEDINI DANAS DOPUŠTA ČOVJEK,DRUG,PRIJATELJ,JARAN,GOSPODIN A BOGAMI I POŠTENJAĆINA SEFER HALILOVIĆ I MULTIETNIČKA ARMIJA NAORUŽANA ISTINOM I SAMO ISTINOM,NAPOMINJEM DA JE JEDNOM REKAO ISTINA OSTAJE ISTINA-LAŽ JE LAŽ I TU JE BIO UPRAVU,POTUKAO JE GEBELSA NA STARTU ,A KO NEVJERUJE U TO NEKA IDE ZA GEBELSOM I NJEMU SLIČNIMA MI ČEMO ZA SEFEROM I SA DRAGIM BOGOM DO SLOBODNE REPUBLIKE BIH.
1992 DVA MILIJUNA I SEDAMSTO HILJADA BOSANACA I HERCEGOVACA JE BILO ZA RBIH,OKO 300.000 PROTIV,TO SU BILI ČETNICI I USTAŠE I DANAS SU ,HAJMO IH VJEŠAT ISTINOM AKO IM NEMOŽEMO UZETI ONO ŠTO SU ONI NAMA ŽIVOTE I SREĆU I BUDUČNOST.
VOLI VAS RADIKAL I DA SE PAMTI I NEZABORAVI,INAČE SAM PISAC PO ZANIMANJU ALI NEĆU DA PIŠEM BEZ SVOJE RBIH,OD VAS ĆE ZAVISITI KOLIKO ČU BITI SA VAMA NA OVOM DIVNOM PORTALU,ZAŠTO BRČKO DISTRIKT,SREBRENICA DISTRIKT,ZAŠTO NE REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA DISTRIKT,VOZDRA A MOŽDA I ZBOGOM OD BELLOG VUKA KOJEG JE ZABOLLA RUKA,VOLIM VAS MOJI BOSANCI I HERCEGOVCI I VOLJEĆU VAS DO GROBA.
Last edited by Almir Arnaut-Belli on 17/05/2007 16:49, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

beli, haj' svega ti do geneleca i kupi tastaturu na kojoj se moze ugasit caps lock...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Skoro pa smo se rodili poslije 15 godina i počeli pričati o pravim stvarima,vrijeme je da razmislimo i o ovome po hiljaditi put ,da vidimo koliko je bosanaca i hercegovaca ostalo,kultura-obrazovanje-omladina-sport je "koos bosnia and hercegovina united" koji je osnovan u tuzli prije pet godina ,stim da je prvo ime bila hip-hop brigada udruženog rada,a pitanje za mnoge ako evropa želi da se mi jednog dana priključimo zašto onda i dalje od žrtve pravi zloćinca i dopušta nekakve dodike i one koji su nas poveli u rat,zašto im nesudi u ninbergu kao ss divizijama i drugima poslije drugog svjetskog rata,zato što je kriva i neželi priznati krivicu,naša krivica je što se bojimo ljudi a treba boga da se bojimo jer se sklanjamo pred jačim,a 1992 su bili makar 20 puta jači a odbranili smo se i branili bi smo se do kraja da nas neko nepodijeli,pitam vas ko bosanci i hercegovci moji isti ti koji nas danas vračaju u tu evropu ,jebem ja njih a jebem i nas nek nas i nestane ako treba da smo takvi da ljubimo guzice onima radi kojih nemamo života 15 godina,zato bih volio da se dese mladi ljudi u bih da svi političari budu ako0 ne stariji onda približno istih godina kao i željko komšić ali da budu hrabri i pošteni i da imaju svoje ja,a da se neudvaraju tim zločincima i odsada od bellog vuka postajem radikalni bosanac i hercegovac i ako nam nevrate mir i sreću imače problema sa milijun ovakvih kakav sam ja a to nažalost jedini danas dopušta čovjek,drug,prijatelj,jaran,gospodin a bogami i poštenjaćina sefer halilović i multietnička armija naoružana istinom i samo istinom,napominjem da je jednom rekao istina ostaje istina-laž je laž i tu je bio upravu,potukao je gebelsa na startu a ko nevjeruje u to neka ide za gebelsom i njemu sličnima mi čemo za seferom i sa dragim bogom do slobodne republike bih.
1992 dva milijuna i sedamsto hiljada bosanaca i hercegovaca je bilo za rbih,oko 300.000 protiv,to su bili četnici i ustaše i danas su ,hajmo ih vješat istinom ako im nemožemo uzeti ono što su oni nama živote i sreću i budučnost.
Voli vas radikal i da se pamti i nezaboravi,inače sam pisac po zanimanju ali neću da pišem bez svoje rbih,od vas će zavisiti koliko ču biti sa vama na ovom divnom portalu,zašto brčko distrikt,srebrenica distrikt,zašto ne republika bosna i hercegovina distrikt,vozdra a možda i zbogom od bellog vuka kojeg je zabolla ruka,volim vas moji bosanci i hercegovci i voljeću vas do groba.
jarane na cemu si?
Almir Arnaut-Belli

NEMAM VREMENA DRUG IZVINI ALI OVAKO JE MANJE GREŠAKA.
nedim_uk

Post by nedim_uk »

Vuk je na belom :)
Almir Arnaut-Belli

#6 UNITED BOSNIA

NA TOME ŠTO TI MISLIŠ SIGURNO NISAM,A NA PATRIOTIZMU ŽIVIM ŽIVOT I TO SRETAN ,JOŠ DA VIDIM I ZA VAS SREĆU.........
mIRCerka wrote:
Skoro pa smo se rodili poslije 15 godina i počeli pričati o pravim stvarima,vrijeme je da razmislimo i o ovome po hiljaditi put ,da vidimo koliko je bosanaca i hercegovaca ostalo,kultura-obrazovanje-omladina-sport je "koos bosnia and hercegovina united" koji je osnovan u tuzli prije pet godina ,stim da je prvo ime bila hip-hop brigada udruženog rada,a pitanje za mnoge ako evropa želi da se mi jednog dana priključimo zašto onda i dalje od žrtve pravi zloćinca i dopušta nekakve dodike i one koji su nas poveli u rat,zašto im nesudi u ninbergu kao ss divizijama i drugima poslije drugog svjetskog rata,zato što je kriva i neželi priznati krivicu,naša krivica je što se bojimo ljudi a treba boga da se bojimo jer se sklanjamo pred jačim,a 1992 su bili makar 20 puta jači a odbranili smo se i branili bi smo se do kraja da nas neko nepodijeli,pitam vas ko bosanci i hercegovci moji isti ti koji nas danas vračaju u tu evropu ,jebem ja njih a jebem i nas nek nas i nestane ako treba da smo takvi da ljubimo guzice onima radi kojih nemamo života 15 godina,zato bih volio da se dese mladi ljudi u bih da svi političari budu ako0 ne stariji onda približno istih godina kao i željko komšić ali da budu hrabri i pošteni i da imaju svoje ja,a da se neudvaraju tim zločincima i odsada od bellog vuka postajem radikalni bosanac i hercegovac i ako nam nevrate mir i sreću imače problema sa milijun ovakvih kakav sam ja a to nažalost jedini danas dopušta čovjek,drug,prijatelj,jaran,gospodin a bogami i poštenjaćina sefer halilović i multietnička armija naoružana istinom i samo istinom,napominjem da je jednom rekao istina ostaje istina-laž je laž i tu je bio upravu,potukao je gebelsa na startu a ko nevjeruje u to neka ide za gebelsom i njemu sličnima mi čemo za seferom i sa dragim bogom do slobodne republike bih.
1992 dva milijuna i sedamsto hiljada bosanaca i hercegovaca je bilo za rbih,oko 300.000 protiv,to su bili četnici i ustaše i danas su ,hajmo ih vješat istinom ako im nemožemo uzeti ono što su oni nama živote i sreću i budučnost.
Voli vas radikal i da se pamti i nezaboravi,inače sam pisac po zanimanju ali neću da pišem bez svoje rbih,od vas će zavisiti koliko ču biti sa vama na ovom divnom portalu,zašto brčko distrikt,srebrenica distrikt,zašto ne republika bosna i hercegovina distrikt,vozdra a možda i zbogom od bellog vuka kojeg je zabolla ruka,volim vas moji bosanci i hercegovci i voljeću vas do groba.
jarane na cemu si?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Vuche, ne mislim da si na heroinu, vec kontam da te nesto ebno spucalo pa da si na antidepresivima.
:)

Takav napad radikalnog bosanstva nisam odavno vidjela, nemoj me pogreshno shvatiti, ima nas jos takvih, samo sto se mi zovemo RADIKALNI OSTALISTI jerBo po popisu ne mozemo biti Bosanci :D

Sretno
Almir Arnaut-Belli

#8 UNITED BOSNIA

Nedo Ukrainac Belo je ekavica a bijelo ije,ja sam brate na Božijem pa kako se to vama sviđalo ili ne,teško je biti čovjek i kada ustaneš vidjeti sebe u ogledalu ja to radim već dugi niz godina i vjeruj upoznao sam hiljade takvih kao ti a ovcakve tražim kao što sam ja.
Almir Arnaut-Belli

#9 united

DEPRESIVAN NIKADA NISAM BIO,ALI DA VAM ISPRIČAM JEDNU PRIČU TREBALO BI MI VREMENA PUNO,A OSTALI NIKADA NEĆEMO BITI AKO TREBA OPET ČEMO GINUTI.Nema ljutnje kod čovjeka koji vjeruje,ima samo nada i borba,to danas zovu sabur a ja ovako to radim,problem je što nas je malo ostalo i da ti kažem iskreno i posljednji kada bih bio ovako BIH se zvao,voli vas Belli vuk borac za slobodu narodu.
RASTI ,RASTI ZEMLJO MILA ,
DABOGDA UVIJEK SLOBODNA MI BILA
forUMASH

#10 Re: united

Post by forUMASH »

belli vuk wrote:DEPRESIVAN NIKADA NISAM BIO,ALI DA VAM ISPRIČAM JEDNU PRIČU TREBALO BI MI VREMENA PUNO,A OSTALI NIKADA NEĆEMO BITI AKO TREBA OPET ČEMO GINUTI.Nema ljutnje kod čovjeka koji vjeruje,ima samo nada i borba,to danas zovu sabur a ja ovako to radim,problem je što nas je malo ostalo i da ti kažem iskreno i posljednji kada bih bio ovako BIH se zvao,voli vas Belli vuk borac za slobodu narodu.
.....ja sam neki dan ustao razmisljajuci o crvenim bregovima na kojima rastu zrele breskve okupane jutarnjom rosom sto se nahvatala po breskvinim dlacicama i kad je zgrizes malo te golica po nepcu al' sve je dobro dok ne dodjes do kospe sto je obicno znak da si breskvu pojeo i onda il' se opet moras penjati na crvene bregove il' si tuzan sto je breskve nestalo.....
I DABOGDA TI NIKAD NE NESTALO BRESAKA

:-) :P :-)
nedim_uk

#11 Re: UNITED BOSNIA

Post by nedim_uk »

belli vuk wrote:Nedo Ukrainac Belo je ekavica a bijelo ije,ja sam brate na Božijem pa kako se to vama sviđalo ili ne,teško je biti čovjek i kada ustaneš vidjeti sebe u ogledalu ja to radim već dugi niz godina i vjeruj upoznao sam hiljade takvih kao ti a ovcakve tražim kao što sam ja.
Ama bolan...zeza,relax.....btw ne postoje ovakvi kao ja.
Almir Arnaut-Belli

#12 UNITED BOSNIA

Crvene breskve asocijacija na komunizam,ne stari meni fali nešto što ti nemaš,to ja tražim tamo gdje ima toga a na tvojim bregovima sve crveno kod mene se Zlati i miriše
POLJEM SE ŠIRI MIRIS LJILJANA.....
UMRIJEČU DUŠO AL NE NA BRESKVAMA
NE NA CRVENIM,NITI ZELENIM
NEGO ZLATNIM I NIKAD UVELIM
Almir Arnaut-Belli

#13 Re: UNITED BOSNIA

nedim_uk wrote:
belli vuk wrote:Nedo Ukrainac Belo je ekavica a bijelo ije,ja sam brate na Božijem pa kako se to vama sviđalo ili ne,teško je biti čovjek i kada ustaneš vidjeti sebe u ogledalu ja to radim već dugi niz godina i vjeruj upoznao sam hiljade takvih kao ti a ovcakve tražim kao što sam ja.
Ama bolan...zeza,relax.....btw ne postoje ovakvi kao ja.
ZEZA JE I KOD MENE JARANE ALI AKO SE BUDEMO ZEZALI ZEZNUĆE NAS OPET,IPAK JE OVO POLITIKA-A TI ZNAŠ KOLIKO NAS INTERESUJE DANAS POLITIKA,ZATO ZEZAĆEMO SE NA DRUGOJ DISKUSIJI A OVDJE UNITED ONLY,NADAM SE DA SE I TI NE LJUTIŠ
Pasiflora

Post by Pasiflora »

Rece li to Belli Vuce da si pisac?
E pa nije ti se primilo. Barem po gramatici. U sadrzaj ne bih ulazio. Fataj se ti bolan ne bio kakva drugog posla, jer od toga se neces hljeba najesti.
seln

Post by seln »

Sto me ovaj belli vuk podsjeca na vJacka......
Almir Arnaut-Belli

Sitno je drug da gubim vrijeme za tebe da ispravljam gramatičke greške a od pisanja zarađujem preko 1000 evra mjesečno a pišem jednom ili dvaput u mjesecu,nego bolan kakva gramatika primitivac jedan bitno je što se piše a veliki kao ja imaju svoje editore koji to rade za mene ,moram te malo vrijeđati jer bilo bi pametno da prvo proćitaš a onda da daješ komentare,malo si prebrz na jeziku a to je odlika primitivnih i nepismenih

Dok svi spavaju ja pišem,
dok svi jedu ja pišem,
dok svi gube dane bezveze ja pišem,
pišem da se nikad ne izbrišem :x :P :?
Almir Arnaut-Belli

sitno wrote:Rece li to Belli Vuce da si pisac?
E pa nije ti se primilo. Barem po gramatici. U sadrzaj ne bih ulazio. Fataj se ti bolan ne bio kakva drugog posla, jer od toga se neces hljeba najesti.
ko mi kaže
Sitno je drug da gubim vrijeme za tebe da ispravljam gramatičke greške a od pisanja zarađujem preko 1000 evra mjesečno a pišem jednom ili dvaput u mjesecu,nego bolan kakva gramatika primitivac jedan bitno je što se piše a veliki kao ja imaju svoje editore koji to rade za mene ,moram te malo vrijeđati jer bilo bi pametno da prvo proćitaš a onda da daješ komentare,malo si prebrz na jeziku a to je odlika primitivnih i nepismenih

Dok svi spavaju ja pišem,
dok svi jedu ja pišem,
dok svi gube dane bezveze ja pišem,
pišem da se nikad ne izbrišem :x :P :?
Almir Arnaut-Belli

seln wrote:Sto me ovaj belli vuk podsjeca na vJacka......
Ja sam sve i ja sam niko,
ja sam i zora i noć,
ja sam onaj koji mora jednom doć,
da donese istinu svima,
da Bosanaca još ima.
Bilo ljeto ili zima nas ima,
bilo sunce ili kiša Bosanaca je koliko i duša,
bitno je jedno da počnemo živjeti zajedno,
a onome kome je krivo,
neka se vješa od drvo prvo.
Radikal Bosanski
Ahmmed

Post by Ahmmed »

belli vuk wrote:
seln wrote:Sto me ovaj belli vuk podsjeca na vJacka......
Ja sam sve i ja sam niko,
ja sam i zora i noć,
ja sam onaj koji mora jednom doć,
da donese istinu svima,
da Bosanaca još ima.
Bilo ljeto ili zima nas ima,
bilo sunce ili kiša Bosanaca je koliko i duša,
bitno je jedno da počnemo živjeti zajedno,
a onome kome je krivo,
neka se vješa od drvo prvo.
Radikal Bosanski
Auuuuu......otkud mu moje bobe? :D :D
Sogan

Post by Sogan »

ajoj 3pa :shock: :-) :lol: :lol:
danas

Post by danas »

fakat :D :lol: :lol:
Saraswati

Post by Saraswati »

Jos jedno cudo bosanske knjizevnosti :D :D :D
wels

Post by wels »

:roll:
kub lajkan

#24 Re: UNITED BOSNIA AND HERCEGOVINA-"KOOS"

Post by kub lajkan »

belli vuk wrote:SKORO PA SMO SE RODILI POSLIJE 15 GODINA I POČELI PRIČATI O PRAVIM STVARIMA,VRIJEME JE DA RAZMISLIMO I O OVOME PO HILJADITI PUT ,DA VIDIMO KOLIKO JE BOSANACA I HERCEGOVACA OSTALO,KULTURA-OBRAZOVANJE-OMLADINA-SPORT JE "KOOS BOSNIA AND HERCEGOVINA UNITED" KOJI JE OSNOVAN U TUZLI PRIJE PET GODINA ,STIM DA JE PRVO IME BILA HIP-HOP BRIGADA UDRUŽENOG RADA,A PITANJE ZA MNOGE AKO EVROPA ŽELI DA SE MI JEDNOG DANA PRIKLJUČIMO, ZAŠTO ONDA I DALJE OD ŽRTVE PRAVI ZLOĆINCA I DOPUŠTA NEKAKVE DODIKE I ONE KOJI SU NAS POVELI U RAT,ZAŠTO IM NE SUDI U NINBERGU KAO SS DIVIZIJAMA I DRUGIMA POSLIJE DRUGOG SVJETSKOG RATA,ZATO ŠTO JE KRIVA I NEŽELI PRIZNATI KRIVICU,NAŠA KRIVICA JE ŠTO SE BOJIMO LJUDI A TREBA BOGA DA SE BOJIMO JER SE SKLANJAMO PRED JAČIM,A 1992 SU BILI MAKAR 20 PUTA JAČI A ODBRANILI SMO SE I BRANILI BI SMO SE DO KRAJA DA NAS NEKO NEPODIJELI,PITAM VAS KO BOSANCI I HERCEGOVCI MOJI ,ISTI TI KOJI NAS DANAS VRAČAJU U TU EVROPU ,JEBEM JA NJIH A JEBEM I NAS, NEK NAS I NESTANE AKO TREBA DA SMO TAKVI DA LJUBIMO GUZICE ONIMA RADI KOJIH NEMAMO ŽIVOTA 15 GODINA,ZATO BIH VOLIO DA SE DESE MLADI LJUDI U BIH DA SVI POLITIČARI BUDU AKO NE STARIJI ONDA PRIBLIŽNO ISTIH GODINA KAO I ŽELJKO KOMŠIĆ, ALI DA BUDU HRABRI I POŠTENI I DA IMAJU SVOJE JA,A DA SE NE UDVARAJU TIM ZLOČINCIMA . I ODSADA OD BELLOG VUKA POSTAJEM RADIKALNI BOSANAC I HERCEGOVAC I AKO NAM NEVRATE MIR I SREĆU IMAČE PROBLEMA SA MILIJUN OVAKVIH KAKAV SAM JA ,A TO NAŽALOST JEDINI DANAS DOPUŠTA ČOVJEK,DRUG,PRIJATELJ,JARAN,GOSPODIN A BOGAMI I POŠTENJAĆINA SEFER HALILOVIĆ I MULTIETNIČKA ARMIJA NAORUŽANA ISTINOM I SAMO ISTINOM,NAPOMINJEM DA JE JEDNOM REKAO ISTINA OSTAJE ISTINA-LAŽ JE LAŽ I TU JE BIO UPRAVU,POTUKAO JE GEBELSA NA STARTU ,A KO NEVJERUJE U TO NEKA IDE ZA GEBELSOM I NJEMU SLIČNIMA MI ČEMO ZA SEFEROM I SA DRAGIM BOGOM DO SLOBODNE REPUBLIKE BIH.
1992 DVA MILIJUNA I SEDAMSTO HILJADA BOSANACA I HERCEGOVACA JE BILO ZA RBIH,OKO 300.000 PROTIV,TO SU BILI ČETNICI I USTAŠE I DANAS SU ,HAJMO IH VJEŠAT ISTINOM AKO IM NEMOŽEMO UZETI ONO ŠTO SU ONI NAMA ŽIVOTE I SREĆU I BUDUČNOST.
VOLI VAS RADIKAL I DA SE PAMTI I NEZABORAVI,INAČE SAM PISAC PO ZANIMANJU ALI NEĆU DA PIŠEM BEZ SVOJE RBIH,OD VAS ĆE ZAVISITI KOLIKO ČU BITI SA VAMA NA OVOM DIVNOM PORTALU,ZAŠTO BRČKO DISTRIKT,SREBRENICA DISTRIKT,ZAŠTO NE REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA DISTRIKT,VOZDRA A MOŽDA I ZBOGOM OD BELLOG VUKA KOJEG JE ZABOLLA RUKA,VOLIM VAS MOJI BOSANCI I HERCEGOVCI I VOLJEĆU VAS DO GROBA.

Vuče, vuče, što su ti tol'ka slova? :D
kicky

Post by kicky »

a bogati budale...
Post Reply