I ja sam se samo nasalio.mama32 wrote:![]()
Ko bi drugi, nego Fair...![]()
Nasao motokultivator![]()
![]()
Vid' ti vraga, a ja se samo salila ...![]()

Moderator: anex
Ovaj...mama32 wrote:Auh....
Sta mi uradiste od teme. Gluho bilo...
![]()
Ja sam vas muske pitala sta radite s paHuzom, a vi meni tu svoje genitalije saljete...![]()
A i ti Vodenjak. Do sad sam te cijenila i tvoje postove jako simpatisala, a ti tako...Stvarno sam te zamisljala kao dzentlmena...
![]()
Bolje ti je da se drzis politike, nisu dlake za tebe..![]()
Stvarno ste me razocarali, da ne znam hocu li ikad vise zaviriti na ovaj forum...
Povlacim temu, i da vise niko nista nije napisao ni o jednoj jedinoj dlaci!![]()
![]()
![]()
Pa se bojis da ti sta ne prostruji, ha?mama32 wrote:Ma Vodenjak, mora da si i ti jedan od onih muskarcina, sto zapuste dlake ispod pazuha, misleci da su tako veci muskarci... Auh, kako se covjek moze prevariti u ovim forumskim likovima...![]()
A sto se mene i u meni mi dlaka tice, rjesavam se ja njih redovno, ali sam htjela vidjeti da nema kakva bolja metoda...
Trenutno koristim el. brijac, ali bojim se , ovaj... struja je to , je l'...![]()
![]()
hrabroimigrant wrote:Evo da kazem i ja.
Kao muzijak, brijem sljedece dlake:
1. pazduh, jer se manje znoji, osjecam se cistije i svjezije uvijek, preporucujem
2. brada / brkovi, posto sam cosav a imam skoro 3 banke (sta ces), brijem / oblikujem zulufe i loma bradicu jedno 3 pua u sedam dana
3. genitalije, radim onaj trim aparatem na 3 milimetra, opet se bolje i cistije osjecam, a ne izgleda mi ruzno kada se pred nekom zenom skinem go
4. noge... e to u zivotu necu brijati, mada znam raje sportista koji briju noge zbog biciklizma ili plivanja.
![]()
eto, kratko jasno i iskreno!
hm...osjecam ja da nesto...hm.. tukne.vodolija_33 wrote:Da bi ste se riješili dosadnih dlačica, ako ne zauvijek onda barem na duže vrijeme, potrebno je da naspete punu kadu vrele H2O i u nju stavite 2 češnja češnjaka, zatim uronete svoje prekrasno tijelo u tu "čarobnu kupku". Bit ćete iznenađeni rezultatom
Onako samo upust, zasto se sramis??mama32 wrote:da...seas of cheese wrote:dosla si da nam kazes da si dlakava i da ne ides na depilaciju...mama32 wrote:Cure, zene, sta radite s viskom dlaka?![]()
Ja se ubih uklanjajuci, malo ovdje, malo ondje, a opet ih kisha bozija...![]()
Koji nacin , preparat, sredstvo, brijac, depilator, motokultivator ... da koristim, pa da ih se, onako svojski , rijesim??![]()
Sta vi radite s dlakama?![]()
Mogu i muski da se ukljuce i kazu, sta oni rade sa svojim dlakama, briju li se ispod paHuza, ili pustaju da im onako vise pokraj s*se...![]()
yuck
ja sam jedina koja ima dlake, jako se sramim, i zato i pitam ostale za savjet. Mozda ako pojedem malo vise sira da ce nestati?
to je bio odgovor onom mamlazu...Soul_Sista wrote:...
Onako samo upust, zasto se sramis??![]()
Ma znam.zenomama32 wrote:to je bio odgovor onom mamlazu...Soul_Sista wrote:...
Onako samo upust, zasto se sramis??![]()
Ne skrecite s teme, koja je jako bitna. STA S DLAKAMAAAAA???
![]()
Pa zlato, depiliraš ili obriješ i neće ti više "tuknuti". 100%. Ni gore, a Boga mi ni dole.mama32 wrote:hm...osjecam ja da nesto...hm.. tukne.vodolija_33 wrote:Da bi ste se riješili dosadnih dlačica, ako ne zauvijek onda barem na duže vrijeme, potrebno je da naspete punu kadu vrele H2O i u nju stavite 2 češnja češnjaka, zatim uronete svoje prekrasno tijelo u tu "čarobnu kupku". Bit ćete iznenađeni rezultatom![]()
hvala na lijepim savjetima, ali ja cu prihvatiti samo taj cesnjak. Vidim da je kod tebe urodio plodom. Mashala!vodolija_33 wrote:Pa zlato, depiliraš ili obriješ i neće ti više "tuknuti". 100%. Ni gore, a Boga mi ni dole.mama32 wrote:hm...osjecam ja da nesto...hm.. tukne.vodolija_33 wrote:Da bi ste se riješili dosadnih dlačica, ako ne zauvijek onda barem na duže vrijeme, potrebno je da naspete punu kadu vrele H2O i u nju stavite 2 češnja češnjaka, zatim uronete svoje prekrasno tijelo u tu "čarobnu kupku". Bit ćete iznenađeni rezultatom![]()
Naravno, ako još uz sve to iskombiniraš kvalitetan dezodorans i tuširanje makar 1x dnevno koristeći gel koji ne isušuje kožu i to više više hladnom nego toplom vodom, rezultati neće izostati
![]()
![]()
Lijep pozdrav
pa... sad kad si me već provalila...mama32 wrote:hvala na lijepim savjetima, ali ja cu prihvatiti samo taj cesnjak. Vidim da je kod tebe urodio plodom. Mashala!vodolija_33 wrote:Pa zlato, depiliraš ili obriješ i neće ti više "tuknuti". 100%. Ni gore, a Boga mi ni dole.mama32 wrote: hm...osjecam ja da nesto...hm.. tukne.![]()
Naravno, ako još uz sve to iskombiniraš kvalitetan dezodorans i tuširanje makar 1x dnevno koristeći gel koji ne isušuje kožu i to više više hladnom nego toplom vodom, rezultati neće izostati
![]()
![]()
Lijep pozdrav
Hajd' fino priznaj da si htjela samo da se malo eksponiras, pa cemo ti oprostiti. U protivnom, nemas sta da trazis na ovoj temi. Cus!