Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cure, zene, sta radite s viskom dlaka?
Ja se ubih uklanjajuci, malo ovdje, malo ondje, a opet ih kisha bozija...
Koji nacin , preparat, sredstvo, brijac, depilator, motokultivator ... da koristim, pa da ih se, onako svojski , rijesim??
Sta vi radite s dlakama?
Mogu i muski da se ukljuce i kazu, sta oni rade sa svojim dlakama, briju li se ispod paHuza, ili pustaju da im onako vise pokraj s*se...
Dosad najbolji prijedlog od elviss83
Ebo li vas patak, ima li sta konstruktivnije?
A ti , Engram, nemoj da me proganjas, kazacu svima da si manijak...
Kak'e jufke, kak'i bakrachi??
Imam ja ali bojim se da to neću moći izvesti .
Uzeo bih pincetu i jednu po jednu izvlačio , izvlačio................
kako je samo glup ovaj smajli podsjeća me na ovaj topik
manijak1 wrote:Imam ja ali bojim se da to neću moći izvesti .
Uzeo bih pincetu i jednu po jednu izvlačio , izvlačio................
kako je samo glup ovaj smajli podsjeća me na ovaj topik
Evo da izvalim jednu glupost: Glupi ljudi dolaze na glupe teme...
Problem je da gluposti nekima nikad nije dosta no meni nije problem suočiti se sa istinom da sam glup ali ipak nisam toliko glup kao oni koji ne prestaju izvaljivati gluposti
mama32 wrote:...Koji nacin , preparat, sredstvo, brijac, depilator, motokultivator ... da koristim, pa da ih se, onako svojski , rijesim??
Sta vi radite s dlakama? ...
mama32 wrote:Cure, zene, sta radite s viskom dlaka?
Koji nacin , preparat, sredstvo, brijac, depilator, motokultivator ... da koristim, pa da ih se, onako svojski , rijesim??
Sta vi radite s dlakama?
Mogu i muski da se ukljuce i kazu, sta oni rade sa svojim dlakama, briju li se ispod paHuza, ili pustaju da im onako vise pokraj s*se...
dosla si da nam kazes da si dlakava i da ne ides na depilaciju... yuck
Sta vi radite s dlakama?
dosla si da nam kazes da si dlakava i da ne ides na depilaciju... yuck
da...
ja sam jedina koja ima dlake, jako se sramim, i zato i pitam ostale za savjet. Mozda ako pojedem malo vise sira da ce nestati?
sta ste spopali mamu, to vi kao nemate dlaka, rodili se bezdlaki? Jasta nego su problem, pogotovo nama zenama. Ja jos nisam otkrila najefikasniji nacin, ono da se ne porezes svaki cas, one depilacijske kreme ne pomazu, za vaksiranje prvo treba da ti narastu dlake do odredene duzine da bi se efikasno skinule, a ja to ne mogu da izdrzim i da cekam, i sta je ostalo nego zileti, e bas su mi dodijali. Sta jos predlazete osim poljevanjem benzinom?
Sta vi radite s dlakama?
Jos uvjek te nisu obrijali.
Ma daj kazi gdje si pa da to zacas sredimo