Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stari wrote:Eh ...neki ocito na prvoj bracnoj noci dobiju po guzi... a neki iza usiju...nije bitno ..najvaznije je naglasiti bolnost te noci ....ostalo su naime nijanse.
A otkud ti to da sam uopste imao priliku da dozivim tu noc...obzirom na stanje moje mikrovalne rerne.
Ni po guzi ni po usima ...nego po ledjima ...kad me je skechilo (tad sam mislio da je to ischijas ...puno docnije se ispostavilo da je nesto drugo) vristao sam ko da mene neko, da izvines, ....oslobadja nevinosti (a i grdje mozda).
novalic wrote:zato sto se to stanje lako mijenja...
covjek je danas privrzeniji mikrovalnoj... ona rjedje izdaje... od prave
Ejs ...pa nemoj tako novo....ova tema je je posvecena AAmmri koja treba tek da uplovi u bracne vode....a ti odmah o tome kako je mikrovalna rerna bolja od one prave .... mislim nije ti to u redu.
novalic wrote:zato sto se to stanje lako mijenja...
covjek je danas privrzeniji mikrovalnoj... ona rjedje izdaje... od prave
Ejs ...pa nemoj tako novo....ova tema je je posvecena AAmmri koja treba tek da uplovi u bracne vode....a ti odmah o tome kako je mikrovalna rerna bolja od one prave .... mislim nije ti to u redu.
zahvaljujem se svima sto su pokusali ( bilo radi reda ili ne) da mi daju po sebi dobre savjete, ali to vise nije potrebno. sad mogu da idem na neku stranicu usamljena srca. com ili sl. posto nisam bila sigurna da sam dorasla braku i ostalim zajebancijama, rekoh svome dragom da mi da malo vremena da razmislim. eto dobih ja sada vremena za cijeli zivot da razmisljam.
ovo sve stvarno ili neka zajebancija?
kakva je to veza u kojoj se o braku razgovara tako... zaprosio je, ona treba odmah ushiceno da odgovori i to je to?!? to nesto iz filmova?
Draga moja,
meni se sve cini kako si jedva cekala taj tren...Konacno si to dozivjela, o cemu mora da si mastala cijeli zivot, cim dijelis srecu s nama...
Sretnooo...