Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haj nek ti je sa srecom. Ali budi svijesna da ljubav ne postoji, to je izmisljeno za vrijeme romanticizma... Jeste da nas osobe privlace, ali zbog cega??? Pa radi seksualnog nagona. Ne, ne kazem ja da je sve seks. Ima tu dosta i onoga: da ti se osoba svida kao osoba i da se s njim/njom dobro slazes, ali u sustini sve je to da bi se razmnozavali!
Ma nek ti je sa srecom, kad je vec navalio i rekao ti poslije tri godine da te voli sto mi malo para usi, poslije 3 godine ti neko kaze da te voli nadam se da je do mene i da sam pogresno razumjela i iskreno se nadam da ti je i prije puno puta govorio da te voli
Sretno
hananah wrote:Ma nek ti je sa srecom, kad je vec navalio i rekao ti poslije tri godine da te voli sto mi malo para usi, poslije 3 godine ti neko kaze da te voli nadam se da je do mene i da sam pogresno razumjela i iskreno se nadam da ti je i prije puno puta govorio da te voli
Sretno
On ljubav dokazuje dijelima, a ne rijecima. To duboko cijenim. Juce je jednostavno bilo sve u elementu, i ja rekoh DA. Potpuno sam konfuzna
Ali opet pomislim, sad ili kasnije isto je. Momentalno neznam sta da mislim. Neobican osjecaj. Znam da me voli u to nesumnjam, ali sa sobom nisam nacisto.