sto krace to boljedushmanka_sa wrote: Eeeeee... A smijemo li obući suknjice na to kuglanje?

Moderator: anex
sto krace to boljedushmanka_sa wrote: Eeeeee... A smijemo li obući suknjice na to kuglanje?

ako vi suknjice obucete, muski ce se za neke druge kugle hvatati....dushmanka_sa wrote:Eeeeee... A smijemo li obući suknjice na to kuglanje?
Ono kad uhvatimo zalet da se ne spotaknemo o pantole?
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. @Amyxy: i ja sam dobar kandidat za "vađenje" iz šube
amyxy wrote:kuglanje je kuglanje

bilo kakve tene, mogu i neke sportske cipele, samo je bitno da su ciste da se ne prlja staza (zato ne daju da se dodje u istoj obuci u kojoj se i igra)fishtrija wrote:Sjajno, napokon nešto konkretno. Trebaju li specijalne tene il mogu starkePisi tamo i van halen, hair metal forumash...
tu smo da te prihvatimo, ali nemamo doktoraamyxy wrote:i ja bi išla, ali šta ako me ona kugla povuče u onu strašnu rupu
ma nije bitna dužina suknjice bitno je da se nema što zaprljati spod suknjice, kada se padne za kuglomdushmanka_sa wrote:Eeeeee... A smijemo li obući suknjice na to kuglanje?
Ono kad uhvatimo zalet da se ne spotaknemo o pantole?
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. @Amyxy: i ja sam dobar kandidat za "vađenje" iz šube
kako ko dodje neka sam radi update ovoga spiskad2 wrote:iako se u principu ljeti nije potrebno prijavljivati (zimi je guzva u kuglani) jer ima slobodnih termina i staza ipak nije lose rezervisati za svaki slucaj pa bi bilo dobro da bar imamo ugrubo broj
1. Milivoje
2. Fistrija
3. Jenis
4. Njeka
5. D2
6. Dusmanka
7. Shiz
8. Amyxy
9.
10.
11.
...
???lolita_xx wrote:ja opet ne mogu
jennisjoplin wrote:???lolita_xx wrote:ja opet ne mogu![]()
![]()
![]()
jel' zbog onoga
nisam mlad/a ali sam lijep/alolita_xx wrote:jennisjoplin wrote:???lolita_xx wrote:ja opet ne mogu![]()
![]()
![]()
jel' zbog onoga![]()
![]()
![]()
joj jesi me skontao
za sada toliko
1. Milivoje
2. Fistrija
3. Jenis
4. Njeka
5. D2
6. Dusmanka
7. Shiz
8. Amyxy
9.Compos _Sui
10.Novikolacic
11.Jaranica1
12.Jaranica2
zna li bavka za ova događanja?Compos_Sui wrote:za sada toliko
1. Milivoje
2. Fistrija
3. Jenis
4. Njeka
5. D2
6. Dusmanka
7. Shiz
8. Amyxy
9.Compos _Sui
10.Novikolacic
11.Jaranica1
12.Jaranica2
zna,zna...pomno pratijennisjoplin wrote:zna li bavka za ova događanja?Compos_Sui wrote:za sada toliko
1. Milivoje
2. Fistrija
3. Jenis
4. Njeka
5. D2
6. Dusmanka
7. Shiz
8. Amyxy
9.Compos _Sui
10.Novikolacic
11.Jaranica1
12.Jaranica2
imam još jedan dobar fol u Zetri, ali o tome poslije kuglanjad2 wrote:evo provjerio sam, dakle staza za kuglanje je 15 KM / sat, definitivni termin subota 13.9. od 21h (kuglana radi do 23)
kuglana je u zetri odmah desno nakon sto udjete u hol
bilo bi dobro da dodjete malo prije 21 (5-10 minuta) jer termini pocinju svakog punog sata tako da pocnemo kuglati u 21
vidimo se u zetri !
i?bavka wrote: zna,zna...pomno prati![]()
znam da je radoznalost ubila macku al' nam ipak reKNishiz wrote:imam još jedan dobar fol u Zetri, ali o tome poslije kuglanjad2 wrote:evo provjerio sam, dakle staza za kuglanje je 15 KM / sat, definitivni termin subota 13.9. od 21h (kuglana radi do 23)
bilo bi dobro da dodjete malo prije 21 (5-10 minuta) jer termini pocinju svakog punog sata tako da pocnemo kuglati u 21
vidimo se u zetri !
joj shiza sto baca bombeshiz wrote:imam još jedan dobar fol u Zetri, ali o tome poslije kuglanjad2 wrote:evo provjerio sam, dakle staza za kuglanje je 15 KM / sat, definitivni termin subota 13.9. od 21h (kuglana radi do 23)
vidimo se u zetri !