Jao dobro si, da pokazemo svijetu kako smo sisli granu nize na Darwin-ovom stablu ...Gospoda Ministarka wrote:Ja jedva cekam da se to kod nas odrzi pa da i kod nas dode malo "napretka" i da pokazemo kako smo i mi emancipirani i seksualno slobodni i kako smo napredovali na evolucijskoj skali.
U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- PapakizSarajeva
#26 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
-
MajcinaDusica
#27 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Tako je! Njih sve treba u gasne komore. A ako koji umakne, nek metne žutu traku oko ruke da ga prepoznamo!Lud i ponosan wrote:Da,da, trebamo pustiti i pedere da marsiraju, da budemo dio "savremenog" i "naprednog" svijeta...
I Bog svakom dade pristup internetu.
-
medoIL
#28 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Nek imaju svi gradovi svijeta mi necemo imati !!! bunite se protiv Torrabija , a protiv ovog se ne bunite , koje ste vi dvolicnjaci !
-
MajcinaDusica
#29 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Edit: bolje da se ovo obriše...
-
samo malo
#30 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Ma haj to, nego sto bi Hana Hadziavdagic bila top model na tom eventu, a to stvarno ne zelim vidjeti.bez_ideje wrote:Sarajevo je selo za te stvari.......Ne brine mene Veh-bi-aj,IZ i odbor za moral...nego glave sto bi se tamo pojavile da vide ko ce doci,mediji sto bi razvlacili fotogtafije pola godine,identifikaciona patrola po faceboku.....bas ko kad cirkus u selo dodje
-
zemo_online
#31 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
prije svega me zanima koliki je interes zena za ovakve dogadjaje?
zna li ko?
zna li ko?
- The Nightwatchman
#32 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
interes velik, ali mala m*datest01 wrote:prije svega me zanima koliki je interes zena za ovakve dogadjaje?
zna li ko?
- petunija
#33 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Na koju vrstu interesa misliš?test01 wrote:prije svega me zanima koliki je interes zena za ovakve dogadjaje?
zna li ko?
Da gleda ili da učestvuje?
- Ghost_Rider_XXX
#34 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Ne kontam što ih ne bi pustili da normalno hodaju gradom. Ako ih ne puštamo ne znači da ne postoje. Jel po tvom mišljenju onaj napad na queer festival bio opravdan?Lud i ponosan wrote:Ne, jadnici, treba ih pustiti da marsiraju i da se bore za svoja "prava". Da usvajaju djecu i da se za rukice drze u parkovima. To je normalno, gdje cu ja pomisliti nesto drugo, ocigledno da sa mnom nesto nije u redu. Ekstremni Balkanac...MajcinaDusica wrote:Tako je! Njih sve treba u gasne komore. A ako koji umakne, nek metne žutu traku oko ruke da ga prepoznamo!Lud i ponosan wrote:Da,da, trebamo pustiti i pedere da marsiraju, da budemo dio "savremenog" i "naprednog" svijeta...![]()
I Bog svakom dade pristup internetu.
- karanana
#35 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
slavkoimamodilera, imas li kakvih slika iz prve ruke?
-
Omerovim_Koracima
#36 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Ako ce doci Eva Angelina bujrum,ako nece potpuno sam protiv toga 
-
paloma
#37 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Sajam erotike u Sarajevu???
Gdje???

Evo ovdje:

Prvi posjetioci vec pristizu

Odoh ja malo da se opustim i sanjam o tome

Evo ovdje:

Prvi posjetioci vec pristizu

Odoh ja malo da se opustim i sanjam o tome

- slavkoimamodilera
#38 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Ništa... vjeruj mi... apsolutno ništa nije bilo vrijedno pažnje... u to vrijeme dok smo se mi vrtili, na stageu su se izmijenjale jedna bez sisa, jedna sa preofirnim plastičnjacima (jedan gleda more, drugi smederevo) i jedna sa sisama do pupka...karanana wrote:slavkoimamodilera, imas li kakvih slika iz prve ruke?
I ispred svakog stage-a bar 8-9 redova dignutih kita sa mobitelima i kamerama, tako da nisam imao ni najmanje želju da se približavam...
-
Salonski Kriticar
#39 Re: U Zagrebu održan sajam erotike Eros4U. Hoće li BiH?
Bio je takav sajam u Banjaluci prije dvije-tri godine. Dolazile zagrebacke televizije da izvjestavaju. Sad vidim i oni organizovali.