Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nego, moje pitanje je: Kolike su šanse da se tako nešto u BiH napravi?
Znam da je IZ digla frku zbog masovnog poljupca u Tuzli. I da pojedine osobe dignu frku ako se postavi neka velika reklama gdje žena pozira u grudnjaku i gaćicama. I da se nekim osobama ne sviđa kako se današnje cure oblače... Bolje da ne nastavljam
Uglavnom, ima li šanse da se tako nešto organizira u BiH? Naravno, ne mora biti neki hardcore sajam, ali eto, nešto šta bi nas zabavilo
Sarajevo je selo za te stvari.......Ne brine mene Veh-bi-aj,IZ i odbor za moral...nego glave sto bi se tamo pojavile da vide ko ce doci,mediji sto bi razvlacili fotogtafije pola godine,identifikaciona patrola po faceboku.....bas ko kad cirkus u selo dodje
vjesticanametli wrote:swinger klub je nedjeljom na stupu sta fali i tom sajmu Herotike QQ ima ceric da vazi o tradiciji a vehbiaj ce da radi pricuvu golih teta
Gdje?!
I da ne bih kao moderator offtopichario , apsolutno sam za odrzhavanje nechega ovakvog i kod nas.
vjesticanametli wrote:swinger klub je nedjeljom na stupu sta fali i tom sajmu Herotike QQ ima ceric da vazi o tradiciji a vehbiaj ce da radi pricuvu golih teta
Sve se moze kad se hoce,npr mnogi nam zavide sto cemo ugostiti planetarno popularnog DJ-Guettuu,ali mislim da ovo nebi ferceralo,sto opet da nam se reis javlja i javno govori kako su neki vanzemaljci dosli da se skidaju po Sarajevu..
Sve je to ljudi moji moguce, samo trebamo se cuvati ove nase bagre koja ce odmah : Allah ne da to, to nije po ovoj onoj vjeri, bla bla bla... odmah oni bradati na cestu i nama nesto pametovati o moralu i postovanju... Sve, ne samo ovaj primjer u svijetu, sta je na vrhu tablice kod nas je zadnja rupa na sviralu... toliko od mene
Bio... ništa propustio nije ko nije bio... jadno, siromašno, neorganizovano... sajam se sastoji od šačice štandova nekolicine sex shopova (mahom zagrebačkih naravno) koji nude više-manje istu robu, po presmiješno visokim cijenama... sa ženom obišao sve dva puta, na silu se trudili da ispunimo čitav sat boravka za bezobraznih 175 kn koliko smo platili ulaz... po tri puta se preispitivali jesmo li sigurni da nam se ništa ne kupuje... skontali da definitivno ne - i razgulili u Avenue Mall...
Još je od svega najzanimljiviji bio štand vbz-a sa par interesantnih izdanja, recimo knjiga o 50 godina Playboy fotografije... striptease (koliko se to tako može nazvati pod blještećim svjetlima i bez trunke "atmosfere") se dešavao u isto vrijeme na dva odvojena stage-a... nidje veze...
Nudie bar... hmmm... u kojem niko nije bio ni približno nudie... više su nudie maloljetnice svaku noć po kafanama...
Ja jedva cekam da se to kod nas odrzi pa da i kod nas dode malo "napretka" i da pokazemo kako smo i mi emancipirani i seksualno slobodni i kako smo napredovali na evolucijskoj skali.