U svijetu fantazija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

pitt wrote: samo ti cuclaj :D:D:D:D
ccccc fino je biti besposlen :D:D
pita oklagija jesi li je to zvao Image

:lol: :D
Michun

Post by Michun »

dinchy84 wrote:ah da eric je posebna prica :razz: :P
Brat od Julije Roberts :D
Tesssa

Post by Tesssa »

Michun wrote:
dinchy84 wrote:ah da eric je posebna prica :razz: :P
Brat od Julije Roberts :D
znam, znam, pratim njegov lik i djelo vec duze vrijeme :P
irfan2

Post by irfan2 »

porCelaiN wrote:ja skidoh prison break sa free zone, prvu sezonu.. za dva dana sam iz cuga odgledala 22 epizode.. genijalna je i serija, a i glumci, definitivno vrijedi pogledati
da...isto ovdje ...serija je fantasticna
water

Post by water »

respectfully disagree
Prison Break je sranje.

Nema nista do Januara kad dolazi Jack Bauer

Usput, ovaj momak (Prison Break) je iz mog sela pa velim dame ako hocete kakvu stelu javite se: cijena - sitnica
rashid

#81 Re: U svijetu fantazija....

Post by rashid »

anais_nin wrote:ne znam kako da nazovem ovu temu jer se razlicite stvari pitam za zenski i za muski rod :D nesto gledam onu temu Volite li mrke :D sto smo ih naredali tamo :D iz svijeta poznatih.... pa onda koju poznatu osobu biste rado pozvali u svoj krevet :D bilo je svega :D pa zene i ljubljenje itd itd :D stalno ove neke *ebozovne poznate licnosti, na svakom koraku :D pa smo se onda jos "moralno" kompromitovali onim silnim seXovima za jednu noc za nakvu lovu....e sad oduzmimo lovu ubaci samo poznate licnosti i "moral" u jednacinu :lol:

e sad

ZENE: Hajde recimo u nekom svijetu fantazija, desi vam se ta situacija....vi u nekom klubu, baru, party-iju, nebitno :D prilazi glumac/pjevac/model X, nebitno, neko ko vam je i inace san snova...malo suplje price, slijedi poziv koji ocigledno vodi ka sexu... :D za koji se onako dobrano moze pretpostaviti da ce biti samo za jednu noc....

1. je li prihvatate poziv, ipak je to ON, osoba X? ili ga onako galantno odbijate, kontajuci da ce vas duze zapamtiti po tom NE? :D
2. Da bismo izbjegli silna peglanja, i posto smo svakako u svijetu snova, recimo da ste vi "slobodne"....da li bi odgovor na pitanje broj 1 bilo drugacije ako znate da je ozenjen? Recimo prilika da odradite ozenjenog Erica Banu, Brad Pitt-a, Denzel Washingtona?
3. U slucaju da ste bilo na pitanje 1 ili 2 odgovorili sa DA, bi li taj dozivljaj zadrzali onako intimno za sebe, ili bi jedva docekate da se pohvalite (raji, novinarima, forumu)?

MUSKADIJA: nema poente za gore navedeni scenario, kad bi jedno 95% populacije isto odgovorilo :D ali recimo da vam se pruzi prilika da tako naletite na neku od ovih poznatih zeMskih u tako nekoj "pogodnoj" situaciji....tipa, ona sama, sjedi za barom, pije.... :D ili lista novine na nekoj terasici :D (One se jadne cesto zale kako im niko ne prilazi, eno Teri Hatcher iskusila 6 godina abstinencije :roll: zalost)....

1. Da li biste imali muda da pridjete i oprobate svoj balkanski sarm? ili biste je samo i dalje gledali izdaleka i poslije pricali jaranima samo "VIDIO sam tu i tu" :D (posto smo u svijetu fantazija vi ste naravno singl, tj nema cure/zene u jednacini)

2. bi li ista promjenilo ako znate da je ona udata?

3. ne znam ima li uopste svrhe da pitam, da li biste poslije pricali o tome? :lol:
Jako me podsjecas na moju jednu bivsu :) pa te pitam, da ti nije monotonija stala uglavu? Jer "normalna" zena/cura nema vremena o tome razmisljati kam'oli se toliko razpisati? Vrati se malo na jedno temu nazad, znat ces sta mislim.

Pa da je Jenifer Aniston, nije moja cuna za svaku :)
mmm...

Post by mmm... »

ja bih onog iz spota bomba-Edo Majka, ne mora ništa da me pita...
jaoj kakav je...
njam...
water

#83 Re: U svijetu fantazija....

Post by water »

rashid wrote:
anais_nin wrote:ne znam kako da nazovem ovu temu jer se razlicite stvari pitam za zenski i za muski rod :D nesto gledam onu temu Volite li mrke :D sto smo ih naredali tamo :D iz svijeta poznatih.... pa onda koju poznatu osobu biste rado pozvali u svoj krevet :D bilo je svega :D pa zene i ljubljenje itd itd :D stalno ove neke *ebozovne poznate licnosti, na svakom koraku :D pa smo se onda jos "moralno" kompromitovali onim silnim seXovima za jednu noc za nakvu lovu....e sad oduzmimo lovu ubaci samo poznate licnosti i "moral" u jednacinu :lol:

e sad

ZENE: Hajde recimo u nekom svijetu fantazija, desi vam se ta situacija....vi u nekom klubu, baru, party-iju, nebitno :D prilazi glumac/pjevac/model X, nebitno, neko ko vam je i inace san snova...malo suplje price, slijedi poziv koji ocigledno vodi ka sexu... :D za koji se onako dobrano moze pretpostaviti da ce biti samo za jednu noc....

1. je li prihvatate poziv, ipak je to ON, osoba X? ili ga onako galantno odbijate, kontajuci da ce vas duze zapamtiti po tom NE? :D
2. Da bismo izbjegli silna peglanja, i posto smo svakako u svijetu snova, recimo da ste vi "slobodne"....da li bi odgovor na pitanje broj 1 bilo drugacije ako znate da je ozenjen? Recimo prilika da odradite ozenjenog Erica Banu, Brad Pitt-a, Denzel Washingtona?
3. U slucaju da ste bilo na pitanje 1 ili 2 odgovorili sa DA, bi li taj dozivljaj zadrzali onako intimno za sebe, ili bi jedva docekate da se pohvalite (raji, novinarima, forumu)?

MUSKADIJA: nema poente za gore navedeni scenario, kad bi jedno 95% populacije isto odgovorilo :D ali recimo da vam se pruzi prilika da tako naletite na neku od ovih poznatih zeMskih u tako nekoj "pogodnoj" situaciji....tipa, ona sama, sjedi za barom, pije.... :D ili lista novine na nekoj terasici :D (One se jadne cesto zale kako im niko ne prilazi, eno Teri Hatcher iskusila 6 godina abstinencije :roll: zalost)....

1. Da li biste imali muda da pridjete i oprobate svoj balkanski sarm? ili biste je samo i dalje gledali izdaleka i poslije pricali jaranima samo "VIDIO sam tu i tu" :D (posto smo u svijetu fantazija vi ste naravno singl, tj nema cure/zene u jednacini)

2. bi li ista promjenilo ako znate da je ona udata?

3. ne znam ima li uopste svrhe da pitam, da li biste poslije pricali o tome? :lol:
Jako me podsjecas na moju jednu bivsu :) pa te pitam, da ti nije monotonija stala uglavu? Jer "normalna" zena/cura nema vremena o tome razmisljati kam'oli se toliko razpisati? Vrati se malo na jedno temu nazad, znat ces sta mislim.

je si li 100% siguran ha momcino

Image
Image
Image
Michun

Post by Michun »

Zar se ona ovako slikala :?
Meni ovo lici na foto montazu!

BTW - prva i treca slika: nisu iste grudi.
water

Post by water »

Michun wrote:Zar se ona ovako slikala :?

hajd nemoj zaprdivati :lol:

tema je fantazija ionako
Last edited by water on 08/12/2006 17:04, edited 1 time in total.
SaraLe

Post by SaraLe »

Sto ti je "iskusno" oko :D
rashid

Post by rashid »

water wrote:

tema je fantazija ionako

treca slika je vjerovatno montaza

prve dvije su ja mislim originali, mislim da se slikala za nekakv grcki plejboj ili slicno
Sve tri su fotomontaze za tvoju informaciju.

Pa da je misica svemira, ako nije prava, vjeruj mi kad dozivis vrhunac(svrsis) nece ti biti vrijedna dvi marke :) "momcino"!
water

Post by water »

rashid wrote:
water wrote:

tema je fantazija ionako

treca slika je vjerovatno montaza

prve dvije su ja mislim originali, mislim da se slikala za nekakv grcki plejboj ili slicno
Sve tri su fotomontaze za tvoju informaciju.

Pa da je misica svemira, ako nije prava, vjeruj mi kad dozivis vrhunac(svrsis) nece ti biti vrijedna dvi marke :) "momcino"!
fala na info. vec sam ispravio, kao sto rekoh to je fantazija ionako. povjerovacu ti ovo da kad svrsim da nece vrihjediti dvije marke, pa onda necu vise ni pokusavati.
Michun

Post by Michun »

SaraLe wrote:

ZeMsko oko :D
tech10

Post by tech10 »

Nije ovo ona. Dobro se sjecam mladeza na lijevoj sisi kada mi ga je pokazivala. :D
SaraLe

Post by SaraLe »

Michun wrote:
SaraLe wrote:

Ahhh, iznenadila bi se da muskarac moze sta primijetiti na sisama, osim da su sise :D
black-cat

Post by black-cat »

:D Ovo je bilo vrlo nisko :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

hej djeco draga :roll: :-) :D
SaraLe

Post by SaraLe »

mamica 31 wrote:hej djeco draga :roll: :-) :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Danasnje omladine, sve iskvHareno :D
anais_nin

#95 Re: U svijetu fantazija....

Post by anais_nin »

rashid wrote:

disclaimer: ja nigdje nisam ni tvrdila ni poturala informaciju da sam "normalna" cura :lol: :D tako da ti citav argument krece od pogresne pretpostavke :D
P.S. evo sto ja razmisljam i pisem, ali sto ti citas? :shock: :?
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mmm... wrote:ja bih onog iz spota bomba-Edo Majka, ne mora ništa da me pita...
jaoj kakav je...
njam...
:thumbup:

:-) :-) :-)
Zhaba

#97 Re: U svijetu fantazija....

Post by Zhaba »

anais_nin wrote:

1.Da
2.Da (ne mislim se za njeg udati) :D
3. samo najboljoj prijateljici (a ona bi sutila to znam) :D
Lace

Post by Lace »

SaraLe wrote:
Michun wrote:
SaraLe wrote: Sto ti je "iskusno" oko :D
Ahhh, iznenadila bi se da muskarac moze sta primijetiti na sisama, osim da su sise :D
hehe ...i ja posla to komentarisati :D ...dobre montaze...slikala se jeste polugola al tako da ne pokaze bradavice :D
anais_nin

#99 Re: U svijetu fantazija....

Post by anais_nin »

neke stvari se ne mjenjaju ni s godinama :) ma kako pozeljan jos uvijek ozenjen = nepozeljan :)
tatjanamster

#100 Re: U svijetu fantazija....

Post by tatjanamster »

pokušat ću udahnuti svojim fantazijama gram života...

Nekada me misli ponesu, tako daleko, da se osjećam previše iznad tla,
poput nekog lebdećeg stanja, u kojem upravljam svojim tjelom i budim svoje najtamnije fantazije.
Tada,
u moj svijet oblaka i snova, ulijeće princ tame, visok i krupan, crn poput najtamnije kafe,
sa usana gorkih poput limunovog soka.
I tada, on me ljubi, grize moje nožne prste, prelazi preko najmanjih tačaka moga tijela,
u potrazi za onime što krijem, što držim u sebi,
u potrazi za onim što samo moje fantazije bude.
Dira moje tijelo svojim rukama vrelim poput samih vražijih okova, dok sva krv u meni vri na 300 stepeni
traži još i još i još...

Ups, jesam pogriješila topic :shock:
:zoka:

:D
Post Reply