U svijetu fantazija....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

#1 U svijetu fantazija....

Post by anais_nin »

ne znam kako da nazovem ovu temu jer se razlicite stvari pitam za zenski i za muski rod :D nesto gledam onu temu Volite li mrke :D sto smo ih naredali tamo :D iz svijeta poznatih.... pa onda koju poznatu osobu biste rado pozvali u svoj krevet :D bilo je svega :D pa zene i ljubljenje itd itd :D stalno ove neke *ebozovne poznate licnosti, na svakom koraku :D pa smo se onda jos "moralno" kompromitovali onim silnim seXovima za jednu noc za nakvu lovu....e sad oduzmimo lovu ubaci samo poznate licnosti i "moral" u jednacinu :lol:

e sad

ZENE: Hajde recimo u nekom svijetu fantazija, desi vam se ta situacija....vi u nekom klubu, baru, party-iju, nebitno :D prilazi glumac/pjevac/model X, nebitno, neko ko vam je i inace san snova...malo suplje price, slijedi poziv koji ocigledno vodi ka sexu... :D za koji se onako dobrano moze pretpostaviti da ce biti samo za jednu noc....

1. je li prihvatate poziv, ipak je to ON, osoba X? ili ga onako galantno odbijate, kontajuci da ce vas duze zapamtiti po tom NE? :D
2. Da bismo izbjegli silna peglanja, i posto smo svakako u svijetu snova, recimo da ste vi "slobodne"....da li bi odgovor na pitanje broj 1 bilo drugacije ako znate da je ozenjen? Recimo prilika da odradite ozenjenog Erica Banu, Brad Pitt-a, Denzel Washingtona?
3. U slucaju da ste bilo na pitanje 1 ili 2 odgovorili sa DA, bi li taj dozivljaj zadrzali onako intimno za sebe, ili bi jedva docekate da se pohvalite (raji, novinarima, forumu)?

MUSKADIJA: nema poente za gore navedeni scenario, kad bi jedno 95% populacije isto odgovorilo :D ali recimo da vam se pruzi prilika da tako naletite na neku od ovih poznatih zeMskih u tako nekoj "pogodnoj" situaciji....tipa, ona sama, sjedi za barom, pije.... :D ili lista novine na nekoj terasici :D (One se jadne cesto zale kako im niko ne prilazi, eno Teri Hatcher iskusila 6 godina abstinencije :roll: zalost)....

1. Da li biste imali muda da pridjete i oprobate svoj balkanski sarm? ili biste je samo i dalje gledali izdaleka i poslije pricali jaranima samo "VIDIO sam tu i tu" :D (posto smo u svijetu fantazija vi ste naravno singl, tj nema cure/zene u jednacini)

2. bi li ista promjenilo ako znate da je ona udata?

3. ne znam ima li uopste svrhe da pitam, da li biste poslije pricali o tome? :lol:
Last edited by anais_nin on 04/12/2006 20:44, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

Smio bih prici i pricati al ko bih bio u nekoj ozbiljnoj vezi ne bih probao nista vise........vala ni da je tvoja monika u pitanju :D:D
irfan2

Post by irfan2 »

iskreno ..pomatro bi sa distance :D ...ako je na balkonu ...
i poslije bi rekao ko u glup i gluplji :D ..kad cu ja bit te srece da budem sa takvom :D ..a mozda je bas za njuu premija da joj se ja desim :D :D al djaba :D
black

Post by black »

pit'o bi je.."jesi to isla pisat" :oops: :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Ja ne kontam zasto ne bih, .... uletio bih ja klizeci odmah, ... pa hadzija ili bos, ... :D
Koliko puta sam bio bos, ali .... znalo se i fino zahadzijati, .... :oops: :-) :D U svakom slucaju, .... nema se sta izgubiti, ... 8-)
Tesssa

#6 Re: U svijetu fantazija....

Post by Tesssa »

anais_nin wrote:

ZENE: Hajde recimo u nekom svijetu fantazija, desi vam se ta situacija....vi u nekom klubu, baru, party-iju, nebitno :D prilazi glumac/pjevac/model X, nebitno, neko ko vam je i inace san snova...malo suplje price, slijedi poziv koji ocigledno vodi ka sexu... :D za koji se onako dobrano moze pretpostaviti da ce biti samo za jednu noc....

1. je li prihvatate poziv, ipak je to ON, osoba X? ili ga onako galantno odbijate, kontajuci da ce vas duze zapamtiti po tom NE? :D
2. Da bismo izbjegli silna peglanja, i posto smo svakako u svijetu snova, recimo da ste vi "slobodne"....da li bi odgovor na pitanje broj 1 bilo drugacije ako znate da je ozenjen? Recimo prilika da odradite ozenjenog Erica Banu, Brad Pitt-a, Denzel Washingtona?
3. U slucaju da ste bilo na pitanje 1 ili 2 odgovorili sa DA, bi li taj dozivljaj zadrzali onako intimno za sebe, ili bi jedva docekate da se pohvalite (raji, novinarima, forumu)?
1. normalno DA
2. opet DA, haha
3. da spavam sa Johnnyjem Deppom svima bih se pohvalila

:-D
Last edited by Tesssa on 04/12/2006 20:51, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

joj sto vas volim kad konkretno odgovarate :D
danas

Post by danas »

a bi crkla da nisi rekla 'ozenjenog erica banu' :D :D :D :x :lol: :P
pitt

Post by pitt »

Ne kontam sto ne bi neko smio prici.....samo mi moze reci ne, kretenu odjebi, zaliti picem ili poslat kakog r';mpaliju da mi se krvi napije.........nista nepoznato :D:D A vala da mangupa glumim i userem nesto ozbiljno sa nekom frugom samo da bi se mogao u raji hvaliti nema teorije. veci si mangup ako iskuliras........ko htjela je ona al ja nisam dao. :D:D:D:D
Tesssa

Post by Tesssa »

pitt wrote:Ne kontam sto ne bi neko smio prici.....samo mi moze reci ne, kretenu odjebi, zaliti picem ili poslat kakog r';mpaliju da mi se krvi napije.........nista nepoznato :D:D A vala da mangupa glumim i userem nesto ozbiljno sa nekom frugom samo da bi se mogao u raji hvaliti nema teorije. veci si mangup ako iskuliras........ko htjela je ona al ja nisam dao. :D:D:D:D
:lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:a bi crkla da nisi rekla 'ozenjenog erica banu' :D :D :D :x :lol: :P
:lol: :D pa sta prvi mi on pao na pamet :D mislim steta je, jasta je nego steta sto je covjek ozenjen :lol: :D nego de mi reci bi li ti pristala da on pita :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:a bi crkla da nisi rekla 'ozenjenog erica banu' :D :D :D :x :lol: :P
:lol: :D pa sta prvi mi on pao na pamet :D mislim steta je, jasta je nego steta sto je covjek ozenjen :lol: :D nego de mi reci bi li ti pristala da on pita :D
pa ja sam zaudata hanuma, sta ti je... :oops: :oops: :oops: 8-)
manijak1

Post by manijak1 »

nema mi posta :D :oops:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: To nema veze :oops: na ovoj temi :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
anais_nin wrote:
nebi mu pare uzela :D:D:D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
anais_nin wrote: :lol: :D pa sta prvi mi on pao na pamet :D mislim steta je, jasta je nego steta sto je covjek ozenjen :lol: :D nego de mi reci bi li ti pristala da on pita :D
nebi mu pare uzela :D:D:D
dje bi ja :D :D :D
sojka

Post by sojka »

anais_nin wrote:
Rijec o fantaziji? :D :-) Preostaje ti Johny Deep, cak po mom misljenju daleko atraktivniji. Naravno ni sasvim slucajno nije glumio u filmu kada snovi nauce da lete..i don juana.
Voljela bih dodirnuti njegovo odijelo zavodnika i prekriti se s njim. Mozda bih poletela do mjeseca, mozda bih se ususkala pod velo dok mu okice svjetlucaju...
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
anais_nin wrote:
nisi dobro procitala scenarijo :D u ovom paralelnom svijetu, ti si slobodna kao pticica :D
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote:nema mi posta :D :oops:
kod mene konekcija zeza, pa se greskom tema pojavila dva puta :oops: do mene je :D izvini :D druga tema je pobrisana, haj sad ponovi post :D
danas

Post by danas »

anais_nin wrote:
danas wrote:
anais_nin wrote: :lol: :D pa sta prvi mi on pao na pamet :D mislim steta je, jasta je nego steta sto je covjek ozenjen :lol: :D nego de mi reci bi li ti pristala da on pita :D
nisi dobro procitala scenarijo :D u ovom paralelnom svijetu, ti si slobodna kao pticica :D
ih, pa u tom paralelnom svijetu :D on je ozenjen za mene :lol: :lol: :lol:
sojka

Post by sojka »

anais_nin wrote:
danas wrote:
Kada paralele i meridijani odstupaju postaje zeznuto. :-)
pitt

Post by pitt »

Ne smije reci....zna da bi je onaj njen grand wizard i u paralelnom svemiru nasao :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

anais_nin wrote:
manijak1 wrote:nema mi posta :D :oops:
kod mene konekcija zeza, pa se greskom tema pojavila dva puta :oops: do mene je :D izvini :D druga tema je pobrisana, haj sad ponovi post :D
ja sam neponovljiv :D osim ako se ne sjetim copy/paste a inače šta da ponavljam ......nije ništa pametno.....sve za koke :D :D dajem osim duše :D :D .
sojka

Post by sojka »

Woow, hello Mrs. Pitt :-) :-) :-) :D :shock:
pitt

Post by pitt »

helo i tebi al ja sam ko pujdo vjeran :D
Post Reply