Nema sta, imas recept za uspjesnog BizMismena koji zadovoljstvo nalazi svukuda...Cassach wrote: Ovo je meni zadovoljstvo, kontas. Ja zavrsim sa ovim, izbrisem kukije, mijenjam adresu i nastavljam svoj zivot dalje..
U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
- drndalo
#26 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
-
Cassach
#27 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Nisam, al mozda uspijem, preda mnom je vrijeme
Ne moras se ti pretjerano uzbudjivati, niti odgovarati na moj post. Ja dodjem, odradim svoje, budem mirniji i idem dalje. Necu jos dugo, eto 
Jeste vi svi iz sarajeva. jel klanjate redovno?
Jeste vi svi iz sarajeva. jel klanjate redovno?
-
Cassach
#28 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Sjetio sam se ljetos su bile slike forumasa pa u stvari ovdje vecinom stariji ljudi dolaze i pisu.
Jel ima iko ko je 1969 godiste, mozda se borio protiv mog tate u ratu
Jel ima iko ko je 1969 godiste, mozda se borio protiv mog tate u ratu
-
xxfmanxx
#29 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
hahaha a sto je najgore u kazanima je fakat ubijeno dosta srba i srbi opet prave za*ebanciju od toga u pokusaju da iznerviraju bosnjake. fuck logic.
- It_is_a_Leclerc
#30 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
A ti si zapravo onaj kobiva Holanđanin ?!Cassach wrote:Buraz, idi skupljaj slicice.It_is_a_Leclerc wrote:Ne može.
Genocid nad Bošnjacima je potvrđen na najvišem ovozemaljskom Sudu, po UN-ovoj konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida.
Dokazana je namjera srpskog naroda da zasnuje etnički čistu državu po uzoru na Hitlera.
Prvi i posljednji put da vam se bosna kvalifikovala.. obiljezi to. Mani se politike, komplikovano je to za tebe.
Ni trollati ne znaš da te ne skuže, po infantilnom spominjanju škole.
Mani se foruma, prihvati trnokopa. Ovo je malo komplikovano za tebe.
- drndalo
#31 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Pozdravi tatu, od generacije... Godina gore/dole...
I neces vjerovati kada ti kazem mada se to ne moze na PTPC-u cuti, ima u Sarajevu ljudi koji ne klanjaju... Ima ih cak i koji nijesu muslimani, a ni Bosnjaci... Ima ih koji cak i pivu piju, pa i Nektar i Jelen... Strasno je to, znam...
I neces vjerovati kada ti kazem mada se to ne moze na PTPC-u cuti, ima u Sarajevu ljudi koji ne klanjaju... Ima ih cak i koji nijesu muslimani, a ni Bosnjaci... Ima ih koji cak i pivu piju, pa i Nektar i Jelen... Strasno je to, znam...
Last edited by drndalo on 21/03/2014 00:42, edited 1 time in total.
-
Cassach
#32 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Super priznas znaci. Ajde sad jos priznaj da si Srbin i da si se poturcio. 
Ko god prizna da je Srbin, dobija od mene cokoladu kad dodjem u Bosnu preko raspusta, idemooooo
Ko god prizna da je Srbin, dobija od mene cokoladu kad dodjem u Bosnu preko raspusta, idemooooo
-
Cassach
#33 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
It_is_a_Leclerc wrote:A ti si zapravo onaj kobiva Holanđanin ?!Cassach wrote:Buraz, idi skupljaj slicice.It_is_a_Leclerc wrote:Ne može.
Genocid nad Bošnjacima je potvrđen na najvišem ovozemaljskom Sudu, po UN-ovoj konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida.
Dokazana je namjera srpskog naroda da zasnuje etnički čistu državu po uzoru na Hitlera.
Prvi i posljednji put da vam se bosna kvalifikovala.. obiljezi to. Mani se politike, komplikovano je to za tebe.![]()
![]()
<3
Docu ja opet, znas ti mene.
Skupljaj slicice, pametnije ti je. Kod nas jos nisu izasle.
- drndalo
#34 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Kako si pametan, najprije ces u cijeloj Bosni i Hercegovini, zbog kurcenja gdje mu nije mjesto dobiti saku ili kamen u glavu, sve mi se cini...
- It_is_a_Leclerc
#35 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Nema u Srpskim Pišulincima trafike da kupiš, bolan ne bio, nemoj džaba počinjati
Došao da trolla, bio istrollan - tužna priča jednog "Holanđanina" s Pala
-
xxfmanxx
#36 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
neka ba dobro je, nemojte vise forsirat momka da se ne pretrolla.
- It_is_a_Leclerc
#37 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Kako ti se selo zove domaćine ?teatar1 wrote:Imas li zenu - NEMAS? Jebu li te djeca - NE JEBU! Imas li ikoga u zivotu - Imam. Malog cukicu!It_is_a_Leclerc wrote: A ti si zapravo onaj kobiva Holanđanin ?!![]()
![]()
I ti relevantan?
Tačno mi je odmor za dušu vidjeti te tako iznerviranog da moraš ponovo da se registruješ da mi odgovoriš
- It_is_a_Leclerc
#38 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Toliko od četnolikih...
Sad lock.
Sad lock.
- McMoy
#39 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Cassach wrote:Mama gleda seriju posto nije stigla danas zbog posla, tata otisao u drugi grad.borras wrote:a babo i mater ...jedva cekaju da trol ide u krevet ili?Cassach wrote:Nemam 14 vec 17 godina.. imam pravo trolovati ako to hocu. Izvjezbao matematiku sutra za kontrolni, obavio sta sam trebao na klixu. Zavrsavam stvar i odlazim u krevet.
Ne mrzim ja vas. Al da vas volim zajebavati na sve moralne i nemoralne nacine.. volim.
Ja trolujem, uskoro cu na spavanje. Ja sam Srbin, mogu ja trolovati i srbe, al ta reakcija nije ista.
Bosnjaci se UBJEDLJIVO najvise zapjene kad im nesto spomenesko stvoreni za svakodnevni mindfuck.
Mamu ti
dobro poznajem.
Pozdravi je.
- gnjev
#40 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Ostavio sam ti miku u visecoj . Pozz
-
Chaush
#41 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Kazani su bili jedan okrutan ratni zlocin koji smo "mi" vec odavno i u vise navrata najostrije osudili. Musan Topalovic CACO,jedan od najodgovornijih za te zlocine, i sam je zivotom platio zbog zlocina koje je cinio, medju koja spada i zlocin u Kazanima. Akcija u kojoj je Caco uklonjen izvedena je po naredjenju ondasnjeg politickog i vojnog vrha BiH.Cassach wrote:Zanima me moze li se ovo podvesti pod genocid? Do sada su bosnjaci imali ekskluzivna prava na te raznorazne genocide, a kad pogledas, stvarno efektnije zvuci genocid.Zanima me moze li se ova bosnjacka agresija podvesti pod genocid?Mi bi to uradili, ali dzabe, treba i malo scenskih efekata.. a istinu za volju nismo uvjerljivi kao vi. Vi najbolje znate, sami ste se ispraksali:"Help baznijaaaaa, help djenosajd helppppp"
Zasto se zlocin u Kazanima nemoze nazvati genocidom? Nemoze se nazvati iz razloga sto to nije bio jedan sistematski i isplaniran zlocin koji je imao za cilj totalno i trajno uklanjanje jedne vjerske, rasne ili nacionalne skupine ljudi sa nekog teritorija. Kod zlocina koji su pocinile srpske snage sirom BiH nije takav slucaj. Kao prvo, srpski zlocini bili su detaljno isplanirani i iza njih je stajala srpska elita, najutjecajniji i najintelektualniji sloj srpskog naroda. Osim masovnih likvidacija, srpski zlocini su se sastojali i u masovnim silovanjima, sto je imalo za cilj dusevno i moralno unistavanje jednog naroda. I zlocin urbicida, koji je takodjer bio masovan na teritorijama koje su bile kontrolisane od strane srpskih snaga, upucuje na to da je genocid bio glavni cilj srpske politike. Ako bi smo se vodili srpskom logikom po kojoj je svaki ratni zlocin genocid, onda je i u 2.svjetskom ratu genocid cinjen i na njemackim narodom a ne samo od strane njemackih vojnika. Crvena armija je, nakon pada Hitlerovog rajha, silovala i ubila na na hiljade njemackih zena i djevojcica. Po toj srpskoj logici, i komunisti i "saveznici" su pocinili genocid nad Bosnjacima i Hrvatima u Blajburgu.
-
wyoming
#42 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
da se caco nije zamerio kome se zamjerio danas bi bio gradonacelnik ili mozda rektor univerziteta u sarajevu. nije on ukokan sto je srbe diro.
-
Chaush
#43 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Evo jevreji jadikuju vec 70 godina i dobro im ide. A nakon 4000 godina su se "vratili" na bliski istok i to im je upalilo. Znaci, sve se moze kad se hoceCassach wrote:Posteno. Sarajevski, naizgled tolerantno, al dzabe, ne vjerujem ti.
Ja te lijepo pitam.. koliko traju ekskluzivna prava na genocid? Jebiga i kad jadikujes, ne mozes jadikovati 100 godina..
- bude
#44 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
a ti dijete uci turski pa se vrati korijenimaCassach wrote:Nauci cirilicu. Vrati se rodu svome
-
Chaush
#45 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Mozemo mi naglabati sada koliko hocemo, ali je cinjenica da je Caco uklonjen jer je postao neposlusni kabadahija.wyoming wrote:da se caco nije zamerio kome se zamjerio danas bi bio gradonacelnik ili mozda rektor univerziteta u sarajevu. nije on ukokan sto je srbe diro.
Takvih uklanjanja na srpskoj strani nije bilo. Najnormalniji srbi su se smijali kada bi se neki srbin vratio iz Foce "sa ratista" i pred 20 najnormalnijih srba u svom gradu pricao kako je vristala djevojcica od 11 godina koju je Nikola Brcic ,iz trebinjskog naselja Zasad, silovao. Nikola Brcic je i danas ziv i danas se omladina u njegovom rodnom gradu posprdiva na racun njegovog "ratovanja" po Foci.
-
Chaush
#46 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
Buraz, bar pola srba u BiH ima prezimena koja ih direktno vezu za islam (Muratovic, Hasanovic,Hadzovic,itd) i za turke (Sucur, Aksam, Kajmakovic, itd.) zato oprezno sa poturcivanjemCassach wrote:Super priznas znaci. Ajde sad jos priznaj da si Srbin i da si se poturcio.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#47 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!
opet mujaga...