U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Cassach

#1 U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Zanima me moze li se ovo podvesti pod genocid? Do sada su bosnjaci imali ekskluzivna prava na te raznorazne genocide, a kad pogledas, stvarno efektnije zvuci genocid.

Zanima me moze li se ova bosnjacka agresija podvesti pod genocid?

Mi bi to uradili, ali dzabe, treba i malo scenskih efekata.. a istinu za volju nismo uvjerljivi kao vi. Vi najbolje znate, sami ste se ispraksali:

"Help baznijaaaaa, help djenosajd helppppp"

Казани су јама која се налази на локацији Богушевац у сарајевском насељу Бистрик, општина Стари град.[1] Од средине 1992. до октобра 1993. године над Казанима су вршена убиства Срба чија тијела су потом бацана у јаму.[1] Убиства Срба су вршили припадници 10. брдске бригаде Армије РБиХ, којом је командовао предратни сарајевски криминалац Мушан Топаловић звани Цацо.[1] Срби су довођени изнад јаме гдје су убијани ватреним и хладним оружјем, након чега су њихова тијела бацана у јаму.[1]

У оптужници против бившег припадника 10. брдске бригаде Армије РБиХ Самира Бејтића, он се терети да је у децембру 1992. на Казанима из пиштоља убио незаконито мобилисаног српског цивила Зорана Вучуревића, чије тијело је посуо разријеђивачем и запалио га.[1] Терети се и за убиство још двојице Срба, Душка Јовановића и Ергина Николића.[1] Према оптужници, Самир Бејтић је учествовао у премлаћивању Јовановића и Николића који су том приликом убијени и бачени у јаму.[1] Бејтић се терети да је претходно бацању у јаму, одсјекао главу Ергина Николића.[1]
Cassach

#2 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Turski okote.. dok ovo citate, evo jedna numera, raspolozenja radi. :D

Cassach

#4 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

A?
Cassach

#5 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Znas ti?
drndalo

#6 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by drndalo »

Kazani su jedno veliko sranje koje se desilo, i ogromno breme ovdasnjih politicara koji nisu uradili nista na tome dok nije bilo kasno...

To jos uvijek ne znaci da ti ne trebas na lijecenje pod hitno!!!
It_is_a_Leclerc

#7 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne može.

Genocid nad Bošnjacima je potvrđen na najvišem ovozemaljskom Sudu, po UN-ovoj konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida.

Dokazana je namjera srpskog naroda da zasnuje etnički čistu državu po uzoru na Hitlera.
Cassach

#8 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Posteno. Sarajevski, naizgled tolerantno, al dzabe, ne vjerujem ti.

Ja te lijepo pitam.. koliko traju ekskluzivna prava na genocid? Jebiga i kad jadikujes, ne mozes jadikovati 100 godina..
Cassach

#9 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne može.

Genocid nad Bošnjacima je potvrđen na najvišem ovozemaljskom Sudu, po UN-ovoj konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju zločina genocida.

Dokazana je namjera srpskog naroda da zasnuje etnički čistu državu po uzoru na Hitlera.
Buraz, idi skupljaj slicice.

Prvi i posljednji put da vam se bosna kvalifikovala.. obiljezi to. Mani se politike, komplikovano je to za tebe.
xxfmanxx

#10 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by xxfmanxx »

Cassach wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ne može.

Buraz, idi skupljaj slicice.

Prvi i posljednji put da vam se bosna kvalifikovala.. obiljezi to. Mani se politike, komplikovano je to za tebe.
e oko haj allahati prevedi ono gore na bosanski, ne znam ti ja ove cirilice i ovo, ono na' kontas bas buraz, ono ti nesto ko sad najpametniji ovde folovi golovi, znas ono ba, kontas ba buraz...
Cassach

#11 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Nauci cirilicu. Vrati se rodu svome ;)
xxfmanxx

#12 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by xxfmanxx »

Cassach wrote:Nauci cirilicu. Vrati se rodu svome ;)
ma ne znam ti ja ni te rodove i to, znas ono meni je to previse posla, ba buraz, valja to sve ucit to, a i ti rodovi i ta vracanja i to sve, ma ne znam ono ba jbg, ma znas kako je buraz ono mislim kontas...
Cassach

#13 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Nije to tesko. Formula je jedna, a onda se dalje po njoj ravnas, formula glasi: SVI SMO MI SRBI.
xxfmanxx

#14 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by xxfmanxx »

Cassach wrote:Nije to tesko. Formula je jedna, a onda se dalje po njoj ravnas, formula glasi: SVI SMO MI SRBI.
ma joj buraz i te formule i to, ma previse je to meni, nemam ja vremena za to, ono jedna nepoznata, dvije nepoznate, pa ono prebacis x na jednu stranu, pa se ono mjenjaju plusevi i minusi, ono kontas kad one formule i to, a i ta ravnanja ba jbg buraz nije ni to lako, valja sve u vinklo utjerat ono na' kad je ko ravno a mozda i nije, ma ne znam ocam sve je to nekako ono bas jbg ono kontas buraz ba...
drndalo

#15 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by drndalo »

Cassach wrote:Posteno. Sarajevski, naizgled tolerantno, al dzabe, ne vjerujem ti.

Ja te lijepo pitam.. koliko traju ekskluzivna prava na genocid? Jebiga i kad jadikujes, ne mozes jadikovati 100 godina..
Nemam pojma (ako je meni namijenjeno pitanje), jadikovkama se ne bavim, nemam vremena od silne demokracije i borbe za normalniji zivot... Kao sto i ti vjerovatno imas isti problem, i rjesavas ga tako da zapocinjes ovako glupo temu koja je mozda i mogla ici u pravcu da oni koji ne znaju za nju nesto saznaju... Kada je ovako pocnes, i najmirniji ljudi ce zapjeniti, ali pretpostavljam da je to i svrha pocinjanja teme bila ?

Ako je tako, boli tebe znaci *urac za Srbe koje je Caco pobio u SA, nego se nekrofilski samo-zadovoljavas time sto mislis da si ga suknuo nekome "s one anamo strane", a u stvari si sam sebi najveci problem jer ja ovu tvoju temu procitam 5 minuta dnevno, a tebi valja zivjeti sa samim sobom 24 sata dnevno, 365 dana godisnje, jos dugo godina... Patnja je to, vjerujem da ti nije lako... Sjedi, oguli jabuku, bice ti bolje...

Koliko ti je ono godina ? 14.5 ? I vec znas koristiti internet ? Bravo sine :thumbup: , majka bi ti vise koristi od tebe imala da je rodila kamen za kupus...
zasto

#16 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by zasto »

hahaha kakav panj, tačno da se zapita čovjek sa kakvim likovima dijeli zrak...
Cassach

#17 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

Nemam 14 vec 17 godina.. imam pravo trolovati ako to hocu. Izvjezbao matematiku sutra za kontrolni, obavio sta sam trebao na klixu. Zavrsavam stvar i odlazim u krevet.

Ne mrzim ja vas. Al da vas volim zajebavati na sve moralne i nemoralne nacine.. volim. :D
zasto

#18 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by zasto »

Image

kad čovjek pomisli da je sve vidio, desi se ovo...
drndalo

#19 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by drndalo »

Uh cijelih 17 ? Pa bolje bi ti bilo da ides sta jebavat zaoprave... I manje bi bubuljica imao, i manje vremena da budes kiseo, a kiselina izjeda ljude... Neka, narasces jednog dana, mozda i covjek postane od tebe, pa skontas da cega se pametan stidi, budala se ponosi...

Ovo sto ti radis nije ni trolovanje, ovo je jezik mrznje koji stvara uslove da kada jednom kazes na pogresnom mjestu nesto pogresno, dobijes kamen u glavu, ili najboljem slucaju u sofersajbu, cak i ako nisi mislio nesto puno lose, jednostavno moze se covjeku omaci... I nisi samo ti problem, ima tvoje generacije na sve 3 strane na zalost u desetinama hiljada komada, mislite da ste najpametniji na svijetu, a ne znate ni gdje ste suplji...

I ja sam mislio da sam tako pametan, pa sam nabrao 3-4 godine ratovanja i smrzavanja u blatu rovova, i vjeruj mi, niko, ni sa jedne strane ko je to probao ne zeli da to vise iko ikada proba, jer ti tu zimu koja se uvlaci u kosti ne mozes ni zamisliti, nisam mogao ni ja... Najmanje problema sam nakon rata imao sa ljudima koji su bili u rovu sa kotra strane od mene, pojeli govno i ja i oni, opljackali i mene i njih, moji i njihovi drugovi izginuli, a politicarska djeca se skolovala u Londonu... Problema ima samo sa "salonskim vojskovodjama", koji obicno ili imaju 14-17 godina, ili sa zenama koje su rat provodile za sporetom slusajuci Vijesti na radiju... Oni su najotrovniji...

Pretpostavljam da volis ici i na fudbalske utakmice ? Gdje vas 100 hrabrih navijaca XX kluba uhvati i hrabro nalema 10 navijaca YY kluba...? Bas ono herojski...?
Last edited by drndalo on 21/03/2014 00:29, edited 1 time in total.
Cassach

#20 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

A ovo je sta? :O Tema ce ionako biti obrisana. Imam se pravo zabavljati, zna se dobro koja su covjekova prava.

Ako cu reakciju izazvati tek kad budem pominjao mrtve glave bosnjaka, to cu i ciniti.. jer mi treba reakcija, kontas? :D

I ja normalno prihvatam odgovornost da me neko moze uhvatiti banovati i slicno.. dobitak je veci od potencijalnog gubitka.
bingov buraz

#21 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by bingov buraz »

Cassach wrote:Nemam 14 vec 17 godina.. imam pravo trolovati ako to hocu. Izvjezbao matematiku sutra za kontrolni, obavio sta sam trebao na klixu. Zavrsavam stvar i odlazim u krevet.

Ne mrzim ja vas. Al da vas volim zajebavati na sve moralne i nemoralne nacine.. volim. :D
bolje bi ti bilo da kakvu cupi ganjas nego sto vodis virtualne bitke al dobro tvoj izbor
zasto

#22 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by zasto »

Cassach wrote:A ovo je sta? :O Tema ce ionako biti obrisana. Imam se pravo zabavljati, zna se dobro koja su covjekova prava.

Ako cu reakciju izazvati tek kad budem pominjao mrtve glave bosnjaka, to cu i ciniti.. jer mi treba reakcija, kontas? :D

I ja normalno prihvatam odgovornost da me neko moze uhvatiti banovati i slicno.. dobitak je veci od potencijalnog gubitka.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Image
Cassach

#23 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

borras wrote:
Cassach wrote:Nemam 14 vec 17 godina.. imam pravo trolovati ako to hocu. Izvjezbao matematiku sutra za kontrolni, obavio sta sam trebao na klixu. Zavrsavam stvar i odlazim u krevet.

a babo i mater ...jedva cekaju da trol ide u krevet ili?
Mama gleda seriju posto nije stigla danas zbog posla, tata otisao u drugi grad.

Ja trolujem, uskoro cu na spavanje. Ja sam Srbin, mogu ja trolovati i srbe, al ta reakcija nije ista.

Bosnjaci se UBJEDLJIVO najvise zapjene kad im nesto spomenes :D ko stvoreni za svakodnevni mindfuck. :D
Cassach

#24 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by Cassach »

bingov buraz wrote:

bolje bi ti bilo da kakvu cupi ganjas nego sto vodis virtualne bitke al dobro tvoj izbor

Ovo ljudi stalno pominju :D Bice vremena za zene, ono ima, moze i bolje al moze i gore.

Neces ganjati zene 24 sata dnevno. Da bi covjek normalno funkcionisao, da nebi u javnosti pravio dar mar treba negdje da se istrese, kontas?

Neko ide u teretanu, neko igra nasilne igrice a neko dodje na klix i lozi lozi lozi. Lozi dok ne crknu od muke :D

Ovo je meni zadovoljstvo, kontas. Ja zavrsim sa ovim, izbrisem kukije, mijenjam adresu i nastavljam svoj zivot dalje..
zasto

#25 Re: U KAZANIMA JE IZVRSEN GENOCID NAD SRBIMA!

Post by zasto »

Svaka čast, uspio si u životu :D
Locked