Dakle da vidimo ko je fan serije? Ko nije i zbog cega?
Omiljena sezona? Epizoda?
Najgora epizoda?
Da li smatrate samo prvih 8 sezona legitimnim tj. dok je glumio Sheen?
Itd...
Moderator: _BataZiv_0809
Samo dok je sheen bio, zadnju sezonu nazor gledao + zadnja epizoda mi je_BataZiv_0809 wrote: ↑18/08/2024 19:22 Ne mogu da vjerujem da ova kultna serija nema svoju temu![]()
Dakle da vidimo ko je fan serije? Ko nije i zbog cega?
Omiljena sezona? Epizoda?
Najgora epizoda?
Da li smatrate samo prvih 8 sezona legitimnim tj. dok je glumio Sheen?
Itd...
A tek onaj ludi farmaceut
+1
E da, vidis ovo sam zaboravio adresirati.dječak sa šibicama wrote: ↑21/08/2024 11:51 Svaka epizoda dvije tri scene orgijanja, to je valjda caka serije, i Charlie kao jeboguzluk. Cudi me da su feministice sutile na ovu seriju.
I onaj mali sto glumi Jakea je kasnije pricao da seriju ne treba gledati jer je sodoma i gomora, dao se religiji, ali nije se odrekao para koje je zaradio na sodomi i gomori![]()
Dobra je i ona Kandi ali joj je uloga toliko debilna, tj. toliko dobro glumi glupacicu, da ubija sav seksipildječak sa šibicama wrote: ↑21/08/2024 12:53 dobrih zenskih je prodefilovalo, meni su top frigidna francuskinja ili lefrrrr, Denise san snova, i naravno da ne nabrajam dalje, gdja Wahlberg.
Uh, Jenny McCarthy_BataZiv_0809 wrote: ↑21/08/2024 12:58Dobra je i ona Kandi ali joj je uloga toliko debilna, tj. toliko dobro glumi glupacicu, da ubija sav seksipildječak sa šibicama wrote: ↑21/08/2024 12:53 dobrih zenskih je prodefilovalo, meni su top frigidna francuskinja ili lefrrrr, Denise san snova, i naravno da ne nabrajam dalje, gdja Wahlberg.![]()
Ko je gdja Valberg?