ako je sve na Senada spalo, lose nam se pishe...letacina wrote:A ti stvarno misliš da mi nećemo doživjeti još jedan genocid ukoliko nas Senad ne bude podsjećao na ono što smo proživjeli i preživjeli?valterbranisarajevo wrote:Priča o TV1 me podsjeća na čuvena „opravdanja“ da vjeronauk u vrtiće treba uvesti da „nam se ne bi ponovila 1992.“...
TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
- stochar
#176 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
-
xDenisx
#177 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Ali najjaci, najjaci su mi ljudi kao Chmoljo
Na temi o Harisu puna im usta ekonomija, a na temi o Fahri:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... start=1525
Pa eto ekonomisti; glasajte za Fahru
Koga briga sto je teski seljak i srbijanski tajkun i suradnik Miskovica; najvaznija je ekonomija

NE MOŽE narodu biti bolje sa nekom strankom osnovanom zbrda zdola u izbornoj godini. iskreno i odgovorno tvrdim da su jedine dvije stranke koje imaju kapaciteta i infrastrukturu dovoljno jaku da pokrenu stvari nabolje su SDA i SDP. ovo ostalo su paraziti koji služe za stvaranje većinske koalicije. naravno, govorim o Federaciji.
nije država samo ekonomija i biznis.
Pa eto ekonomisti; glasajte za Fahru
-
letacina
#178 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
sa obzirom na... wrote:Da li znas kako Kosovari dobise svoju drzavu. sigurno snagom svog oruzjaDa, ali mene zanima ipak istorijska 1992, i kako smo se to mi mogli odbraniti kako mnogi tvrde jakom ekonomijom?![]()
![]()
![]()
Para vrti svijet, Albanci skontali ko vodi svjetsku politiku, svaki Albanac je duzan da da, mislim" 5% posto svojih prihoda za albansku stvar.
Tim parama zadnjih 30 godina,od 70-tih" finansirane izborne kampanje americkih senatora,kongresmena i inih...
A ne, svijet se sazalio na jadne Kosovare pa im dao drzavu, dok je za nas tvrdio da sami sebe granatiramo...
Haretova taktika, da ce nam svijet pomoci jer im je zao nas zato sto stradamo, je dozivjela propast jos za vrijeme rata, to forsirati i dalje, je cisti mazohinizam, zato razvijajmo se, ulazimo pare u promociju i lobiranje u svijetu, pa tek onda mozemo ocekivati neko bolje sutra, vidio bi tada pritiska svijeta na Srbiju da izruci Mladića, a ne sada, onako mlako, samo da smo ekonomsko jaci....
Imati jaku vojsku za bilo koju zemlju nije benigna stvar i nekad je čak i nužno ako ih geo-politička situacija primorava na to. Kao primjer navodim Izrael, zemlju koja je površinom duplo manja od BiH, s nekih 6-7 miliona stanovnika, a ima jednu od najjačih vojskih na svijetu. Ali Izrael ima moćne svjetske kapitaliste koji ga finansiraju, ima SAD kao svog najvećeg saveznika, milijarde se svake godine upumpavaju u ovu zemlju s kojima oni mogu raditi šta im je volja.
E sad, da neko vjeruje da ovakva BiH, s ovakvim uređenjem, ovakvim narodom i ovakvim globalnim okolnostima, može razvijati jaku vojsku mora biti (rizikovat ću ban
Last edited by letacina on 29/08/2010 19:55, edited 1 time in total.
-
xDenisx
#179 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova

Idealna stranka za sve ove naprednjake
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#180 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
ma čuj bogati. hvala ti, nisam znao da sam toliko jak.xDenisx wrote:Ali najjaci, najjaci su mi ljudi kao ChmoljoNa temi o Harisu puna im usta ekonomija, a na temi o Fahri:
NE MOŽE narodu biti bolje sa nekom strankom osnovanom zbrda zdola u izbornoj godini. iskreno i odgovorno tvrdim da su jedine dvije stranke koje imaju kapaciteta i infrastrukturu dovoljno jaku da pokrenu stvari nabolje su SDA i SDP. ovo ostalo su paraziti koji služe za stvaranje većinske koalicije. naravno, govorim o Federaciji.
nije država samo ekonomija i biznis.![]()
Pa eto ekonomisti; glasajte za Fahru![]()
![]()
![]()
Koga briga sto je teski seljak i srbijanski tajkun i suradnik Miskovica; najvaznija je ekonomija
![]()
da znaš kao što ne znaš da je Fahro sve samo ne biznismen, da znaš kao što ne znaš da jaka ekonomija podrazumjeva i trust pametnih glava, a ne polupismenih koji su u Avazu i nepismenih koji kupuju njegovo smeće, da znaš kao što ne znaš da u tim pametnim glavama nisu samo ekonomisti, nego i pravnici, doktori, inžinjeri i da ne bi neko polupismen, kao Fahro mogao tu voditi glavnu riječ, da znaš kao što ne znaš da ekonomija podrazumijeva i neke druge faktore osim građenja nebodera onda bi možda i imalo smisla to tvoje usiljeno smijanje, u cilju da mi ga "spustiš"
- Alfons Kauders
#181 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Ti ne diskutujes. Ti se blamiras.LaBomba wrote:U cemu nisam u pravu? Cak i ako nisam, na forumu sam gdje se diskutuje.Chmoljo wrote:LaBomba wrote:
A sta si ti ovde dokazao? Umjesto fakti i cinjenica ti pises o necemu "sta bi bilo kad bi bilo", tipa da smo bili ko Kuwajt mogli bi se odbranit od agresije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel se praviš lud ili šta? hajd ponovo prelistaj šta sam ja pisao pa onda nešto reci. ako ti je tako teško prevaliti preko usta da si izvalio glupost ili priznati da nisi u pravu, onda jednostavno se ušuti...
ovako se samo još više ukopavaš...
- Prpa.ba
#182 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
LaBomba wrote:Pa ovo sto si ti sda postavio je upravo vrsta demagogije. Nidje veze likovi sa slika i ono o cemu ja razmisljam.
"Razmisljanja" (ako se tako mogu nazvati) su vam na istim talasnim duzinama. I njihovo glavno opravdanje za svaki poslijeratni problem i kradju je "entitetsko glasanje, postojanje genocidne tvorevine (*TM by 100%), [ubaci nesto povezano sa srbima i RS-om]"...
-
xDenisx
#183 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Netacno. Dodik je polupismen i primitivan da primitivniji ne moze biti ali je ipak ojacao Republiku Srpsku i ekonomski i geopoliticki. A ekonomija je najvaznija jelde? Pa, hocemo i mi svog Dodika!Chmoljo wrote:da znaš kao što ne znaš da je Fahro sve samo ne biznismen, da znaš kao što ne znaš da jaka ekonomija podrazumjeva i trust pametnih glava, a ne polupismenih koji su u Avazu i nepismenih koji kupuju njegovo smeće
A ti nesto mislis da nema sposobnih i strucnih ljudi u SBBBBBBBBBIH?da znaš kao što ne znaš da u tim pametnim glavama nisu samo ekonomisti, nego i pravnici, doktori, inžinjeri i da ne bi neko polupismen, kao Fahro mogao tu voditi glavnu riječ, da znaš kao što ne znaš da ekonomija podrazumijeva i neke druge faktore osim građenja nebodera onda bi možda i imalo smisla to tvoje usiljeno smijanje, u cilju da mi ga "spustiš"
Valjda je ovo stranka po vasoj mjeriSavez za bolju budućnost BiH predao je danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH kandidatske liste za opće izbore u oktobru 2010. godine, uključujući i kandidaturu osnivača ove stranke Fahrudina Radončića za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH.
Na listama SBBBiH nalazi se 526 kandidata za sve nivoe vlasti. Riječ je o novim i mladim licima koja predstavljaju osvježenje na političkoj sceni BiH.
Predsjednik SBB BiH je rekao da su njegovi protukandidati u utrci za Predsjedništvo BiH, poput Harisa Silajdžića ili Bakira Izetbegovića, imali priliku da učine zemlju boljom prethodnih 20 godina, što se nažalost nije dogodilo, te je Radončić poručio da će nakon pobjede na izborima SBBBiH učiniti BiH najvećim gradilištem u Evropi, te pobijediti siromaštvo, korupciju i mafiju. Savez na izbore izlazi pod nazivom Savez za bolju budućnost BiH – SBBBiH Fahrudin Radončić.
Nosioci SBB-ovih državnih lista su eminentna i zvučna imena. Tako je na čelu sarajevske liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH doktor pravnih nauka Enver Išerić, aktuelni direktor Agencije za državnu službu Federacije BiH.
Tuzlansku državnu listu predvodi prof. dr. Emir Kabil, najčuveniji bh. kardiohirurga, inače direktor i vlasnik eminentnog Centra za srce Tuzla.
Ugledni i uspješni privrednik, dugogodišnji glavni menadžer tvornice “Bira” diplomirani inžinjer mašinstva Faruk Hadžipašić, nosilac je državne liste iz Unsko-sanskog kantona.
Zajedničku državnu listu Srednjo-bosanskog i Zeničko-dobojskog kantona nosi Adnan Bašić, stopostotni ratni vojni invalid i nosilac najvećeg ratnog priznanja “zlatni ljiljan”.
Samir Lerić, renomirani bh. košarkaš, rekorder po broju nastupa za košarkašku reprezentacije BiH, trenutno član HKK Čapljina Lasta nosilac je liste HNK-a za Državni parlament.
Nosioci federalnih lista su također zvučna, ali u politici nova imena. Iz Kantona Sarajevo to je diplomirani inžinjer elektrotehnike Mirza Ustamujić jedan od menadžera “Nokie”, zajedničku listu Kanton Sarajevo – BPK predvodi istaknuti prosvjetni radnik i jedan od sarajevskih ratnih komandanata, Faruk Jabučar inače aktuelni direktor Osnovne škole “Ćamil Sijarić“.
Nosilac liste iz USK-a je dr. Hazim Kapić, ugledni neuropsihijatar-neurolog iz Cazina. Jednu od dvije ZDK-a liste nosi Zeničak Nasir Beganović, diplomirani pravnik, dok je na drugoj, što je kuriozitet na ovdašnjim prostorima, studentica iz Visokog Alina Čabaravdić.
Nosilac liste iz HNK-a je Nihad Alikadić, privatni poduzetnik vlasnik kompanije “Niho motors” te višestruki šampion bivše Jugoslavije u brdsko brzinskim utrkama i nosilac “Zlatne kacige”, najvišeg priznanja koje se može dobiti u automobilizmu.
Na čelu liste Tuzlanskog kantona je prof. dr. Mirsad Džonlagić, član FIBA boarda i aktuelni prorektor Tuzlanskog univerziteta za međunarodnu saradnju.
Nosilac druge liste iz Tuzlanskog kantona za Parlament FBiH je Enver Gutić, magistar elektrotehnike iz Kalesije, dok je na čelu treće liste iz ovog kantona diplomirani politolog iz Gradačca Omer Hećimović.
Aner Begić, doktor veterinarske medicine nosilac je liste SBK-a za Federalni parlament, dok je mladi profesor Edin Jašarević na čelu liste Livanjskog kantona.
-
edinbug
#184 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Netacno. Dodik je polupismen i primitivan da primitivniji ne moze biti ali je ipak ojacao Republiku Srpsku i ekonomski i geopoliticki. A ekonomija je najvaznija jelde? Pa, hocemo i mi svog Dodika!
U p.... m....... sto je Dodik ojacao RS. Sva je sreca pa Radoncic nece postici nista spektakularno, inace bi se proveli kao i u RS-u, znaci opljackani, prevareni (po ko zna koji put)
U p.... m....... sto je Dodik ojacao RS. Sva je sreca pa Radoncic nece postici nista spektakularno, inace bi se proveli kao i u RS-u, znaci opljackani, prevareni (po ko zna koji put)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#185 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
znači ti priznaješ da je Fahro polupismen i opet želiš da ti on vedri i oblači?xDenisx wrote:Netacno. Dodik je polupismen i primitivan da primitivniji ne moze biti ali je ipak ojacao Republiku Srpsku i ekonomski i geopoliticki. A ekonomija je najvaznija jelde? Pa, hocemo i mi svog Dodika!Chmoljo wrote:da znaš kao što ne znaš da je Fahro sve samo ne biznismen, da znaš kao što ne znaš da jaka ekonomija podrazumjeva i trust pametnih glava, a ne polupismenih koji su u Avazu i nepismenih koji kupuju njegovo smeće
a o uspješnosti Dodika
http://www.skibyusa.com/index.php?optio ... &Itemid=92
a prodate su najveće firme...
Rile i Ismeta Dervoz?A ti nesto mislis da nema sposobnih i strucnih ljudi u SBBBBBBBBBIH?![]()
ti ostali... osim za Kabila ni za kog prije čuo nisam
na niske grane je palo značenje riječi "pametan, načitan"... kao i magistarske i doktorske titule...
i da završimo sa off topicom, ovo ti je zadnji post vezan za SBB na ovoj temi
-
danny_boy
#186 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Ne mozes pricati o stvarima o kojima samo povsno znas, vezano za Srebrenicu. Ti uci svoje dijete kkao ti mislis, ali vjeruj ono ce samo jednog dana nauciti sve na sopstvenom iskustvu, isto kao sto smo i mi ostali a roditelji su nas ucili nesto sasvim drugo, i bas me zanima da li se jedan Veselin Vlahovic-Batko uklapa u tvoju definiciju "naivnog naroda" koji je ratovao? I zanima me kako ti definises to da je "naivni narod" odjenom , na cistu miru, samo tako poceo ratovati?
Ja sam napisao da postoje intitucije čiji je posao da se bave ratnim zločincima, a ako
se ne varam taj Batko je na kraju i izručen.
Kad sam rekao naivni narod mislio sam na narod koji je izmanipulisan. Sjećam se kao dijete
kad sam gledao 1991 predizborne emisije, i kad su predstavljanje političke (demokratske)
partije. Svi su oni obećavali blagostanje narodu. Sjećam se dobro kad je Alija Izetbegović
rekao da će ovo biti Švicarska, a da će narod jesti zatnim kašikama. To se ne zaboravlja
lako, isto kao što se ne zaboravlja rat i zločini.
Šta se desilo isti tren nakon što su oni došli na vlast, pa sve ono zbog čega su oni i
zatvarani u prošlom sistemu. Umjesto blagostanja donijeli su rat, razaranja, zločine,
i sve ostalo. Ovdje ne izjednačavam krivicu, kažem; postoji sud čiji je posao da to
rješava. Moj posao nije bavljenje politikom, ali mi je muka kad vidim koliko ljudi
jedva sastavlja kraj sa krajem, a zaluđeno je nekakvim patriotizmom.
Šta su nama naši političari dali. Oni su direktni krivci za bezvlast, korupciju,
nezaposlenost, nemogućnost slobodnog putovanja po svijetu, glad, besparicu,
lista loših stvari je predugačka, a dobrih skoro da nema.
Batko je u cijeloj priči samo jedna budala koja je "popušila" priču o
velikoj Srbiji, ali ne samo to. Njemu i takvim kao on je rat dobro došao.
To je bila jedina prilika da ništarija koja je niko i ništa odjednom postane
gazda. Ali najgore je to, da i danas, 15 god nakon rata isti takvi su glavni
i oni vode glavnu riječ.
Ja sam napisao da postoje intitucije čiji je posao da se bave ratnim zločincima, a ako
Kad sam rekao naivni narod mislio sam na narod koji je izmanipulisan. Sjećam se kao dijete
kad sam gledao 1991 predizborne emisije, i kad su predstavljanje političke (demokratske)
partije. Svi su oni obećavali blagostanje narodu. Sjećam se dobro kad je Alija Izetbegović
rekao da će ovo biti Švicarska, a da će narod jesti zatnim kašikama. To se ne zaboravlja
Šta se desilo isti tren nakon što su oni došli na vlast, pa sve ono zbog čega su oni i
zatvarani u prošlom sistemu. Umjesto blagostanja donijeli su rat, razaranja, zločine,
i sve ostalo. Ovdje ne izjednačavam krivicu, kažem; postoji sud čiji je posao da to
rješava. Moj posao nije bavljenje politikom, ali mi je muka kad vidim koliko ljudi
Šta su nama naši političari dali. Oni su direktni krivci za bezvlast, korupciju,
i oni vode glavnu riječ.
- kiky
#187 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
bosni treba tv1 ...
bosni treba čak televizija koja če 24 sata pičit samo vijesti iz regije ...
ako več javna televizija nemože funkcionisat normalno ...
kome se nesviđa, neče gledat ...
šteta što je mi u drugim djelovima bosne nemožemo gledat ...

bosni treba čak televizija koja če 24 sata pičit samo vijesti iz regije ...
ako več javna televizija nemože funkcionisat normalno ...
kome se nesviđa, neče gledat ...
šteta što je mi u drugim djelovima bosne nemožemo gledat ...
- zateznistub
#188 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Onda to dijete ima amneziju, predizborna trke je bila '90-tih. 1991 je poceo rat u Hrdanny_boy wrote:Ne mozes pricati o stvarima o kojima samo povsno znas, vezano za Srebrenicu. Ti uci svoje dijete kkao ti mislis, ali vjeruj ono ce samo jednog dana nauciti sve na sopstvenom iskustvu, isto kao sto smo i mi ostali a roditelji su nas ucili nesto sasvim drugo, i bas me zanima da li se jedan Veselin Vlahovic-Batko uklapa u tvoju definiciju "naivnog naroda" koji je ratovao? I zanima me kako ti definises to da je "naivni narod" odjenom , na cistu miru, samo tako poceo ratovati?
i oni vode glavnu riječ.
-
7cokanja
#189 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
..s' obzirom na glupost..sa obzirom na... wrote:Da li znas kako Kosovari dobise svoju drzavu. sigurno snagom svog oruzjaDa, ali mene zanima ipak istorijska 1992, i kako smo se to mi mogli odbraniti kako mnogi tvrde jakom ekonomijom?![]()
![]()
![]()
Para vrti svijet, Albanci skontali ko vodi svjetsku politiku, svaki Albanac je duzan da da, mislim" 5% posto svojih prihoda za albansku stvar.
Tim parama zadnjih 30 godina,od 70-tih" finansirane izborne kampanje americkih senatora,kongresmena i inih...
A ne, svijet se sazalio na jadne Kosovare pa im dao drzavu, dok je za nas tvrdio da sami sebe granatiramo...
Haretova taktika, da ce nam svijet pomoci jer im je zao nas zato sto stradamo, je dozivjela propast jos za vrijeme rata, to forsirati i dalje, je cisti mazohinizam, zato razvijajmo se, ulazimo pare u promociju i lobiranje u svijetu, pa tek onda mozemo ocekivati neko bolje sutra, vidio bi tada pritiska svijeta na Srbiju da izruci Mladića, a ne sada, onako mlako, samo da smo ekonomsko jaci....
-
samo malo
#190 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Gled`o par minuta veceras, nakon genocida, grobnica, sad ide red piramida.
Sta ce sutra biti tema, pitam se. Hajmo kladionicu.
-
sa obzirom na...
#191 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Aklo nemas nista konstruktivno da dodas, bolje se ne javljaj, pretpostavljam da je i ostalih 400 tvojih postova bili ovog nivoas' obzirom na glupost..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrijeme je da polako zatvaramo ovu temu, koliko vidim vecina ima neke svoje zacemtirane stavove koje nikakvi argumenti nece poljuljati...
Proci ce i ti izbori, a onda pomoz' nam Bože....
-
xDenisx
#192 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Najzabavnije je da ces i sutra gledatiGled`o par minuta veceras, nakon genocida, grobnica, sad ide red piramida.
- don vito
#193 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Sta kontas, da si pametniji sto vise smajlija stavis?7cokanja wrote: ..s' obzirom na glupost..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo se raspitaj kada je senator Bob Dole ispred republikanaca u Americkom kongresu postavio pitanje polozaja Albanaca u ex-yu, pa nadodjes i do demokratske frakcije koju su pridobili Albanci.
Uskoro ce 30 godina kako se stvar zakotrljala (nedugo nakon Titove smrti)
Uskoro ce 12 godina kako je Kosovo i formalno izvan Srbije...
A vec je 15 godina kako Haris rusi RS sa svojom ekipom (Jata, Alicka, Slino Halilovic, Sadik Bahtic...)
- Prpa.ba
#194 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
samo malo wrote:Sta ce sutra biti tema, pitam se. Hajmo kladionicu.
Luka Neum i koridor WC do najvece luke na Jadranu.
-
7cokanja
#195 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
don vito wrote:Sta kontas, da si pametniji sto vise smajlija stavis?7cokanja wrote: ..s' obzirom na glupost..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo se raspitaj kada je senator Bob Dole ispred republikanaca u Americkom kongresu postavio pitanje polozaja Albanaca u ex-yu, pa nadodjes i do demokratske frakcije koju su pridobili Albanci.
A vec je 15 godina kako Haris rusi RS sa svojom ekipom (Jata, Alicka, Slino Halilovic, Sadik Bahtic...)
..dobro, jel' dosta tri..ovako..
- don vito
#196 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Dovoljan je jedan, ali vrijedan, za opis tvojih postova na ovom forumu:7cokanja wrote:don vito wrote:Sta kontas, da si pametniji sto vise smajlija stavis?7cokanja wrote: ..s' obzirom na glupost..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..dobro, jel' dosta tri..ovako..![]()
![]()
..i jos tri za tvoje poznavanje Americkog sistema..
![]()
![]()

- Hantraga
#197 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Mile zivi u 19 vijeku, posto u Visegradu otvara prugu za voz koji je Austro Ugarska koristila prije 2 vijeka...Goran_35 wrote:A u kojoj godini zivi Milorad Dodik? jebote,pa neki se jos "secaju" kosovske bitke !?samonikli wrote: Senad Hadžifejzović još živi u 1992 ili 1993 godini, a pritom uživa blagodati 2010 godine.![]()
![]()
-
samo malo
#198 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
A prekosutra "bezicni" gasovod do Uzbekistana by Heco & AlkalajPrpa.ba wrote:samo malo wrote:Sta ce sutra biti tema, pitam se. Hajmo kladionicu.
Luka Neum i koridor WC do najvece luke na Jadranu.
Ili ce to tek pred izbore, kad umore raju piramidama i masovnim grobnicama, jos je rano za privredne i ekonomske teme, mog`o bi se neko vela havle vela luka veli joze dosjetiti postaviti pitanje "a zar niste to obecali prije 10-ak godina?"
-
Goran_35
#199 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
doba amebaHantraga wrote:Mile zivi u 19 vijeku, posto u Visegradu otvara prugu za voz koji je Austro Ugarska koristila prije 2 vijeka...Goran_35 wrote:A u kojoj godini zivi Milorad Dodik? jebote,pa neki se jos "secaju" kosovske bitke !?samonikli wrote: Senad Hadžifejzović još živi u 1992 ili 1993 godini, a pritom uživa blagodati 2010 godine.![]()
![]()
![]()
-
Bitte_Halt_ja_ja
#200 Re: TV1 - Centralni Dnevnik -Ispiranje Mozgova
Nesto se ljudi na balkanu stalno brinu o zaboravu dogadjaja, a nema naroda na ovoj planeti koji bolje pamte postojece i nepostojece dogadjaje. Na balkanu se prica o 500 godina starim dogadjajima kao da su se juce desili. Emotivno su isto tako prisutni. Doduse svaka strana na svoj nacin, ali ovdje o zaboravu nema govora. Sto opet ne sprijecava raznorazne "patriote" da nas svakodnevno zamaraju i izludjuju pa onda isti ti ljudi izvjestavaju i cude se nekom ludjaku sto je prolupao i poceo pucati oko sebe. Ako se ovako nastavi za par godina ce svi kolektivno izvrsiti samoubistvo ili se medjusobno pobiti.