A dok cekam te dvije, gledam uvijek neku koja je vec završena i ima cijela na netu. Odaberem dramu, pa romkom da odmorim i tako u krug
Usput, zavrsila sam A1/2 turskog, idemo na B
Moderator: _BataZiv_0809
Svaka cast. Eto te kao buduca Turkinja.plain vanilla wrote: ↑17/11/2022 07:52 Ja gledam dvije koje se tek emituju u Turskoj, Zenskaros iz vile, drama, i Zabranjena jabuka, ne znam u sta bih je svrstala, nesto kao Dinastija.
A dok cekam te dvije, gledam uvijek neku koja je vec završena i ima cijela na netu. Odaberem dramu, pa romkom da odmorim i tako u krug![]()
Usput, zavrsila sam A1/2 turskog, idemo na B![]()
Nije full tragično završila. Umrla mu na porodu jedna kći koja je nesretnim slučajem majku ubila.plain vanilla wrote: ↑19/11/2022 22:14Uf ja sam nedavno gledala potesku seriju i na kraju glavne dvije zene nastradase u autu. Boze sacuvaj kako bezvezan kraj.
Godinu dana sam se spremala poceti gledati Jamu jer to nije zanr koji volim
Ja i stara gledamo neku na BHRT. Ubilo kcerku, bila spojena na aparate, i donirali organe, pa sad se okupili ovi sta su dobili organe s majkom da pokrenu hotel nekakav.
pa ja sam ta tetaVjecita_zavrzlama wrote: ↑08/07/2024 11:52 Zar je ovo jos aktuelnp ? Ja mislio samo jos stare tete gledaju tyrske serije![]()