vehabije nisu muslimani već ideolozi/političari koji zloupotrebljavaju religiju i vehabije jesu neprijatelji slobode čovjeka i neprijatelji demokratskog političkog poretka....u modusu operandi i štetnosti po čovječanstvo ja ne vidim razlike između vehabija, staljinista ili fašista.Akadi wrote:svi muslimani su vehabije, svi muslimani su neprijatelji...
o tuđim vjerskim uvjerenjima ne želim raspravljati, ni o muslimanskim, ni kršćanskim, jevrejskim, hinduskim,rastafarijanskim ili bilo kojim drugim...poštujem slobodu izbora svakog pojedinca da vjeruje u šta želi i da živi u skladu u svojim uvjerenjima, ali mora postojati jasna granica da jedni druge ne maltertiramo sopstvenim uvjerenjima putem privatizacije administrativnog sistema koji svi ravnopravno koristimo i plaćamo.
da dalje pojasnim ovo "neprijateljstvo prema Islamu" koje mi imputiraš, samo zbog toga što napišem nešto što ti zbog sopstvenog ideološkog slijepila ne želiš čuti , npr. protivim se državnim zabranama nošenja marame (Francuska) jer mislim da je stil oblačenja osobni izbor svakog pojedinca, a isto tako se protivim zakonski propisanom (oblačenju) nošenja marame (S. Arabija)...nemam ništa protiv niti jedne religije ali imam sve protiv bilo kakvog oblika političkog totalitarizma.
Lopov je lopov po onome šta radi bez obzira kako sebe sam naziva i tu nema "mog" ili "tvog" lopova