Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post Reply
cyprus

#26 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by cyprus »

miodray wrote:Ne, nisu Srbi počinili genocid. Genocid su počinili pojedinci iz srpskog naroda, kojima je za to suđeno, presuđeno itd. Kakve veze ja, kao jedan Srbin, mogu imati sa stvarima koje je činio neko bolesnog uma. Zbog takvih se i stidim što sam to što jesam.
Nemam se ja s kim miriti kad ja nisam ni sa kim ni ratovao i naravno da želim gledati u budućnost. Kako ljudi ne shvataju da smo svi u istim go*nima? Žao mi je što iz ove zemlje i odlaze samo oni koji to shvataju, a ostaju oni zadojeni nacionalnošću i mržnjom, čija je jedina želja da miniraju i ismijavaju sve što vodi normalnom životu tri nacije.
Miodraže, ukoliko ovo nije neko trolanje, zajebancija ili aprilili (nažalost, nismo baš navikli na forumske poruke ovog tipa, tako da je sumnjičavost razumljiva :-D ), moj ti je savjet da zanemariš ovo što ti pišu ovdašnji radikali... Kao što vidiš, i sa "ove strane" ima likova koji ne podnose osobe druge nacionalnosti, bar ne one koji još uvijek udišu kisik... Usput rečeno, većinom su to individue koje već odavno ne žive ovdje i koje realno boli kurac za govna u kojima se mi gušimo... Dakle, svega ima u Božjoj bašti i ti tu ne možeš ništa... Sa druge strane, ako si zaista iskren u svemu ovome što pišeš, sigurno je da ima dovoljan broj dobronamjernih ljudi od kojih ćeš dobiti konstruktivan povratni odgovor...

Ostaj zdravo :-D
insomnia78

#27 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by insomnia78 »

A stigli su i relativizatori. Samo fali zena s bradom
supercali

#28 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by supercali »

insomnia78 wrote:A stigli su i relativizatori. Samo fali zena s bradom
I miteran sa mirovnim snagama
Last edited by supercali on 01/04/2018 14:59, edited 1 time in total.
insomnia78

#29 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by insomnia78 »

miodray wrote:
Prpa.ba wrote:
insomnia78 wrote:Miodraže dje tata bio 90 tih?
Kljucaj temu, kakva je ovo navala kozmopolita koji bi se mirili i gledali buducnost, k'o na traci dolaze. :-) Sto rece ona kozmopolitkinja sa druge teme: "dobro, srbi su pocinili genocid, i sta sad". :run:
Ne, nisu Srbi počinili genocid. Genocid su počinili pojedinci iz srpskog naroda, kojima je za to suđeno, presuđeno itd. Kakve veze ja, kao jedan Srbin, mogu imati sa stvarima koje je činio neko bolesnog uma. Zbog takvih se i stidim što sam to što jesam.
Nemam se ja s kim miriti kad ja nisam ni sa kim ni ratovao i naravno da želim gledati u budućnost. Kako ljudi ne shvataju da smo svi u istim go*nima? Žao mi je što iz ove zemlje i odlaze samo oni koji to shvataju, a ostaju oni zadojeni nacionalnošću i mržnjom, čija je jedina želja da miniraju i ismijavaju sve što vodi normalnom životu tri nacije.
Eto vidis, vec si dobro kren’o. Treba sine poprilicna cifra pojedinaca za pociniti sve ono
cyprus

#30 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by cyprus »

Image
insomnia78

#31 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by insomnia78 »

supercali wrote:
insomnia78 wrote:A stigli su i relativizatori. Samo fali zena s bradom
I miteran sa mirovnim snagama
Decko. Odskakuci
Prpa.ba

#32 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by Prpa.ba »

Makar brojevi ne lazu gdje ko stoji.

SNSD 249.314 38,46%
SDS 211.603 32,64%
Koalicija PDP-NDP 50.338 7,76%
Koalicija DNS, Nova Srpska, SRS-Budućnost Srpske 37.072 5,72%

Od 82% glasova srpskog glasackog tijela u RS, koliko otpada na opcije koje su protiv podjela, za priznavanje genocida i za ravnopravnost svih naroda na cijeloj teritoriji RS i BiH? :mrgreen:
insomnia78

#33 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by insomnia78 »

Hoce neko skloniti ovog sest puta kloniranog klovna?
miodray

#34 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by miodray »

triconja wrote:Jaro jos si ti zelen ko govnovalj kad izlazi iz govneta :lol: , nemas ti bas mlogo znanja o sihologiji i kako covjeka preokrenuti da vrsi ono sto je mislio da nikad nece vrsiti.

Ne brini, do 25e ces bit veliki nacionalista, ima jos za tebe vremena :D
Mislim da je zauzeti stav o ovakvom pitanju bitno ranije jer ću se do te 25e prilagoditi okolini i postati nacionalista jedino ako prije toga ne shvatim da su to gluposti.
miodray

#35 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by miodray »

Prpa.ba wrote:Makar brojevi ne lazu gdje ko stoji.

SNSD 249.314 38,46%
SDS 211.603 32,64%
Koalicija PDP-NDP 50.338 7,76%
Koalicija DNS, Nova Srpska, SRS-Budućnost Srpske 37.072 5,72%

Od 82% glasova srpskog glasackog tijela u RS, koliko otpada na opcije koje su protiv podjela, za priznavanje genocida i za ravnopravnost svih naroda na cijeloj teritoriji RS i BiH? :mrgreen:
UPRAVO TO I JEST PROBLEM! Ja od svojih prvo i krećem.
supercali

#36 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by supercali »

insomnia78 wrote:Hoce neko skloniti ovog sest puta kloniranog klovna?
Hoce li ko skloniti tebe kao dokazanog nacionalistu uhljebljenog u francuskoj koji se uvlaci miteranu jer si u rangu onih crnaca iz predgradja a soli pamet ljudima u bih?
insomnia78

#37 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by insomnia78 »

Bog ti pamet dao cojk umro ima 25 godina
supercali

#38 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by supercali »

insomnia78 wrote:Bog ti pamet dao cojk umro ima 25 godina
Pa ti se i mrtvom covjeku uvlacis u guzicu sram te bilo
miodray

#39 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by miodray »

Kad bi sklonili klonirane klovne, i ti bi vjerovatno izgubio smisao postojanja. Jer mi se čini da si po zanimanju nacionalista.
insomnia78

#40 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by insomnia78 »

miodray wrote:
Kad bi sklonili klonirane klovne, i ti bi vjerovatno izgubio smisao postojanja. Jer mi se čini da si po zanimanju nacionalista.
Klovnove se kaze
Bloo
Globalna šefica

#41 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by Bloo »

Eto vas ko troclano...
miodray

#42 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by miodray »

insomnia78 wrote:
miodray wrote:
Klovnove se kaze
Još i lingvista. Hvala, usvojiću to.
Nastasia

#43 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by Nastasia »

Prpa.ba wrote:
insomnia78 wrote:Miodraže dje tata bio 90 tih?
Kljucaj temu, kakva je ovo navala kozmopolita koji bi se mirili i gledali buducnost, k'o na traci dolaze. :-) Sto rece ona kozmopolitkinja sa druge teme: "dobro, srbi su pocinili genocid, i sta sad". :run:

Totalno si pogrešno shvatio moj komentar, ali ne čudi me :)

Nisam rekla šta sad, nego da su ga počinili. Dobro. (u smislu, to smo ustanovili mi, ustanovio sud, ustanovile skoro sve zemlje svijeta).
I sada trebamo, 20 godina nakon toga, da obeshrabrujemo ljude da odu na svoje, da im sami mi "utjerujemo" strah? Ja mislim da ne.
ljevoruki

#44 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by ljevoruki »

Ovo onaj djeneral se sam sa sobom prepire, izgleda da mu pjevac suflira. :oops:
I ne odgovori na pitanje je li mu otac bio kuhar ili u radnoj obavezi. :run:
Lincoln-Burrows

#45 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by Lincoln-Burrows »

supercali wrote:
insomnia78 wrote:Bog ti pamet dao cojk umro ima 25 godina
Pa ti se i mrtvom covjeku uvlacis u guzicu sram te bilo
:lol:
seoBIH

#46 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by seoBIH »

Naravno da je problem u tebi. Problem je sto nisi otvorio temu "Sta studirati kako bih lakse otisao iz tvorevine BIH". To je prava tema za mlade ljude, jer na ovim prostorima se nece desiti nesto drugacije od trenutnog stanja....dok ne budemo opet podanici.

Da podanici, jer balkancu treba cvrsta ruka koja vlada njime. Da ga svaki dan provjerava, da ga opali po dzepu i na taj nacin da nauci osnove zivota. Do tada, posmatraj sve ovo iz vana, pa ako se steknu uslovi, vrati se i razapni zastavu od 100m i niko ti nece nista reci, nebitno koja bude.
General War

#47 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by General War »

cyprus wrote:
miodray wrote:Ne, nisu Srbi počinili genocid. Genocid su počinili pojedinci iz srpskog naroda, kojima je za to suđeno, presuđeno itd. Kakve veze ja, kao jedan Srbin, mogu imati sa stvarima koje je činio neko bolesnog uma. Zbog takvih se i stidim što sam to što jesam.
Miodraže, ukoliko ovo nije neko trolanje, zajebancija ili aprilili (nažalost, nismo baš navikli na forumske poruke ovog tipa, tako da je sumnjičavost razumljiva :-D ), moj ti je savjet da zanemariš ovo što ti pišu ovdašnji radikali... Kao što vidiš, i sa "ove strane" ima likova koji ne podnose osobe druge nacionalnosti, bar ne one koji još uvijek udišu kisik... Usput rečeno, većinom su to individue koje već odavno ne žive ovdje i koje realno boli kurac za govna u kojima se mi gušimo... Dakle, svega ima u Božjoj bašti i ti tu ne možeš ništa... Sa druge strane, ako si zaista iskren u svemu ovome što pišeš, sigurno je da ima dovoljan broj dobronamjernih ljudi od kojih ćeš dobiti konstruktivan povratni odgovor...

Ostaj zdravo :-D
:thumbup:
General War

#48 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by General War »

insomnia78 wrote:
miodray wrote:
Klovnove se kaze
O dje si insomnia stari cetnice :mrgreen:
Edin H.

#49 Re: Tri naroda, dva entiteta, nove podjele, 23 godine od rata - GDJE SMO ZAPRAVO?

Post by Edin H. »

ljevoruki wrote:Ovo onaj djeneral se sam sa sobom prepire, izgleda da mu pjevac suflira. :oops:
I ne odgovori na pitanje je li mu otac bio kuhar ili u radnoj obavezi. :run:
A sta ima veze gdje mu je bio babo?
I da je nesto uradio kakve to ima veze sa sinom koji tada nije bio ni rodjen?
Post Reply