Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mane,radim k'o mrav i trebalo bi staviti predvidjanja za jesen,ali citajuci forum u zadnje vrijeme cini mi se da je u trendu crno,a ja sam umoran od citanja.
Beatrice_22 wrote:vidis, svi odmah pomisle na modu. eto, moda je u trendu i stilisti, frizeri i make-up artisti.
mislim da je u trendu biti ekstreman (po bilo kojoj orijentaciji), u trendu je preispitivati sve dobro znan istine, od istorijskih do zivotnih, pa ih prikazivati kao netacne ili lazi, u trendu je i brak i bebe, ali i rezvodi... prica o terorizmu je u trendu. biti religiozan je u trendu.
eh...u trendu je koliko vidim droga kod omladine u svim oblicima,pucanje u havu...
da smeta..eto cemu..mi zene uvijek prtljamo stvari koje nam zapravo ne trebaju...samo virnite u svoje torbe..i skontat cete..da nam ne trebaju 2 paketa maramica..sjajilo u boji i ono za "svecane" prilike..ne trebaju nam dva nesesera...i 5 privjesaka za kljuceve...etc etc.
Ja sam mislila da sam jedina kad su torbice u pitanju... Ne znam kako ali neki dan sam par svojih torbica ocistila od papirica, racuna, sminke i tako nekih gluposti... evo malo prije pogledala i opet ih imam par koje su pune gluposti.
A ne sjecam se da sam pola od toga ja licno sama ubacila u torbicu.
lost&found wrote:da smeta..eto cemu..mi zene uvijek prtljamo stvari koje nam zapravo ne trebaju...samo virnite u svoje torbe..i skontat cete..da nam ne trebaju 2 paketa maramica..sjajilo u boji i ono za "svecane" prilike..ne trebaju nam dva nesesera...i 5 privjesaka za kljuceve...etc etc.