Trebam pomoc

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

žuta lala

#51 Re: Trebam pomoc

Post by žuta lala »

Ako tražiš muža samo zbog toga da bi ti mogao platiti školarinu, odustani od te ideje i razmisli o drugim solucijama. Jesi li razmišljala o obraćanju nekim fondacijama i organizacijama koje daju stipendije studentima. Imam nekoliko njih na umu koji bi ti možda mogli pomoći s obzirom da imaš želju da nastaviš školovanje ali ne možeš zbog finansijske situacije. Ne rješavaju muškarci sve probleme, vjeruj mi. A ako tražiš muža inače, i bez te školarine, predlažem da se ipak za školarinu sama pobrineš, pa da onda nađeš nekog... Da ne bi poslije bilo priče da te on školovao i da bi bez njega bila niko i ništa. :)
ema_

#52 Re: Trebam pomoc

Post by ema_ »

Loš pokušaj trolanja.

I teško da će neko nadmašiti temu one ženske što joj žao ostaviti svekra i svekrvu jer su fini, a ima loverboya koji ne smeta njenom mužu. :mrgreen:
McMoy

#53 Re: Trebam pomoc

Post by McMoy »

Milloni wrote:A da se zaposliš, ha?
Piši molbu upravi faksa, za plaćanje na rate..
Pravi pite, kolače taj biznis baš ide, znam par teta koje penziju duplu zarade tako..Daji instrukcije iz engleskog, matematike djeci...
Hiljadu je načina kako se školovati a ti hoćeš onaj najlakši...

Kako najlakši?! Valja trpiti muža u braku. A, još ga i ne voli! :roll:
cindrlimindrli

#54 Re: Trebam pomoc

Post by cindrlimindrli »

svi bi nesta na guzove...
Troll_Happens

#55 Re: Trebam pomoc

Post by Troll_Happens »

avetinja wrote:
Nema Dalje wrote:Više puta sam slušala o onima koji pronalaze žene/muževe preko interneta.
Pa, zanima me, kako??? Gdje???
Inače, studentica sam, ostala mi je još samo jedna godina studija. Uz to sam i mlada i prilično dobro izgledam. Sve što sam ikada željela je da završim fakultet, ali izgleda da neću moći zbog nekih problema u porodici. Da li je moguće negdje naći nekoga ko želi da se oženi, a da bi mi platio ovu poslednju godinu studija? Vratila bi mu novac kada se zaposlim. :|
Neću da te ženim ali možeš doći kod mene ja ću da te poguram sa faxom, ali onda moraš pristati i na onaj oblik guranja :lol:
Zezam se, ne postoji ta budala koja će ti platiti fax i oženit te.
ne razumijem koja je svrha braka... ko hoce da je finansira dace joj ovako i zavrsit to s njom koji put i cist racun duga ljubav. Ili ce joj samo dati kesh ako je iskrena dusa i dobra ucenica.
pitanja koja su otvorena... koliko kosta skolarina, koji fax je u pitanju, i hoce li doticna za jednu god zavrsiti kao sto kaze ili ce se to produziti na par god.. :oops:

sta ako je opet u pitanju necko ??? pa pokusava da ljude navede na krivi trag :lol:
McMoy

#56 Re: Trebam pomoc

Post by McMoy »

Troll_Happens wrote: ne razumijem koja je svrha braka... ko hoce da je finansira dace joj ovako i zavrsit to s njom koji put i cist racun duga ljubav. Ili ce joj samo dati kesh ako je iskrena dusa i dobra ucenica.
pitanja koja su otvorena... koliko kosta skolarina, koji fax je u pitanju, i hoce li doticna za jednu god zavrsiti kao sto kaze ili ce se to produziti na par god.. :oops:

sta ako je opet u pitanju necko ??? pa pokusava da ljude navede na krivi trag :lol:
I meni je palo na pamet, al' reko' on je prva godina, a ova završna. :mrgreen:
Troll_Happens

#57 Re: Trebam pomoc

Post by Troll_Happens »

McMoy wrote:
Troll_Happens wrote: ne razumijem koja je svrha braka... ko hoce da je finansira dace joj ovako i zavrsit to s njom koji put i cist racun duga ljubav. Ili ce joj samo dati kesh ako je iskrena dusa i dobra ucenica.

I meni je palo na pamet, al' reko' on je prva godina, a ova završna. :mrgreen:
pa uvali ti jaranicu koja je zadnja god a on dalje rjesava to :)

svedno nije opisala situaciju sta bi ona radila u braku bila zena na papiru ili bi se prihvatila metle i krpe :mrgreen:
XeuX

#58 Re: Trebam pomoc

Post by XeuX »

Nemojte zezat curu,ne vidim kako je ovo drukčije od bilo kojeg drugog braka :D
McMoy

#59 Re: Trebam pomoc

Post by McMoy »

XeuX wrote:Nemojte zezat curu,ne vidim kako je ovo drukčije od bilo kojeg drugog braka :D

Samo rekla "naglas" ono što druge najčešće rade, a pakuju u celofan "ljubavi". :oops: :mrgreen:
avetinja

#60 Re: Trebam pomoc

Post by avetinja »

Nek se mala pusti u promet. Kad vide da je stigla svježa roba svi će na nju navalit'. :D
kritichar

#61 Re: Trebam pomoc

Post by kritichar »

Nema Dalje wrote:Zaista nema potrebe za uvredama. Ne shvatam zasto ste svi toliko opsjednuti sexom.
Sta, vi kao ne poznajete nikoga ko je u braku a studira na racun supruznika??? Ili ne poznajete nikoga ko je bio u braku 5 godina, radi drzavljanstva, a zatim se razveo??? Ovo je slicna stvar...
a ti bi se razvela, ništa onda
Norm

#62 Re: Trebam pomoc

Post by Norm »

Ozil wrote: pa nigdje na svjetu pametan, razuman i fin ne ulazi u brak radi sexa, ako mu je bas zapelo uvjek moze naci neku za 50KM da se isprazni :lol:
:thumbup: To mi vec odgovara...dZe ima?
S4mpion

#63 Re: Trebam pomoc

Post by S4mpion »

Image
Norm

#64 Re: Trebam pomoc

Post by Norm »

dječak sa šibicama wrote:
Norm wrote:...e ovdje,kod nas, ce naci garant...
Image
Taj, taj je vrh...a vozi i bembaru, pa kad zazvecka kljucevima...
Norm

#65 Re: Trebam pomoc

Post by Norm »

ema_ wrote:Loš pokušaj trolanja.

I teško da će neko nadmašiti temu one ženske što joj žao ostaviti svekra i svekrvu jer su fini, a ima loverboya koji ne smeta njenom mužu. :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
ali je tema...da se najezis...
shibonja

#66 Re: Trebam pomoc

Post by shibonja »

A sta ces tek nudit za posao u struci....
Post Reply