Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Više puta sam slušala o onima koji pronalaze žene/muževe preko interneta.
Pa, zanima me, kako??? Gdje???
Inače, studentica sam, ostala mi je još samo jedna godina studija. Uz to sam i mlada i prilično dobro izgledam. Sve što sam ikada željela je da završim fakultet, ali izgleda da neću moći zbog nekih problema u porodici. Da li je moguće negdje naći nekoga ko želi da se oženi, a da bi mi platio ovu poslednju godinu studija? Vratila bi mu novac kada se zaposlim.
Nema Dalje wrote:Više puta sam slušala o onima koji pronalaze žene/muževe preko interneta.
Inače, studentica sam, ostala mi je još samo jedna godina studija. Uz to sam i mlada i prilično dobro izgledam. Sve što sam ikada željela je da završim fakultet, ali izgleda da neću moći zbog nekih problema u porodici. Da li je moguće negdje naći nekoga ko želi da se oženi, a da bi mi platio ovu poslednju godinu studija? Vratila bi mu novac kada se zaposlim.
Što ćeš vraćati ako će te ženiti? Valjda će to sve biti iz ljubavi?
Zaista nema potrebe za uvredama. Ne shvatam zasto ste svi toliko opsjednuti sexom.
Sta, vi kao ne poznajete nikoga ko je u braku a studira na racun supruznika??? Ili ne poznajete nikoga ko je bio u braku 5 godina, radi drzavljanstva, a zatim se razveo??? Ovo je slicna stvar...
Nema Dalje wrote:Više puta sam slušala o onima koji pronalaze žene/muževe preko interneta.
Neću da te ženim ali možeš doći kod mene ja ću da te poguram sa faxom, ali onda moraš pristati i na onaj oblik guranja
Zezam se, ne postoji ta budala koja će ti platiti fax i oženit te.