jah,zapad je kriv za sve..tayra wrote:ja ne mogu da vjerujem.pa, ljudi sta vam je? hocemo li jos malo onda i pedofilima progledati kroz prste.sto?i oni su ljudi!aaaaaaaaaaaa....ja sam strogo protiv da moja divna tradicionalna konzervativna BiH krene putem tih Zapadnih Sodoma i Gomora trendova.protiv sto posto protiuv.da je Bog htjeo da bude legalna svi bi se njome bavili nebi fakultete studirali i patili se!to je moje misljenje.
sve sto je ruzno dolazi sa zapada..
pa sta vi mislite?da nije bilo prostitucije ,dok nam "zapad nije dosao"
de,dodjite sebi
mnoge zemlje za koje smo mi male mace,nisu uspjele iskorijeniti prostituciju a eto mi cemo to uspjeti u Bosni
kakve veze imaju pedofili sa prostitucijom??
poredis sexualne odnose sa dvije PUNOLJETNE osobe koje su PRISTALE na to ,on- zbog uzitka,ona- zbog para(govorim o bordelima po svijetu a ne o zenama koje su primorane na to)sa bolesnicima koji ganjaju maloljetnu djecu po parkovima?!
a sve lafo djevojke koje su kurve ,(nemam drugog izraza)samo su one fuj,bez morala ..pa sta vi mislite ko njima dolazi po te usluge??MUSKARCI..zato
svi neki moralisti a vamo bordeli bi zaradjivali vise nego fabrika duhana.
ko voli nek izvoli..drzava porez u dzep,kontrola zdravstvenog stanja ..a ne ovako ganjane ukrainki po nekim zabitima i ,nakon toga zeni u krevet
licemjerstvo yebeno,fuj