Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SaraLe wrote:
Vidjela sam da mi pokazuje cetri stelice, ali sta god da pritisnem, nista se ne desava koja tipke su u pitanju za "special move"
Btw. hvala puno
Mislim da Shift pritisnes to je ona tipka za čučanj+strjelica za jedan od 4 pravca sacekas da ti se poklope ona dva kruga i opucaš. A za sah bi se mogli dogovoriti ako imaš dovoljno godina(možda ne baš za šah al za nešto bi se sigurno dogovorili)
LordRaven wrote:Mislim da Shift pritisnes to je ona tipka za čučanj+strjelica za jedan od 4 pravca sacekas da ti se poklope ona dva kruga i opucaš. A za sah bi se mogli dogovoriti ako imaš dovoljno godina(možda ne baš za šah al za nešto bi se sigurno dogovorili)
Imam dovoljno godina, ali duso, ja sam djevojka sa kojom jedino mozes saha igrati
Narode, prvi put sam na ovom forumu i odmah vas moram zamoliti za pomoc. Igram na PC-u "The Angel of darkness" i vec godinu se vrtim u nekom "Serpent Rouge". Vjerujem da je ova verzija veoma stara, ali nadam se da ce se neko sjetiti sta treba uraditi. Ako neko zna na koji fol se prodje dalje, molim ga da mi pomogne. Sto puta sam se popeo do vrha i pokupio sve sto sam nasao, ali izlaza nema, pa nema.