Nisam valjda jedina
Tomb Raider :D
Moderator: Benq
- SaraLe
#1 Tomb Raider :D
Ima li jos neko da igra
Nisam valjda jedina
Nisam valjda jedina
- mobsterc
ne mora znaciti da su povoljnijiSaraLe wrote:Hvala imam ja svoje dealeremobsterc wrote:ako nemas dovoljno jaku konfu, nije frka samo reci sta ti treba, imam svakakve robe![]()
meni su nedavno dolazila dva lika, kupuju konfu i govore sta ce koji uzeti sebi...
pitam ja sta ce sa svojim komponentama, kazu ma oni zapravo uzimaju prijateljici konfu do toliko para pa ce sebi uzeti ove komponente a od svojih ce njoj sastaviti, i jos me pitaju da spustim cijenu da se i oni mogu pronaci tu
cuvaj se takvih
- SaraLe
Nisam ja sa marsa palamobsterc wrote:ne mora znaciti da su povoljnijiSaraLe wrote:Hvala imam ja svoje dealeremobsterc wrote:ako nemas dovoljno jaku konfu, nije frka samo reci sta ti treba, imam svakakve robe![]()
![]()
meni su nedavno dolazila dva lika, kupuju konfu i govore sta ce koji uzeti sebi...
pitam ja sta ce sa svojim komponentama, kazu ma oni zapravo uzimaju prijateljici konfu do toliko para pa ce sebi uzeti ove komponente a od svojih ce njoj sastaviti, i jos me pitaju da spustim cijenu da se i oni mogu pronaci tu![]()
cuvaj se takvih
- SaraLe
Hvala na savjetumobsterc wrote:ne impliciram da jesi, samo ti dajem prijateljski savjet za svaki slucaj...
a u RE poslije mozes igrati sa adom wong, nema oci ko lara ali je simpaticna
haj da ne zachatavam, do kojeg nivoa si dosla
Tek pocela i odmah zapela
-
surajaa
Tvoj nick mi nekako poznat, igras li mozda Call of Duty online na bihnet-ovom serveru CTF??? Nekako mi uvijek naletis ispred puske, pa te moram pokositi, sorryLordRaven wrote:Pomuči se malo a ako ne uspiješ ja sam prešao skoro do kraja,zadnja misija! Dinosaur je bar najlakši kakvih će biti...
- SaraLe
Hajde "navedi" me maloLordRaven wrote:Pomuči se malo a ako ne uspiješ ja sam prešao skoro do kraja,zadnja misija! Dinosaur je bar najlakši kakvih će biti...
Koliko sam uspjela skontati, treba ga nekako navuci na one "kolutove" sa siljcima, ali kako njih pokrenuti ili sta vec treba
-
LordRaven
Nažalost nisam taj al da igram zapamtio bi me po suprotnom od togasurajaa wrote:Tvoj nick mi nekako poznat, igras li mozda Call of Duty online na bihnet-ovom serveru CTF??? Nekako mi uvijek naletis ispred puske, pa te moram pokositi, sorryLordRaven wrote:Pomuči se malo a ako ne uspiješ ja sam prešao skoro do kraja,zadnja misija! Dinosaur je bar najlakši kakvih će biti...![]()
![]()
@SaraLe: nije potrebno navoditi ga na šiljke, trčiš i pucaš ga dok se ne napuni onaj crveni adrenalin-metar poslije toga samo izvedeš onaj "special move" par puta i to je to
- SaraLe
Vidjela sam da mi pokazuje cetri stelice, ali sta god da pritisnem, nista se ne desavaLordRaven wrote:Nažalost nisam taj al da igram zapamtio bi me po suprotnom od togasurajaa wrote:Tvoj nick mi nekako poznat, igras li mozda Call of Duty online na bihnet-ovom serveru CTF??? Nekako mi uvijek naletis ispred puske, pa te moram pokositi, sorryLordRaven wrote:Pomuči se malo a ako ne uspiješ ja sam prešao skoro do kraja,zadnja misija! Dinosaur je bar najlakši kakvih će biti...![]()
![]()
![]()
@SaraLe: nije potrebno navoditi ga na šiljke, trčiš i pucaš ga dok se ne napuni onaj crveni adrenalin-metar poslije toga samo izvedeš onaj "special move" par puta i to je to
Btw. hvala puno