Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- semirsar
#76076 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedan mu prostatica drugi mu rodnica... ima tu posla za Froyda 
- afannedim
#76077 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma gotov ba i on
- PlusSA
#76078 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma dobili povoljno android box resivere pa uvaljuju korisnicima
Sve je marketing i reklama, al fulali su mnogo sa obecanjima na kraju ispala sve jedna velika laž
Al realno svako prica suplju pricu
P.S na kaju svaki odgovor se svodi na "molimo vas za strpljenje" kao kod drugih "ako ima tehnicka mogucnost"
Sve je marketing i reklama, al fulali su mnogo sa obecanjima na kraju ispala sve jedna velika laž
Al realno svako prica suplju pricu
P.S na kaju svaki odgovor se svodi na "molimo vas za strpljenje" kao kod drugih "ako ima tehnicka mogucnost"
-
Kralj Tvrtko I.
#76079 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nerminz svaka cast.
Svaka rijec je tacna.
Svaka rijec je tacna.
-
Kralj Tvrtko I.
#76080 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Samo da kažem da vam je veliki minus to što ne ponudite zasebno SmartTV Eon aplikaciju da se može dokupiti ko hoće.
Bilo bi više zadivoljnih korisnika.
Samo da kažem da vam je veliki minus to što ne ponudite zasebno SmartTV Eon aplikaciju da se može dokupiti ko hoće.
- Telemach
#76081 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Kralj Tvrtko I.,Kralj Tvrtko I. wrote:@Telemach
Zahvaljujemo se na sugestiji
-
nerminz
#76082 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, dobio sam odgovore onakve kakve sam naveo u postu!Telemach wrote: @nerminz,
Trudimo se udovoljiti prijedlozima svih korisnika. Žao nam je ukoliko je nastao nesporazum u komunikaciji sa kolegama iz kontakt ili korisničkog centra. Također, provjerom je ustanovljeno da ste detaljne odgovore na upit dobili putem e-maila. Ukoliko ne želite ili nemate potrebe za prelaskom na neki od EON paketa i dalje možete koristiti trenutni paket. Potrudit ćemo se da u budućnosti budete zadovoljni našim načinom poslovanja.
I ovdje je očigledno da sam u pravu, da za nemate razumno objašnjenje i da nas svjesno pravite BUDALAMA.
Evo par citata iz email-ova koje sam dobio:
Telemach podrška wrote:
... Korisnik uvijek ima mogućnost preći na veći paket usluga, od onog za koji se prvobitno odlučio ...
Dragana Talanga
Administrator Front Office-a
Front Office
nerminz wrote: Nisam pretplatnik Telemach-a ...
Zanimao bi me Trio grande paket sa mogucnoscu povecanja paketa i prenosa broja telefona sa BHTelekoma.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite precizne korisničke podatke (ime i prezime nosioca Ugovora, broj Ugovora, adresa stanovanja), kako bismo mogli provjeriti Vaše navode i dostaviti Vam potrebne informacije.
Srdačan pozdrav,
Amela Obuća
Administrator front office
Front office
Prikljućak na Telemach mrežu sam čekao od Aprila do Oktobra. I za to dobio nekoliko izvinjenja i mnogo više BESMISLENIH poruka.nerminz wrote: Gospodjo ili gospodjice Dragana.
Istina je, bio sam kontaktiran telefonom.
Obecano mi je da ce me po pitanju prikljucenja neko zvati najkasnije za 7 dana.
Od tada je proslo vise od 15 dana.
Prilicno neozbiljno i neodgovorno.
Iskreno se nadam da nece uslijediti pravdanje.
Sva opravdanja su mi vec odavno poznata.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Detaljno ćemo provjeriti Vaše navode.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
Bit ćete kontaktirani u što skorijem roku.
Srdačan pozdrav,
Dragana Talanga
Front Officenerminz wrote: Ja zaista nerazumijem zasto se Vi uopste reklamirate kad je vise nego ocigledno da vas klijenti apsolutno ne interesuju.
Prvi emil sam vam poslao 20.04.2016.
Nadam se da ce se nesto desiti kad napunim 6mj cekanja.
Cestitam na poslovnosti.
Molim kontakt sa nekim tko je na visem nivou, kome mogu da se zalim. Jer ovo je prevazislo svaku mjeru i granici sa bezobrazlukom.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Ljubazno vas molimo da još jednom prihvatite našu ispriku.
Bit ćete kontaktirani u najskorijem mogućem roku.
Srdačan pozdrav,
Dragana Talanga
Front Officenerminz wrote: Kada bi se udostijili i pogledali moj nalog prije nego odgovorite postedili bi sebe bezvezne prepiske a mene citanja besmislica.
Ocito neznate sta radite pa na emailove odgovarate po sablonu COPY-PASTE.
Uzivajte.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Izvinjavamo se zbog nesporazuma.
Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Dragana Talanga
Front Office
Zaista ne razumijem za šta ova podrška prima platu, ovo što oni rade i BOT-ovi mogu raditi bez problema.
-
nerminz
#76083 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nemožeš ih uvrijediti. Sve što napišeš je u stvari KOMPLIMENT.afannedim wrote: Ja se izvinjavamako sam vas uvrijedio
Stvarno stanje je MNOGO GORE.
- TheWatcher
#76084 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nerminz wrote:Da, dobio sam odgovore onakve kakve sam naveo u postu!Telemach wrote: @nerminz,
Trudimo se udovoljiti prijedlozima svih korisnika. Žao nam je ukoliko je nastao nesporazum u komunikaciji sa kolegama iz kontakt ili korisničkog centra. Također, provjerom je ustanovljeno da ste detaljne odgovore na upit dobili putem e-maila. Ukoliko ne želite ili nemate potrebe za prelaskom na neki od EON paketa i dalje možete koristiti trenutni paket. Potrudit ćemo se da u budućnosti budete zadovoljni našim načinom poslovanja.
I ovdje je očigledno da sam u pravu, da za nemate razumno objašnjenje i da nas svjesno pravite BUDALAMA.
Evo par citata iz email-ova koje sam dobio:
Telemach podrška wrote:
... Korisnik uvijek ima mogućnost preći na veći paket usluga, od onog za koji se prvobitno odlučio ...
Dragana Talanga
Front Officenerminz wrote: Nisam pretplatnik Telemach-a ...
Zanimao bi me Trio grande paket sa mogucnoscu povecanja paketa i prenosa broja telefona sa BHTelekoma.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Ljubazno Vas molimo da nam dostavite precizne korisničke podatke (ime i prezime nosioca Ugovora, broj Ugovora, adresa stanovanja), kako bismo mogli provjeriti Vaše navode i dostaviti Vam potrebne informacije.
Srdačan pozdrav,
Amela Obuća
Administrator front office
Front officePrikljućak na Telemach mrežu sam čekao od Aprila do Oktobra. I za to dobio nekoliko izvinjenja i mnogo više BESMISLENIH poruka.nerminz wrote: Gospodjo ili gospodjice Dragana.
Istina je, bio sam kontaktiran telefonom.
Obecano mi je da ce me po pitanju prikljucenja neko zvati najkasnije za 7 dana.
Od tada je proslo vise od 15 dana.
Prilicno neozbiljno i neodgovorno.
Iskreno se nadam da nece uslijediti pravdanje.
Sva opravdanja su mi vec odavno poznata.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Detaljno ćemo provjeriti Vaše navode.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do propusta.
Bit ćete kontaktirani u što skorijem roku.
Srdačan pozdrav,
Dragana Talanga
Front Officenerminz wrote: Ja zaista nerazumijem zasto se Vi uopste reklamirate kad je vise nego ocigledno da vas klijenti apsolutno ne interesuju.
Prvi emil sam vam poslao 20.04.2016.
Nadam se da ce se nesto desiti kad napunim 6mj cekanja.
Cestitam na poslovnosti.
Molim kontakt sa nekim tko je na visem nivou, kome mogu da se zalim. Jer ovo je prevazislo svaku mjeru i granici sa bezobrazlukom.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Ljubazno vas molimo da još jednom prihvatite našu ispriku.
Bit ćete kontaktirani u najskorijem mogućem roku.
Srdačan pozdrav,
Dragana Talanga
Front Officenerminz wrote: Kada bi se udostijili i pogledali moj nalog prije nego odgovorite postedili bi sebe bezvezne prepiske a mene citanja besmislica.
Ocito neznate sta radite pa na emailove odgovarate po sablonu COPY-PASTE.
Uzivajte.Telemach podrška wrote: Poštovani,
Izvinjavamo se zbog nesporazuma.
Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Dragana Talanga
Front Office
Zaista ne razumijem za šta ova podrška prima platu, ovo što oni rade i BOT-ovi mogu raditi bez problema.
oni samo udovoljavaju korisnicima nemoj tako
-
nerminz
#76085 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prioritet ni ne treba da imaju korisnici EON paketa. Prioritet treba da imaju oni koji daju više novca. (Tržišna ekonomija je takva).aditon wrote:Po kojoj logici bi korisnici eon paketa trebali biti prioritet?
Daj mi to pojasni? Jesu to tvoje pare vrijednije od mojih ili bilo koga drugog? Tebe nisu imali potrebe navlačiti, dovoljno je bilo da spomenu EON paketi i ti se navukao
Ako neko treba da ima prioritet onda bi to trebali biti oni koji placaju skuplje pakete kao i stari korisnici, Sto su duze korisnici dali su vise novca i to bi trebalo postovati. Ovdje je situacija u stvari obrnuta. Nemaju prioritet korisnici EON paketa nego pripritet imaju NOVI KORISNICI.
Na oficijelno sajtu ni ne postoji opcija po kojoj STARI KORISNICU mogu uzeti EON. To niko nije ni predvidio. Toliko vode racuna o starim korisnicima:
Nigdje ne postoji mogućnost da se EON uzme mimo AKCIJE a AKCIJA NE vrijedi za stare korisnike.Telemach OFICIJENLI SAJT wrote: Uslovi korištenja akcije
EON PAKETI 32,90 KM PRVIH 12 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemacha kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT DUO, EON FULL DUO I EON PREMIUM DUO paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, tokom prvih 6 mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za održavanje KKS za Osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče.
EON DUO PAKETI 32,90 KM PRVIH 6 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemacha kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT DUO, EON FULL DUO I EON PREMIUM DUO paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, tokom prvih 6 mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za održavanje KKS za Osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče.
Ko je ovdje PRIVILEGOVAN?
Ljudi koji godinama koriste i plačaju "Telemach" usluge su bačeni na MARGINU.
Da su pametni "Svi bi raskinule ugovore" pa da onda vidimo kako bi izgledali paketi.
- Benq
#76086 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da postoji https://telemach.ba/Binary/10645/USLOVI ... ATNIKE.pdfnerminz wrote: Na oficijelno sajtu ni ne postoji opcija po kojoj STARI KORISNICU mogu uzeti EON. To niko nije ni predvidio. Toliko vode racuna o starim korisnicima
-
nerminz
#76087 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U čemu je razlika između ove dvije opcije:
EON PAKETI 32,90 KM PRVIH 12 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
EON DUO PAKETI 32,90 KM PRVIH 6 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
- crnivrag
#76088 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prva je za EON Trio pakete, a druga za EON Duo pakete, što se i vidi iz naziva paketa u naslovu teksta.nerminz wrote:U čemu je razlika između ove dvije opcije:
- Benq
#76089 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Iz nekog razloga si dva puta kopirao jednu te istu akciju za DUO pakete, ta gornja se odnosi na EON TRIO pakete.crnivrag wrote:Prva je za EON Trio pakete, a druga za EON Duo pakete, što se i vidi iz naziva paketa u naslovu teksta.nerminz wrote:U čemu je razlika između ove dvije opcije:
https://telemach.ba/Binary/10644/USLOVI ... PAKETA.pdf
Pronadji razliku...
-
nerminz
#76090 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A da, 12 mj je popust za "EON PAKETI" a 6 mj za "EON DUO".
hahaahaha
Neko se dosjetio da paketu da ime "PAKET" kao ona (voda "VODA").
Valjda sad slijedi da neko malo promijeni taktiku.
Sad treba neko da napravi "RAKIJU" i da joj ime "VODA", mozda se zbuni alko-test.
hahaahaha
Sad treba neko da napravi "RAKIJU" i da joj ime "VODA", mozda se zbuni alko-test.
- afannedim
#76091 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bitno je da su dežurni branioci odmah aktivni da ti sole pametnerminz wrote:A da, 12 mj je popust za "EON PAKETI" a 6 mj za "EON DUO".
hahaahaha
-
duffy_duck
#76092 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja kada sam potpisivao ugovor dobio sam benefite o kojima neću javno jer ipak postoji dogovor izmedju mene i operatera.nerminz wrote:
Nisam ja ni rekao da Telemach nije u pravu. Ja sam rekao da nas "PRAVE BUDALAMA".
Oni osmišljavaju uvjete, kreiraju ugovore i uvjete. Mi možemo da prihvatimo ili NE.
Benefite ja nisam ni tražio, niti mogu da tražim, to oni nude a mi prihvatamo ili NE.
Ovo što oni daju "STARIM KORISNICIMA" po mom mišljenju, znači da nas smatraju BUDALAMA.
"Ugovorna obaveza" se kači uz "benefit", time se dobija sigurnost.
Ovdje za stare korisnike "NEMA BENEFITA" ali ima "UGOVORNA OBAVEZA".
Hoću da kazem slijedeće.
U redu je da stari korisnici nemaju pravo na popust ali ne treba da imaju ni ugovornu obavezu. (promijeni paket i ĆAO).
Ako prelaziš na skuplji ne platiš ništa, ako prelaziš na jeftiniji onda platiš nešto (kao neku naknadu da ljudi tamo ne klikću badava)
Medjutim, od starih korisnika se traži da ponovo prihvate "Ugovornu obavezu" u trajanju od 12mj bez ikakvog benefita ili 24mj za šta kao benefit dobiju Pink i Arene (koje dobijaju i novi korisnici pore popusta)
I ti sad hoćes da kažeš da je to ispravno, a ja mislim da nije.
Ako si ti, kao "stari korisnik" uzeo "EON", pod ovim uvjetima, razmisli malo ...
A što se tiče problema, nisam ih imao ni ja.
To što su TEBI, ljubazno i s osmjehom UVALJALI ugovor na 2 god, to svakako nije PROBLEM. ti si to prihvatio I za to dobio "LJUBAZNOST", možda i osmjeh ako si lično išao u poslovnicu.
Ja to nisam prihvatio i neću prihvatiti.
Ja čekam da se završi prepiska pa ću vidjeti, ako se ne odustane od "ugovorne obaveze". Raskinuću ugovor.
p.s.
Šta misliš zasto ne stave prosječnu cijenu i mj. plaćanje.
Pa zato što ovako uzmu isti iznos novca, nas ubijede kako su nam dali popust a time nas vežu da moramo 2 god da plaćamo.
Sljedeca stvar ugovor kada sam potpisao cura koja je bila tu, nasmijala mi se onako od srca i taj osmijeh je bio najsladji koji sam vidio kod neke cure, druga stvar mislim da bi dobro bilo da Telemach omoguci testiranje Eon aplikacije zajedno sa Eon boxom prije potpisivanja za paket.
- Benq
#76093 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON PAKETI su Trio paketi, samo sto se taj termin vise ne koristi nego "EON light", "EON FULL" i "EON PREMIUM"nerminz wrote:A da, 12 mj je popust za "EON PAKETI" a 6 mj za "EON DUO".
EON DUO PAKETI (kao sto i pise) su "EON Light DUO", "EON Full DUO" i "EON Premium DUO"
-
nerminz
#76094 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vidim, zbunilo je i tebe.Benq wrote:Iz nekog razloga si dva puta kopirao jednu te istu akciju za DUO pakete, ta gornja se odnosi na EON TRIO pakete.crnivrag wrote:Prva je za EON Trio pakete, a druga za EON Duo pakete, što se i vidi iz naziva paketa u naslovu teksta.nerminz wrote:U čemu je razlika između ove dvije opcije:
https://telemach.ba/Binary/10644/USLOVI ... PAKETA.pdf
Pronadji razliku...
Nisam ja pogresno kopirao.
Ja sam samo obojio naslove da se vidi u cemu je razlika.
Akcija je potpuno ista, razlika je samo u "POPUSTU"
Jeftiniji paket - manji popust
- Benq
#76095 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije me zbunilo, nego si ti pod akcijom za Trio pakete kopirao tekst za DUO pakete.nerminz wrote: Vidim, zbunilo je i tebe.
Za EON Pakete (Trio):
Za EON DUO:EON PAKETI 32,90 KM PRVIH 12 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemacha
kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike
samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT,
EON FULL I EON PREMIUM paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, tokom prvih 12
mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za mjesečno
održavanje KKS za osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket, ukoliko isti ne
predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.
https://telemach.ba/Binary/10644/USLOVI ... PAKETA.pdfEON DUO PAKETI 32,90 KM PRVIH 6 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge Telemacha
kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike
samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT
DUO, EON FULL DUO I EON PREMIUM DUO paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca,
tokom prvih 6 mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za
mjesečno održavanje KKS za osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket,
ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.
Tvoj post : telemach-all-about-4-t103412s76125.html#p15115622 (tekst za duo pakete ispod obje akcije)
- crnivrag
#76096 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Obavijest:
Sada možete izvršiti download računa za mjesec oktobar direktno sa "Moj Telemach" portala, na linku: https://mojtelemach.ba/racuni/pregled-racuna
Sada možete izvršiti download računa za mjesec oktobar direktno sa "Moj Telemach" portala, na linku: https://mojtelemach.ba/racuni/pregled-racuna
-
nerminz
#76097 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako postoji takav "DOGOVOR" onda je to nesto sto nije LEGALNO.duffy_duck wrote: Ja kada sam potpisivao ugovor dobio sam benefite o kojima neću javno jer ipak postoji dogovor izmedju mene i operatera.
Sljedeca stvar ugovor kada sam potpisao cura koja je bila tu, nasmijala mi se onako od srca i taj osmijeh je bio najsladji koji sam vidio kod neke cure, druga stvar mislim da bi dobro bilo da Telemach omoguci testiranje Eon aplikacije zajedno sa Eon boxom prije potpisivanja za paket.
Benefite sam dobijao i ja, to nije sporno i nije tajna. Dobio sam 3 ili 6 mj (nisam siguran) neke kanale zato sto sam vise od pola godine ceko prikljucenje. Nudili su mi benefit i za EON, nesto slicno (nisam sigurn, mislim da je RTL na nekoliko mjeseci)
Uz "Osmjeh" NARAVNO.
Samo sto bi ljubaznost i osmjeh treblo da se podrzumijevaju pored svega ostalog.
Ja ovdje govorim o necemu drugom.
Nemam ništa protiv toga da si ti zadovoljan OSMJEHOM.
ali
Jedini benefit koji od njih mozes dobiti je neki dodatni paket na nekoliko mjeseci.
Sta ti mislis, da podrska u BiH moze da dijeli BENEFITE kako hoce..... heheeheheh
Oni mogu da ti daju neki dodatni paket na nekoliko mjeseci i to je sve, a i to sto ti daju je u nadi da ce ti se svidjeti pa ces nastaviti da placas.
Nije cudo da si zadovoljan osmjehom. Bice da ti supruga radi kao SUPPORT pa moras da hvalis I support i osmjeh.
hehheehheeh
-
nerminz
#76098 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
EON DUOBenq wrote:Nije me zbunilo, nego si ti pod akcijom za Trio pakete kopirao tekst za DUO pakete.nerminz wrote: Vidim, zbunilo je i tebe.
Za EON Pakete (Trio):
Za EON DUO:EON PAKETI 32,90 KM PRVIH 12 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT,
EON FULL I EON PREMIUM paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, tokom prvih 12
mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za mjesečno
održavanje KKS za osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket, ukoliko isti ne
predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.
https://telemach.ba/Binary/10644/USLOVI ... PAKETA.pdfEON DUO PAKETI 32,90 KM PRVIH 6 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK KANALI PROMOTIVNO
samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje EON LIGHT
DUO, EON FULL DUO I EON PREMIUM DUO paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca,
tokom prvih 6 mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za
mjesečno održavanje KKS za osnovni paket + 24 mjeseca gledat će Arena Sport SD i PINK paket,
ukoliko isti ne predstavljaju sastavni dio paketa za koji se odluče.
Tvoj post : telemach-all-about-4-t103412s76125.html#p15115622 (tekst za duo pakete ispod obje akcije)
http://prntscr.com/lhuwu1
EON PAKETI
http://prntscr.com/lhuylb
-
duffy_duck
#76099 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema potrebe za ovakvim negativnim pisanjem ako si nezadovoljan pisi nadleznoj podrsci. Sto se tice benefita kad sam tek potpisivao ugovor za D3 dobio sam benefit Arene u HD 6 mjeseci. To je dovoljno da ostanem na D3 i prebacim sw na Eon zbog mnogo razloga a oni su :nerminz wrote:
Ako postoji takav "DOGOVOR" onda je to nesto sto nije LEGALNO.
Benefite sam dobijao i ja, to nije sporno i nije tajna. Dobio sam 3 ili 6 mj (nisam siguran) neke kanale zato sto sam vise od pola godine ceko prikljucenje. Nudili su mi benefit i za EON, nesto slicno (nisam sigurn, mislim da je RTL na nekoliko mjeseci)
Uz "Osmjeh" NARAVNO.
Samo sto bi ljubaznost i osmjeh treblo da se podrzumijevaju pored svega ostalog.
Ja ovdje govorim o necemu drugom.
Nemam ništa protiv toga da si ti zadovoljan OSMJEHOM.
ali
Jedini benefit koji od njih mozes dobiti je neki dodatni paket na nekoliko mjeseci.
Sta ti mislis, da podrska u BiH moze da dijeli BENEFITE kako hoce..... heheeheheh
Oni mogu da ti daju neki dodatni paket na nekoliko mjeseci i to je sve, a i to sto ti daju je u nadi da ce ti se svidjeti pa ces nastaviti da placas.
Nije cudo da si zadovoljan osmjehom. Bice da ti supruga radi kao SUPPORT pa moras da hvalis I support i osmjeh.
hehheehheeh
1.bolja i kvalitetnija slika na svim kanalima. Ako se stavi na 2160P
2. Youtube, Kodi i sve ostalo takodjer veliki plus pomocu Google play mozete ovo instalirati.
3. Na Kodiu imas mogucnost gledanja naše kokuruz lige ali na obicnim D3 paketima nema.
4. Bolji interfejs i brzina u prebacivanju kanala.
- Benq
#76100 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U pravu si, ovo je njihova greska. Ja sam kopirao uslove sa linka gdje su ispravno navedeni detalji akcije, a ovdje su dva puta napisali DUO...