Provala teška..ko ima vezu završi državni ili privatni i dobije posao... ko nema završava fakultet i sjedi kući i čeka hoće li se ko smilovati i konaćno mu dati posaoHopkins wrote:Ko ima vezu i treba mu papir forme radi, ide u Vitez. Ko nema vezu muci se na drzavnim fakultetima misleci da ce mu posao biti obezbijedjen.
''Sveuciliste/Univerzitet Vitez'' Travnik
-
MoRa
#26 Re: ''Sveuciliste/Univerzitet Vitez'' Travnik
-
kornjas
#27 Re: ''Sveuciliste/Univerzitet Vitez'' Travnik
Ne valjam gluposti, nego govorim ono što znam i vidim o navedenom fakultetu. Ne kažem da sa državnih fakulteta izlaze specijalci nego su na državnim fakultetima uvjeti za normalnog studenta bez para i veza daleko teži nego na Navedenom. Tko ima para ode na Vitez i mozak na pašu, nije opterećen hoćeli proći ili ne, platio si i proći ćeš. Normalno je da će nekog k.u.r.c.a i naučit u tim hodanjima vikendom 
-
MoRa
#28 Re: ''Sveuciliste/Univerzitet Vitez'' Travnik
kornjas wrote:Ne valjam gluposti, nego govorim ono što znam i vidim o navedenom fakultetu. Ne kažem da sa državnih fakulteta izlaze specijalci nego su na državnim fakultetima uvjeti za normalnog studenta bez para i veza daleko teži nego na Navedenom. Tko ima para ode na Vitez i mozak na pašu, nije opterećen hoćeli proći ili ne, platio si i proći ćeš. Normalno je da će nekog k.u.r.c.a i naučit u tim hodanjima vikendom
Hej razumijemo se mi skroz ali iskreno : npr. ono što se meni svidjelo što sam čuo od raje je da je sistem polaganja bolji, nigdje se u europi ljudi ne pate ovoliko koliko se mi patimo na državnim fakultetima. Čovjek bi rekao da ćemo na kraju biti svi mali Ajnštajni.. čuo sam a i malo njuškao po ovom faksu (dok sam čekao curu i pio kaficu