Jos jednom pozzzzz
bitno:
-redovni studij
-vanredni studij
-distance learning studij
-elektronski /fizički index
-studentska unija
-klub naprednih studenata
alibegoa wrote:kolko diploma?
ja znam tipove po zenici koji su za vikend polagali po 4 predmeta... tolikodenchy88 wrote:alibegoa wrote:kolko diploma?
hehe vjeruj da sam znala da ce biti postavljeno ovako primitivno pitanje, ukoliko mislis da mozes na ovome Univerzitetu dobiti/ kupiti diplomu: upisi pa da vidimo
mislim da taj izazov ne mozes prihvatiti... jer ih je vecina sa tim razmisljanjem nakon samo mjesec dana boravka na Sveucilistu/Univerzitetu Vitez Travnik pokupilo svoje stvari i otislo prazne ruke.
prema tome, zao mi je ali to na Sveucilistu/Univerzitetu Vitez Travnik neces gledat !!!
pozzzz
casper_ wrote:Nova vijest - otvara se univerzitet i u Zavidovićima
"visokoškolska ustanova sa više fakulteta. U „našem slučaju“ da se tako izrazim, radilo bi se o četiri fakulteta: ekonomskom, pravnom, saobraćajnom i farmaceutskom, koji po kvalitetu ne bi zaostajali za najboljim fakultetima u državi.#
nek je sa srecom
nabijem ja onog ko je ovo izjavio (mislim da je neki clan SBiH) na klitoriscasper_ wrote:Nova vijest - otvara se univerzitet i u Zavidovićima
"visokoškolska ustanova sa više fakulteta. U „našem slučaju“ da se tako izrazim, radilo bi se o četiri fakulteta: ekonomskom, pravnom, saobraćajnom i farmaceutskom, koji po kvalitetu ne bi zaostajali za najboljim fakultetima u državi.#
nek je sa srecom
heheh pa vjerovatno vam nesto ne stima u Zenickim univerz. pa dolaze u S/U Travnik/Vitez.... samo jedna inf: nema sanse da netko moze poloziti za vikend 4 predmeta jer na Sveucilistu/Univerzitetu Vitez Travik program tece potpuno bolonjski, dakle slusaju se po dva predmeta koja se tako i brane,, dakle nista cetiricasper_ wrote:de mi onda objasni zasto se studenti masovno ispisuju sa ze univerziteta i upisuju u ovaj viteski.
haha duhovito,da ti nije puno četrialibegoa wrote:Ne ozbiljno, ako je neka normalna cjena, kupio bih ih barem četiri. Može i na PM.
Čovjek je lijepo pitao. Moj poznanik je na navedenom fakultetu završio određeni smjer, neću navest koji i to vikendom,sve u roku, a glup ko stup! Na redovnom fakultetu nije ispita položio. I sad mi vi pričate o nekoj razini i težini. sramotaalibegoa wrote:kolko diploma?
Ja bih da se razgranam, malo ekonomije, prava, farmaceutika, vidiš kakav je vakat, od viška glava ne boli.....Iverson33 wrote:haha duhovito,da ti nije puno četrialibegoa wrote:Ne ozbiljno, ako je neka normalna cjena, kupio bih ih barem četiri. Može i na PM.Sto da ne za nekoga ko radi vec godinama taj posao (tacnije vezano za informatiku) a potreban mu je papir
Pa Bujurum,Zavidovici,Kiseljak,Zenica ,Travnik,dok se opredjelis bice ih josalibegoa wrote:Ja bih da se razgranam, malo ekonomije, prava, farmaceutika, vidiš kakav je vakat, od viška glava ne boli.....Iverson33 wrote:haha duhovito,da ti nije puno četrialibegoa wrote:Ne ozbiljno, ako je neka normalna cjena, kupio bih ih barem četiri. Može i na PM.Sto da ne za nekoga ko radi vec godinama taj posao (tacnije vezano za informatiku) a potreban mu je papir
kornjas wrote:Čovjek je lijepo pitao. Moj poznanik je na navedenom fakultetu završio određeni smjer, neću navest koji i to vikendom,sve u roku, a glup ko stup! Na redovnom fakultetu nije ispita položio. I sad mi vi pričate o nekoj razini i težini. sramotaalibegoa wrote:kolko diploma?
Naravno, ali ti ne znaju za pravu cijenu, za koju se ja ovdje interesujem...MoRa wrote:kornjas wrote:Čovjek je lijepo pitao. Moj poznanik je na navedenom fakultetu završio određeni smjer, neću navest koji i to vikendom,sve u roku, a glup ko stup! Na redovnom fakultetu nije ispita položio. I sad mi vi pričate o nekoj razini i težini. sramotaalibegoa wrote:kolko diploma?
Hoces reci to da na npr.ekonomskom fakultetu u Sa ili političkim izlaze ultra pametni i super eksperti...daj ba...skriptaroši teški... evo iz prave ruke znam kako su glupi i ne obrazovani ekonomski sturčnjaci sa ekonomskog faksa u Sa.... Čast izuzecima! Znam nekoliko ljudi koji su završili ovaj faks (između ostalog i moja cura) i nije to bas tako lako kako tvoj haver priča, istina predavanja su za vanredne subotom i nedjeljom kao i ispiti svakih meni se čini 2 mjeseca po 2, (parcijalni svakih 3 sedmice) ali da su se samo pojavljivali i polagali -nisu. Poprilično je ok faks i profesori...nisam završio i ne reklamiram ali me nervira kada neko se nađe pa gluposti valja.