Sve za ljubav
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#51 Re: Sve za ljubav
Ma Peljto i Peljtinica su dogadjaj mjeseca.
- Cholina_Lokica
#52 Re: Sve za ljubav
Ja jos ne mogu sebi doci da joj nisu dozvolili da sleti helikopteromdječak sa šibicama wrote:Ma Peljto i Peljtinica su dogadjaj mjeseca.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53 Re: Sve za ljubav
zavidni dusmaniCholina_Lokica wrote:Ja jos ne mogu sebi doci da joj nisu dozvolili da sleti helikopteromdječak sa šibicama wrote:Ma Peljto i Peljtinica su dogadjaj mjeseca.
- astrid
#54 Re: Sve za ljubav
Ne izvinjavam se nikada,osim u tramvaju
Nekome napravis neko s....,a ondaK hladno kazes izvini
..ili obratno.
U svakom slucaju ,izviniti se nije doovljno.
P.S..ima i ona emisija sto angazuju one detektive

Nekome napravis neko s....,a ondaK hladno kazes izvini
U svakom slucaju ,izviniti se nije doovljno.
P.S..ima i ona emisija sto angazuju one detektive
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#55 Re: Sve za ljubav
fejk na kvadrat
lafo uhvatila žena muža koji je vara s njezinom učenicom
upale kamere za vrijeme sado mazo
lafo uhvatila žena muža koji je vara s njezinom učenicom
upale kamere za vrijeme sado mazo
-
dječak sa šibicama
#56 Re: Sve za ljubav
Preljubnici a.k.a. Balkanske prevare je jedna velika prevara
Prvo voditelji, Karamela, i sjecam se da je voditeljica bila ona Suzana Perovic, nekadasnja folk zvijezda.
Ali toliko je ocito da je namjesteno, da neke epizode nisu ni gledljive koliko je to ofirno uradjeno. Jedna od rijetkih epizoda u pocetku koju sam gledao, stjuardesa uhvati muza sa kolegicom stjuardesom u krevetu, u njihovoj vikendici, a trudne i ljubavnica i supruga.... pa ih natjera da skacu kroz rpozor, vidi se da je gluma (kod muzjaka posebno) ali prevarena stujardesa se ozbiljno uzivila i izvukla epizodu, u pocetku su dakle jos i imali dobre glumce.
Ali ono kasnije, cirkus zivi. Mama baca sihre na brak sina i snahe jer je ljubomorna, pa ona plavusa sto je angazovala detektive da prate njenog kofol decka a na kraju ispadne da nju taj decko ni ne poznaje vec je ona opsjednuta njim i obozava ga a on nema pojma ko je ona, pa onaj sto je kao prokockao sve, kucu, imanje, roditelji u Becu zabrinuti, kamere ga ulove taman u momentu kad dobija batine od nekih lihvara, pa place pred kamerama, gluma na nivou djece iz vrtica... ali sve je to mila majka u odnosu na Krv nije voda, e ono treba gledati, za ono su i Hajatove rekonstrukcije Slucajeva X sekspirijanska gluma.
Prvo voditelji, Karamela, i sjecam se da je voditeljica bila ona Suzana Perovic, nekadasnja folk zvijezda.
Ali toliko je ocito da je namjesteno, da neke epizode nisu ni gledljive koliko je to ofirno uradjeno. Jedna od rijetkih epizoda u pocetku koju sam gledao, stjuardesa uhvati muza sa kolegicom stjuardesom u krevetu, u njihovoj vikendici, a trudne i ljubavnica i supruga.... pa ih natjera da skacu kroz rpozor, vidi se da je gluma (kod muzjaka posebno) ali prevarena stujardesa se ozbiljno uzivila i izvukla epizodu, u pocetku su dakle jos i imali dobre glumce.
Ali ono kasnije, cirkus zivi. Mama baca sihre na brak sina i snahe jer je ljubomorna, pa ona plavusa sto je angazovala detektive da prate njenog kofol decka a na kraju ispadne da nju taj decko ni ne poznaje vec je ona opsjednuta njim i obozava ga a on nema pojma ko je ona, pa onaj sto je kao prokockao sve, kucu, imanje, roditelji u Becu zabrinuti, kamere ga ulove taman u momentu kad dobija batine od nekih lihvara, pa place pred kamerama, gluma na nivou djece iz vrtica... ali sve je to mila majka u odnosu na Krv nije voda, e ono treba gledati, za ono su i Hajatove rekonstrukcije Slucajeva X sekspirijanska gluma.
- astrid
#57 Re: Sve za ljubav
Vidi sto su upratili
Gdje se moze gledati Krv nije voda...da i to vidim
Gdje se moze gledati Krv nije voda...da i to vidim
- VeriBizi
#58 Re: Sve za ljubav
Ništa vam ja to ne pratim.

-
dječak sa šibicama
#59 Re: Sve za ljubav
Krv nije voda na Hajatu
Sve za ljubav je suvise pinkasta, kicasta, pateticna, taman da se curice rasplacu.
Ali Peljto i helikopter, ja sam jos pod dojmom... samo im je Zijo Poljo kao kum falio.
Medjutim, ipak samo losa kopija
sve za ljubav
Sve za ljubav je suvise pinkasta, kicasta, pateticna, taman da se curice rasplacu.
Ali Peljto i helikopter, ja sam jos pod dojmom... samo im je Zijo Poljo kao kum falio.
Medjutim, ipak samo losa kopija
sve za ljubav
- VeriBizi
#60 Re: Sve za ljubav
Tito dragi