Nemam potrebu nikome tako javno iskazivati izvinjenje ili ljubav. Ja sam jedna od onih što tuši ljude svojom ljubavlju

Znaš ono, dan poslije vikenda dođem na posao i sve po uredu izljubim kolegice s kojima se druzim na poslu

Znam da sam dosadna, moj cuko pobjegne jadan od mene kolko ga mazim i diram. Ali i meni je potrebno da me tako maze i ljube stalno, mislim da bi uginula da me neko danas ne zagrli
A da li mislim da bi se meni neko izvinuo preko te emisije? Mozda bi mogla bivsa cimerica. Ona je bila jedno dijete sa sela, utučena i uvjerena da je glupa i bezvrijedna jer je žensko i uz pomoć mojih roditelja i mene su je roditelji pustili na faks, a čak smo joj i financijski pomogli kad je trebala ici na ekskurziju, da bi nakon godinu dana faksa postala cool, počela nositi rejbanke i starke, davat p... kome stigne i onda me tako jednog dana odjebala i samo iselila iz stana 13 dana prije nego smo trebale traziti novi stan, bez ijedne jedine rijeci. Ja sam prestala biti cool za nju. Opisala sam jednom to iskustvo, bas je bilo bolno, al nje me ubilo, tako da me ojačalo i dan danas kad je vidim na ulici, spusti pogled, a ja nju mogu pogledati u oči.
A da uradi to, tj. da mi dođu ovi iz Sve za ljubav i kažu da se izvinjava, ne znam šta bih uradila. Mislim da bih sve ispričala šta sam za nju uradila i ja i moji roditelji i onda otvorila anketu gdje gledaoci mogu zvati i gdje poziv košta 1,9 KM i glasati da li da oprostim ili ne