Samo malo razmisli i procitaj ponovo. Kako mozes osuditi policiju ? Policiju cine ljudi, dio tih ljudi su cinili zlocine i oni su zlocinci.ld wrote:nije na pojedince,vec na vojsku rs-a i policiju
Nema kolektivne odgovornosti.
Samo malo razmisli i procitaj ponovo. Kako mozes osuditi policiju ? Policiju cine ljudi, dio tih ljudi su cinili zlocine i oni su zlocinci.ld wrote:nije na pojedince,vec na vojsku rs-a i policiju
ama procitaj presudu,ja sam gledao onu sudijnicu kad je citala presuduveselo wrote:Samo malo razmisli i procitaj ponovo. Kako mozes osuditi policiju ? Policiju cine ljudi, dio tih ljudi su cinili zlocine i oni su zlocinci.ld wrote:nije na pojedince,vec na vojsku rs-a i policiju
Nema kolektivne odgovornosti.
Nece se Evropa tako lako odreci BiH.veselo wrote:Evropa, zdraooooo
Milorad Dodik: "Radije cu zrtvovati put u Evropu nego policiju RS".veselo wrote:Evropa, zdraooooo
Znači ta komisija je najveće zakonodavno tijelo države i iznad je parlamenta?veselo wrote:Ne. Kraj price. Vidicemo sta ce MZ reci zbog propale reforme policije.
veselo wrote:Njemacka je osudjena a RS nije. Osudjuju se pojedinci.ali evo i danas dan zidovi naplacuju odstete od njemacke,svicarske,belgije,a proslo je dobrih 60 i kusur godina od 2 svj rata
Lajcek obrao bostan,a Bosna mirna?Vozdra raja wrote:Pala reforma policije!!
Bravo SDA i SDP!! Dosta smo mi popustali.
Sad je tek Lajcek obrao bostan.
Zaboravio si SDS.Vozdra raja wrote:Pala reforma policije!!
Bravo SDA i SDP!! Dosta smo mi popustali.
Sad je tek Lajcek obrao bostan.
jaskoxy wrote:Smrt komunizmu i komunjarama
Sta ovo bi???jaskoxy wrote:Smrt komunizmu i komunjarama
Meni je jako tesko povjerovati u tako nesto iz jednostavnog razloga sto je Lajcak diplomata i birokrata i sto ne vjerujem da ima toliko emotivnog naboja u njemu. Ako je ipak tacno, to bi znacilo, barem po meni, da je od sviju bash tom Lajcaku najvishe stalo do BiH. Naravno, to bi takodjer znacilo da je Lajcak najveci diletant i da nije dorastao da bude vladar Bosne i Hercegovine.savrseni krug wrote:evo citam teletekst rtvfbih
kazu nezvanicno su saznali da je lajcak jako neprimjereno(citaj psovao)napao tihica u kontekstu ti nisi za evropu ti si za vehabijsku BiH ili tako nesto
Novi patriotski blok: SDA, SDP i SDS.veselo wrote:SDA, SDP i SDS na jednoj strani i SNSD, SBiH i 2xHDZ na drugoj strani.*ebe lud zbunjenog.
Nitko da primjeti da su Hrvati opet preglasani.Prpa.ba wrote:
Novi patriotski blok: SDA, SDP i SDS.