ne znam sto se zalis, ta tvoja je zlatna cim ti smijes pred kompjuter bez nadzora. vidio bi ti meni...KENJAC wrote:Ja kuci ne smijem pisnut od zene ! Dodjem na posao i moram da se pokunjim pred sefom. Malo sam gluplji pa bez googla ne smijem zapocet nikakav dijalog sa rajom uzivo ! U stvari ja i nemam raje ! Onda dodjem kuci, sjednem pred kompjuter i istresem sve moje komplekse ! Jednostavno brate !
Sumorne teme
-
ZenaZbrkovima
#51 Re: Sumorne teme
-
KENJAC
#52 Re: Sumorne teme
Koja ste vi pogan od ljudi ! Svi do jednog! Covjek, lijepo i bez namjere da ikog vrijedja otvori svoju sumornu temu a vi bando ,seksom indoktriminirana , mu se userete u sred teme. Sa tim vasim komunistickim razmisljanjima necete daleko stici. Odkud vama pravo da vrijedjate ovakvu temu. Ako vam se ne svidja , a vi fino na dogadjanja u Srbiji , Demokratsku frontu , all about SDA .... pa se tamo zajebajite. Naj uljudnije bih vas molio da nama depresivnim , frustriranim, klasno svjesnim i nacionalno opredjeljenim ostavite nasu sumornu temu !
-
radostan dan
-
Bodkin
#54 Re: Sumorne teme
ljudi ne mogu ili ne smiju u stvarnom zivotu neke stvari reci. ili ne smiju uci u fajt pa ovdje kompenzirajuhomega wrote:Gotovo redovno, nakon čitanja rasprava na ovom forumu, osjetim neku mučninu, neku gorčinu i neobjašnjivo razočarenje. Zašto su rasprave na ovom forumu toliko depresivne, zašto se vodi stalno prepucavanje učesnika, konstantno vrijeđanje, neovisno o forumskim "nickovima" i tajnosti stvarnog identiteta, stalno nadmudrivanje i pokušaj pozicioniranja najpametnije "sveznalice". Skoro svaka tema je sumornog sadržaja, ne postoji neka iz koje je moguće pročitati neku tehnološku ili tehničku novost, neko pozitivno iskustvo, bilo šta pozitivno. Pa i na temama o auto-putevima, npr., na kojoj bi trebali raspravljati o pozitivnim okolnostima, i tu se javljaju negativci i pišu negativno...
Kakvo smo društvo postali, o čemu se radi...
-
KENJAC
#55 Re: Sumorne teme
Alooo Baradostan dan wrote:ZenaZbrkovima wrote:ne znam sto se zalis, ta tvoja je zlatna cim ti smijes pred kompjuter bez nadzora. vidio bi ti meni...KENJAC wrote:Ja kuci ne smijem pisnut od zene ! Dodjem na posao i moram da se pokunjim pred sefom. Malo sam gluplji pa bez googla ne smijem zapocet nikakav dijalog sa rajom uzivo ! U stvari ja i nemam raje ! Onda dodjem kuci, sjednem pred kompjuter i istresem sve moje komplekse ! Jednostavno brate !
volio bih i ja vidjeti, ako nije problem...hvala.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#56 Re: Sumorne teme
https://boards.4chan.org/pol/thread/407 ... and-i-will
prati li ko 4chan
bude često tema o Balkanu i sl.
prati li ko 4chan
bude često tema o Balkanu i sl.
- homega
#57 Re: Sumorne teme
dobar osjecaj wrote:Prevelika je koncentracija korisnika izbacenih iz svih tokova zivota kojima je Internet i forum utociste i zamjena za sve sto nemaju i ne zive u stvarnosti. Da su strucni u bilo cemu i da imaju stvarni interes za necim, mozda bi i pisali o tome.homega wrote:Gotovo redovno, nakon čitanja rasprava na ovom forumu, osjetim neku mučninu, neku gorčinu i neobjašnjivo razočarenje. Zašto su rasprave na ovom forumu toliko depresivne, zašto se vodi stalno prepucavanje učesnika, konstantno vrijeđanje, neovisno o forumskim "nickovima" i tajnosti stvarnog identiteta, stalno nadmudrivanje i pokušaj pozicioniranja najpametnije "sveznalice". Skoro svaka tema je sumornog sadržaja, ne postoji neka iz koje je moguće pročitati neku tehnološku ili tehničku novost, neko pozitivno iskustvo, bilo šta pozitivno. Pa i na temama o auto-putevima, npr., na kojoj bi trebali raspravljati o pozitivnim okolnostima, i tu se javljaju negativci i pišu negativno...
Kakvo smo društvo postali, o čemu se radi...
Ljudi koji su strucni i barataju znanjem kojim bi baratali i bez posezanja za Google instant rjesenjima obicno pisu stalozenije i bez potrebe da se istresaju na bilo koga. Ali pisu rijetko jer je pisati u bezveze forumski prostor glupost kad vec mogu unovciti svaku rijec koju napisu za neku drugu publiku.
Mislim da je djelomično citirana misao uzrok opisanoj depresiji na forumu, koja se, najvjerovatnije refletira uzajamno sa realnim životom. Ali, šta je uzrok ovakvoj društvenoj pojavi? Da li je možda loša ekonomska, socijalna situacija u državi i stalna politička, visoka tenzija? Nekoliko tema ovdje čak spominje rat...
-
DZONPI
#58 Re: Sumorne teme
Razlog su podjele na ove one nake vake one tamo one vamo.E sad ako je ovaj od tamo onaj od onamo nema pojma a tek onaj sto je ove a nije njegove e taj tek pojma nema i na kraju ja nisam ni ovaj ni onaj ni odanle i odavle e onda si tek najebo ti pogotovo pojma nemas.Jesi skonto.Znas onu staru Niko niko kao ja.Idoli.
-
radostan dan
- jao_situacije
#60 Re: Sumorne teme
Jel se ide, uvažili ste prijedlog znači ? Da ja zovem Dinu onda, taman nam se poklopilo sve kako treba i nafta je jeftina.radostan dan wrote:ma mislio sam ga zvati, fali mu akcije...
u nedelju vršimo invaziju na sutorinu, u vrijeme oseke, da što više teritorije zauzmemo....
-
radostan dan
- jao_situacije
#62 Re: Sumorne teme
Pa ti nisi vidio moj prijedlog na temi sutorina što sam stavio, evo ovdjeradostan dan wrote:ne znam ti za prijedlog ništa, al zovi dina, da ga isturimo, a mii ćemo za njim...
Bezveze je plan, idemo desant s mora iskrcavanje na Sutorinu. Odemo do Neuma uzmemo onu krstaricu Dine Merlina (mogu i oni iz spota da snime neki motivacijski film za buduća pokoljenja) obučemo maskirne Speedo gaće i dok je oseke pobodemo zastavu (logično ima više teritorija).
Ovako nešto će buduća pokoljenja radničke klase pamtiti!
-
radostan dan
-
hAZNADAR
#64 Re: Sumorne teme
Elitizam je najcesci razlog sumornih tema. Bosnjacka drustvena bolest. Gdje ces psovati i drzavu i narod i naciju, zemlju, vjeru,.... kada skontas da nemas dovoljno istovremeno i za dopunu i kaficu i kladionicu, .... ili redukcija vode,...
-
El_comadante
#65 Re: Sumorne teme
ovde sam mislio na sudije u sportu. kad god mi izgubimo u nekom od sportotova uvijek nas je sudija zajebao.Miss_E25 wrote:Fakat, gdje ces kriviti nasu bozanstvenu vlast ili korumpirane sudije, te nesposobne medjunarodne organizacije za stanje i drzaviEl_comadante wrote:kod nas je Minder-efendija, svako nešto priča, pametuje kad je nešto raditi/uraditi nemoj mene Boga ti. i uvijek nam je neko drugi kriv: vlast, RS, OHR, sudija, itd itsl.jefferson wrote: Ma od svega, pesimizam je najgori kao i konstantna borba da se ocuva status quo.
1. Nema nista od ovoga (ta ce Dzeko....)
2. Dobro je kako moze biti
3. Dovoljno je (ovo mi je najgora uzrecica).
4. Konstantno izbjegavanje odgovornosti (zato se vole ljudi baviti temamam na koje ama bas nikakv uticaj nemaju jer nece biti ni odgovorni).
5. Teorije zavjere: vazda neko kuje neku zavjeru protiv njih.Nazalost, normalnim ljudima pesimizam i jeste najrealniji odraz svega sto se desava u bolesnom nam okruzenju. Sto nije opravdanje za izbjegavanje obaveza.
a sto se tice vlasti nisu oni krivi nego mi sto biramo uvijek iste. godinama pricamo kako SDA nevalja kako su oni najgori dodju izbori oni pobjede pa kako nisu marsovci glasali za njih opet smo to mi uradili. kaze nevalja nijedna strnka. hajmo mi oformiti stranku forumasa Kliksa i glasati za nju i rijesen problem.