Ne zezaj, idemo sad iz krajnosti u krajnost. Nisu oni toliko feminizirani, samo drže do sebe. Svako drugi ide u teretanu, nešto trenira, bavi se sportom i sl., dok se kod nas svako petnaesti bavi nekom fizičkom aktivnošću (šetnju od kladionice do kladionice ne računam).fantom slobode wrote:sta hoces, cak je i obavio i klistraciju...cist, ne moze biti cisci...osim toga, ovo za ljubitelje Svedjana, koji mirom mirishu, nije tebi prosljedjen.
Strankinja vs. Domaca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- žuta lala
#76 Re: Strankinja vs. Domaca
- fantom slobode
#77 Re: Strankinja vs. Domaca
ti se ne osvrci za nasima...ti si svoj izbor napravila...vidi sta ces sa Zvizom (Danac je),a ako ne, samo navali na te strane rekreativne sportiste....eno sad momak na slici feminiziran...ja ga nadjoh pod metroman....kud ces, nema modernije.žuta lala wrote:Ne zezaj, idemo sad iz krajnosti u krajnost. Nisu oni toliko feminizirani, samo drže do sebe. Svako drugi ide u teretanu, nešto trenira, bavi se sportom i sl., dok se kod nas svako petnaesti bavi nekom fizičkom aktivnošću (šetnju od kladionice do kladionice ne računam).fantom slobode wrote:sta hoces, cak je i obavio i klistraciju...cist, ne moze biti cisci...osim toga, ovo za ljubitelje Svedjana, koji mirom mirishu, nije tebi prosljedjen.
Sto se tice teretana, ma ima toga i kod nas...mozda da navratis, pa promijenis misljenje. Nikad se ne zna. Savjet, obrati paznju na inteligenciju. Kombinovanu sa vec navedenim.
A kladionice...nego zamisli, ti sa njim u vezi, a on sve pogodio...
- elma89_
#78 Re: Strankinja vs. Domaca
Nisu svedjani feminizirani,ali mnogi jesu ono sto danas zovemo "metrosexualci"(a to su tipovi poput beckhama,ronalda i sl)..ne mozemo reci da cure ne lude za takvima 
- fantom slobode
#79 Re: Strankinja vs. Domaca
vidis da nekog i nadjoh sa slikicom. Prava je bonbonica, zar ne!elma89_ wrote:Nisu svedjani feminizirani,ali mnogi jesu ono sto danas zovemo "metrosexualci"(a to su tipovi poput beckhama,ronalda i sl)..ne mozemo reci da cure ne lude za takvima
-
korisnik101
#80 Re: Strankinja vs. Domaca
Sta ti vrijedi kad oni lude za momcima ?elma89_ wrote:Nisu svedjani feminizirani,ali mnogi jesu ono sto danas zovemo "metrosexualci"(a to su tipovi poput beckhama,ronalda i sl)..ne mozemo reci da cure ne lude za takvima
- žuta lala
#81 Re: Strankinja vs. Domaca
Ne idem ja iz BiH nigdje, a samo Bosanac i Hercegovac dolazi u obzir (Hercegovci imaju blagu prednost).fantom slobode wrote: ti se ne osvrci za nasima...ti si svoj izbor napravila...vidi sta ces sa Zvizom (Danac je),a ako ne, samo navali na te strane rekreativne sportiste....eno sad momak na slici feminiziran...ja ga nadjoh pod metroman....kud ces, nema modernije.
Sto se tice teretana, ma ima toga i kod nas...mozda da navratis, pa promijenis misljenje. Nikad se ne zna. Savjet, obrati paznju na inteligenciju. Kombinovanu sa vec navedenim.
A kladionice...nego zamisli, ti sa njim u vezi, a on sve pogodio...
![]()
A to za teretanu... Oko mene niko ne vodi računa o sebi, a svaki bi da mu je djevojka manekenka.
- elma89_
#82 Re: Strankinja vs. Domaca
Cuj lude za momcima
hajde sta mogu

- fantom slobode
#83 Re: Strankinja vs. Domaca
pa jesi li...mislim manekenka?žuta lala wrote:
Ne idem ja iz BiH nigdje, a samo Bosanac i Hercegovac dolazi u obzir (Hercegovci imaju blagu prednost).Ja ovo o Šveđanima i strancima pričam uopćeno, nema veze sa mnom.
![]()
A to za teretanu... Oko mene niko ne vodi računa o sebi, a svaki bi da mu je djevojka manekenka.
Cuj Hercegovci...znaci nista od Zviza...(Danac je)...e pa za te Hercegovce...ima tu i sanse za razvoj, razmisli.
- fantom slobode
#84 Re: Strankinja vs. Domaca
cuj sta mozes...budi aktivna...promijeni im seksualnu orjentaciju...to je izazov, zar ne!elma89_ wrote:Cuj lude za momcimahajde sta mogu
![]()
- elma89_
#85 Re: Strankinja vs. Domaca
fantom nije to to
on je feminiziran muskarac,mozda i gay,nije metrosexual 
- elma89_
#86 Re: Strankinja vs. Domaca
I to sto kazescuj sta mozes...budi aktivna...promijeni im seksualnu orjentaciju...to je izazov, zar ne!
- fantom slobode
#87 Re: Strankinja vs. Domaca
ma hajde...mojne obracati paznju na sitnice...tvoje je da ga oblikujes po svojim tabijatima...gdje ti je sarm i steceno iskustvo...upotrijebi svoje glavno oruzje.elma89_ wrote:fantom nije to toon je feminiziran muskarac,mozda i gay,nije metrosexual
-
korisnik101
#88 Re: Strankinja vs. Domaca
.
Last edited by korisnik101 on 31/10/2013 23:15, edited 2 times in total.
- fantom slobode
#89 Re: Strankinja vs. Domaca
Eno sad...izmuzi mu prostatu, nece te nikad zaboraviti...korisnik101 wrote:KOje ?> Kitu ?fantom slobode wrote:ma hajde...mojne obracati paznju na sitnice...tvoje je da ga oblikujes po svojim tabijatima...gdje ti je sarm i steceno iskustvo...upotrijebi svoje glavno oruzje.elma89_ wrote:fantom nije to toon je feminiziran muskarac,mozda i gay,nije metrosexual
- elma89_
#90 Re: Strankinja vs. Domaca
Sta mi pomaze to oruzje kod takvog slucaja ? 
- fantom slobode
#91 Re: Strankinja vs. Domaca
probaj to sa prostatom...pa ces da vidis rezultate...elma89_ wrote:Sta mi pomaze to oruzje kod takvog slucaja ?
- žuta lala
#93 Re: Strankinja vs. Domaca
Preniska sam za manekenku.fantom slobode wrote: Cuj Hercegovci...znaci nista od Zviza...(Danac je)...e pa za te Hercegovce...ima tu i sanse za razvoj, razmisli.
- animals
#94 Re: Strankinja vs. Domaca
E jebiga sada..jedna Italijanka dlakvija i neurednija od ovi nasi,,nemoguca misija,,ili Svedjanke dlakave i neuredne..i da ne nabrajam dalje..sherbet, nesto si se zeznula mislimsherbett wrote:meni se strankinje čine neurednije i dlakavije od ovih našeg podneblja, sorry
- Šveđanin
#95 Re: Strankinja vs. Domaca
Čuj svi isfeminizirani i pederkasti.
Div sa obala Vätterna.
Kao mali rukama lovio životinje..
Maloprije bio na televiziji, pa da ubacim...

Još kad krene pričati.. čista energija.
Maloprije bio na televiziji, pa da ubacim...

Još kad krene pričati.. čista energija.
- elma89_
#96 Re: Strankinja vs. Domaca
Svedjanin,tebi se izgleda svedjani svidjaju vise nego lali

- fantom slobode
#97 Re: Strankinja vs. Domaca
Ja totalno u temi...u jednoj recenici spomenuh i stranca Danca i lokalnog krsnog Hercegovca...stvarno ne moze bolje, na sve odgovorih. A i upitaj za misljenje forumasice...znaci poticem diskusiju...žuta lala wrote:Preniska sam za manekenku.fantom slobode wrote: Cuj Hercegovci...znaci nista od Zviza...(Danac je)...e pa za te Hercegovce...ima tu i sanse za razvoj, razmisli.Nije ovo Bez Cenzure, ne zachatavaj, banovat će te. Odoh s teme, dok nije kasno!
Evo jos jednog Svedjanina...blista. Pun energije.
- žuta lala
#98 Re: Strankinja vs. Domaca
E vala jeste i probrao... Ljepše ćeš sresti na ulici od ovog čije slike je on postavio.elma89_ wrote:Svedjanin,tebi se izgleda svedjani svidjaju vise nego lali![]()
![]()
Austrijanci se bolje brinu o svojim ženama, čini mi se, nisam ja nešto posebno zapela za Šveđane.
Last edited by žuta lala on 01/11/2013 18:33, edited 1 time in total.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#99 Re: Strankinja vs. Domaca
A sta rade Austrijanke?žuta lala wrote:E vala jeste i probrao... Ljepše ćeš sresti na ulici od ovih čije slike je on postavio.elma89_ wrote:Svedjanin,tebi se izgleda svedjani svidjaju vise nego lali![]()
![]()
![]()
Austrijanci se bolje brinu o svojim ženama, čini mi se, nisam ja nešto posebno zapela za Šveđane.
-
korisnik101
#100 Re: Strankinja vs. Domaca
Sve nesto razmisljam. Ovaj Zviz nije odavno bio u Bosni. Ima najmanje 20 godina. Zato je pun predrasuda.
Cuj, ne mozes sa Bosankom igrati golfa ?
Ja mislim da Zviz mora doci u Bosnu. Da mu neka Bosanka sjedne na lice. Da osjeti miris Bosne
Nikad vise ne bi ni spomenuo strankinju.
Cuj, ne mozes sa Bosankom igrati golfa ?
Ja mislim da Zviz mora doci u Bosnu. Da mu neka Bosanka sjedne na lice. Da osjeti miris Bosne
Nikad vise ne bi ni spomenuo strankinju.