Strankinja vs. Domaca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
žuta lala

#76 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by žuta lala »

fantom slobode wrote:sta hoces, cak je i obavio i klistraciju...cist, ne moze biti cisci...osim toga, ovo za ljubitelje Svedjana, koji mirom mirishu, nije tebi prosljedjen.
Ne zezaj, idemo sad iz krajnosti u krajnost. Nisu oni toliko feminizirani, samo drže do sebe. Svako drugi ide u teretanu, nešto trenira, bavi se sportom i sl., dok se kod nas svako petnaesti bavi nekom fizičkom aktivnošću (šetnju od kladionice do kladionice ne računam). :D
fantom slobode

#77 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

žuta lala wrote:
fantom slobode wrote:sta hoces, cak je i obavio i klistraciju...cist, ne moze biti cisci...osim toga, ovo za ljubitelje Svedjana, koji mirom mirishu, nije tebi prosljedjen.
Ne zezaj, idemo sad iz krajnosti u krajnost. Nisu oni toliko feminizirani, samo drže do sebe. Svako drugi ide u teretanu, nešto trenira, bavi se sportom i sl., dok se kod nas svako petnaesti bavi nekom fizičkom aktivnošću (šetnju od kladionice do kladionice ne računam). :D
ti se ne osvrci za nasima...ti si svoj izbor napravila...vidi sta ces sa Zvizom (Danac je),a ako ne, samo navali na te strane rekreativne sportiste....eno sad momak na slici feminiziran...ja ga nadjoh pod metroman....kud ces, nema modernije.

Sto se tice teretana, ma ima toga i kod nas...mozda da navratis, pa promijenis misljenje. Nikad se ne zna. Savjet, obrati paznju na inteligenciju. Kombinovanu sa vec navedenim.

A kladionice...nego zamisli, ti sa njim u vezi, a on sve pogodio...

:lol: :lol:
elma89_

#78 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

Nisu svedjani feminizirani,ali mnogi jesu ono sto danas zovemo "metrosexualci"(a to su tipovi poput beckhama,ronalda i sl)..ne mozemo reci da cure ne lude za takvima :D
fantom slobode

#79 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

elma89_ wrote:Nisu svedjani feminizirani,ali mnogi jesu ono sto danas zovemo "metrosexualci"(a to su tipovi poput beckhama,ronalda i sl)..ne mozemo reci da cure ne lude za takvima :D
vidis da nekog i nadjoh sa slikicom. Prava je bonbonica, zar ne!
korisnik101

#80 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by korisnik101 »

elma89_ wrote:Nisu svedjani feminizirani,ali mnogi jesu ono sto danas zovemo "metrosexualci"(a to su tipovi poput beckhama,ronalda i sl)..ne mozemo reci da cure ne lude za takvima :D
Sta ti vrijedi kad oni lude za momcima ? :D
žuta lala

#81 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by žuta lala »

fantom slobode wrote: ti se ne osvrci za nasima...ti si svoj izbor napravila...vidi sta ces sa Zvizom (Danac je),a ako ne, samo navali na te strane rekreativne sportiste....eno sad momak na slici feminiziran...ja ga nadjoh pod metroman....kud ces, nema modernije.

Sto se tice teretana, ma ima toga i kod nas...mozda da navratis, pa promijenis misljenje. Nikad se ne zna. Savjet, obrati paznju na inteligenciju. Kombinovanu sa vec navedenim.

A kladionice...nego zamisli, ti sa njim u vezi, a on sve pogodio...

:lol: :lol:
Ne idem ja iz BiH nigdje, a samo Bosanac i Hercegovac dolazi u obzir (Hercegovci imaju blagu prednost). :D Ja ovo o Šveđanima i strancima pričam uopćeno, nema veze sa mnom. :)

A to za teretanu... Oko mene niko ne vodi računa o sebi, a svaki bi da mu je djevojka manekenka.
elma89_

#82 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

Cuj lude za momcima :D hajde sta mogu :( :lol:
fantom slobode

#83 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

žuta lala wrote:
Ne idem ja iz BiH nigdje, a samo Bosanac i Hercegovac dolazi u obzir (Hercegovci imaju blagu prednost). :D Ja ovo o Šveđanima i strancima pričam uopćeno, nema veze sa mnom. :)

A to za teretanu... Oko mene niko ne vodi računa o sebi, a svaki bi da mu je djevojka manekenka.
pa jesi li...mislim manekenka?

Cuj Hercegovci...znaci nista od Zviza...(Danac je)...e pa za te Hercegovce...ima tu i sanse za razvoj, razmisli.
fantom slobode

#84 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

elma89_ wrote:Cuj lude za momcima :D hajde sta mogu :( :lol:
cuj sta mozes...budi aktivna...promijeni im seksualnu orjentaciju...to je izazov, zar ne!
elma89_

#85 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

fantom nije to to :D on je feminiziran muskarac,mozda i gay,nije metrosexual :D
elma89_

#86 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

cuj sta mozes...budi aktivna...promijeni im seksualnu orjentaciju...to je izazov, zar ne!
I to sto kazes :D
fantom slobode

#87 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

elma89_ wrote:fantom nije to to :D on je feminiziran muskarac,mozda i gay,nije metrosexual :D
ma hajde...mojne obracati paznju na sitnice...tvoje je da ga oblikujes po svojim tabijatima...gdje ti je sarm i steceno iskustvo...upotrijebi svoje glavno oruzje.
korisnik101

#88 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by korisnik101 »

.
Last edited by korisnik101 on 31/10/2013 23:15, edited 2 times in total.
fantom slobode

#89 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

korisnik101 wrote:
fantom slobode wrote:
elma89_ wrote:fantom nije to to :D on je feminiziran muskarac,mozda i gay,nije metrosexual :D
ma hajde...mojne obracati paznju na sitnice...tvoje je da ga oblikujes po svojim tabijatima...gdje ti je sarm i steceno iskustvo...upotrijebi svoje glavno oruzje.
KOje ?> Kitu ? :D
Eno sad...izmuzi mu prostatu, nece te nikad zaboraviti...
elma89_

#90 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

Sta mi pomaze to oruzje kod takvog slucaja ? :D
fantom slobode

#91 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

elma89_ wrote:Sta mi pomaze to oruzje kod takvog slucaja ? :D
probaj to sa prostatom...pa ces da vidis rezultate...
elma89_

#92 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

subhaanalah :lol:
žuta lala

#93 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by žuta lala »

fantom slobode wrote: Cuj Hercegovci...znaci nista od Zviza...(Danac je)...e pa za te Hercegovce...ima tu i sanse za razvoj, razmisli.
Preniska sam za manekenku. :D Nije ovo Bez Cenzure, ne zachatavaj, banovat će te. Odoh s teme, dok nije kasno!
animals

#94 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by animals »

sherbett wrote:meni se strankinje čine neurednije i dlakavije od ovih našeg podneblja, sorry :izet:
E jebiga sada..jedna Italijanka dlakvija i neurednija od ovi nasi,,nemoguca misija,,ili Svedjanke dlakave i neuredne..i da ne nabrajam dalje..sherbet, nesto si se zeznula mislim :D
Šveđanin

#95 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Šveđanin »

Čuj svi isfeminizirani i pederkasti. :-) Div sa obala Vätterna. :izet: :-D Kao mali rukama lovio životinje.. :izet:

Maloprije bio na televiziji, pa da ubacim...

Image

Image

Image

Image

Image

Još kad krene pričati.. čista energija. :izet:
elma89_

#96 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by elma89_ »

Svedjanin,tebi se izgleda svedjani svidjaju vise nego lali :oops: :lol: :-D
fantom slobode

#97 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by fantom slobode »

žuta lala wrote:
fantom slobode wrote: Cuj Hercegovci...znaci nista od Zviza...(Danac je)...e pa za te Hercegovce...ima tu i sanse za razvoj, razmisli.
Preniska sam za manekenku. :D Nije ovo Bez Cenzure, ne zachatavaj, banovat će te. Odoh s teme, dok nije kasno!
Ja totalno u temi...u jednoj recenici spomenuh i stranca Danca i lokalnog krsnog Hercegovca...stvarno ne moze bolje, na sve odgovorih. A i upitaj za misljenje forumasice...znaci poticem diskusiju...

Evo jos jednog Svedjanina...blista. Pun energije.

Image :-D
žuta lala

#98 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by žuta lala »

elma89_ wrote:Svedjanin,tebi se izgleda svedjani svidjaju vise nego lali :oops: :lol: :-D
E vala jeste i probrao... Ljepše ćeš sresti na ulici od ovog čije slike je on postavio. :)
Austrijanci se bolje brinu o svojim ženama, čini mi se, nisam ja nešto posebno zapela za Šveđane. :D
Last edited by žuta lala on 01/11/2013 18:33, edited 1 time in total.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#99 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by Zviz »

žuta lala wrote:
elma89_ wrote:Svedjanin,tebi se izgleda svedjani svidjaju vise nego lali :oops: :lol: :-D
E vala jeste i probrao... Ljepše ćeš sresti na ulici od ovih čije slike je on postavio. :)
Austrijanci se bolje brinu o svojim ženama, čini mi se, nisam ja nešto posebno zapela za Šveđane. :D
A sta rade Austrijanke? :D
korisnik101

#100 Re: Strankinja vs. Domaca

Post by korisnik101 »

Sve nesto razmisljam. Ovaj Zviz nije odavno bio u Bosni. Ima najmanje 20 godina. Zato je pun predrasuda.
Cuj, ne mozes sa Bosankom igrati golfa ? :lol:

Ja mislim da Zviz mora doci u Bosnu. Da mu neka Bosanka sjedne na lice. Da osjeti miris Bosne :lol:
Nikad vise ne bi ni spomenuo strankinju.
Post Reply