@ udrch
Prva stvar, nisam budzetlija. Nikad ni fening nisam dobio guzovace niti sam ikakvu beneficiju ostvario ni po
kojem osnovu. Ni po osnovu ulaska u Armiju BiH kao maloljetna osoba.
glede ima li para ili nema: vidjećete uskoro..
ova vlada je faktički u tehničkom mandatu od kako je Pećanac i onaj drugi njegov dao ostavku, a sad je vjerovatno i zvanično..u naredno vrijeme ćemo vjerovatno imati tehničku vladu koja neće moći ništa odlučiti, biće tu da prima plate..
osim ako nekim čudom Naša Stranka ne uspije okupiti vladu nacionalnog jedinstva kako najvaljuje Pedja odavno, ne vjerujem da je moguća druga većina u ovom sazivu SKS..
Trebala se raspasti prije nego je i prva sjednica odrzana. Napravljena ''na silu'', kupovanjem ''dizaca ruku'' i
postavljanjem za ministra ljudi koji nisu posteno ni pripravnciki odradili a imaju 35+ godina (vidjeti pod
ministar Bandic) a u sve u cilju zadrzavanja pozicija i nastavka pljacke javnih preduzeca.
vala baš..što vas ima boljeti, vi ste sami sebi dovoljni..zato nam i jeste tako kako jeste..
Ljudi (prosvjetari, policija) odrade svoj posao i za taj posao trebaju biti placeni jednako kao i ja i ti koji
radimo u privatnim firmama. Je l oni trebaju razmisljati o tome sto u Vladi sjedi jedan Bandic, sto je
premijer lik koji je na to mjesto postavljen kao jedan od nesposbnijih direktora javnih preduzeca ikad?
Trebaju da se solidarisu a pred nosom oni koji im daju platu sebi istu povecavaju, placaju prohtjeve
jednog Ese Radeljasa? I sa takvima trebaju da se solidarisu?
ima i tu rješenje..recimo bankrot Kantona, pa hajmo Jovo na novo..ideealna situacija za bilo koju tehničku vladu..
znaš li šta to znači u vašem slučaju?
meni bi to bilo idealno rješenje, jer mi budžet ništa ne duguju, ni meni ni mojoj firmi..
To bi bilo odlicno i vjerovatno jedino rjesenje. Da se dodje do dna pa da se krene sa otpustanjima
prvo svih onih koje su godinama zeleno-crvena banda zaposljavala a onda i sa nesposobnima.
Po meni je to sasvim ok.