šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
-
Svemirski_Jebach
hoce virusi na svasta 
-
nocna_ptica24
evo i mene vidim malo ste se zanijeli pa zaboravili temu hajde nejse javolim da čitam sve vaše porukice. eto niko mi ništa ne javi šta ima novo kod vas u današnjem danu .evo ja malo poranila jedva dočekala da prođe sedam da vidim novosti a ono ništa. hoćemo glasat jel vam dosadna tema????
eto ja danas pripremala ispit i i čitav dan sam u kući sad sa viklerima na glavi sjedim ispred kompa i da vas ražalostim he he sutra i prekosutra me nema odoh na posao naveče pa nemojte plakati...
hej ima nešto novo:
danas sam prvi puta koristila električni brijač za noge
cure odličan je čupa iz korijena sve ali boli kooooooo vrag
i trebalo mi je dva sata da sredim ove svoje noge od dva metra
pozdrav
eto ja danas pripremala ispit i i čitav dan sam u kući sad sa viklerima na glavi sjedim ispred kompa i da vas ražalostim he he sutra i prekosutra me nema odoh na posao naveče pa nemojte plakati...
hej ima nešto novo:
danas sam prvi puta koristila električni brijač za noge
-
Svemirski_Jebach
danas sam imao vrlo uzbudljiv dan. Procitao sam dva naslova u novinama, i poslusao Bohemian Rhapsody.
Trenutno, se dosadjujem. U gacama. Bez carapa. Vruce mi u stanu.
Trenutno, se dosadjujem. U gacama. Bez carapa. Vruce mi u stanu.
-
nocna_ptica24
blago tebi pa ti vruće u stanu ja se smrzooooo. još moram ovu peć stalno da ložim a to mi je smrt. i ja bih rado da slušam bohemyan rapsody ali nemam ja evo slušam klasičnu muziku clasic edition1 oni cd-ovi što dođu u bombonjerama muxion preporučujem svakome da kupi neće se pokajati muzika je odddddlična.
ah te ljubavne jade razumijem jar i ja sam tako u svoje vrijeme mladosti zaljubljivala se u pogrešne osobe uvijek sam voljela onog ko mene ne voli .sad nemam tih problema najjednostavnjie rješenje BRAK.
eto pa pišite i dalje volim vas sve
ah te ljubavne jade razumijem jar i ja sam tako u svoje vrijeme mladosti zaljubljivala se u pogrešne osobe uvijek sam voljela onog ko mene ne voli .sad nemam tih problema najjednostavnjie rješenje BRAK.
eto pa pišite i dalje volim vas sve
-
Svemirski_Jebach
Brak=Mrak
nije ni to jednostavno...cak je puno jebenije od ostalih rjesenja.
nego, koliko su ti duge noge?
nije ni to jednostavno...cak je puno jebenije od ostalih rjesenja.
nego, koliko su ti duge noge?
-
nocna_ptica24
joj dok ja nađo metar da izmjerim prođe voz .duge su 110 cm
tačno 110.
-
nocna_ptica24
hajde ba sarađujte šta se desilo danas vama
-
FFK as Lucy01
Posto sam se rodila na danasnji dan, desilo mi se dosta lijepih stvari 
- dacina_curica
sretan rodjendan Miss Lucy........Lucy01 wrote:Posto sam se rodila na danasnji dan, desilo mi se dosta lijepih stvari
Inace, danas standardan dan........na poslu, k'o uvijek........ali jos je rano, mozda bude sta zanimljivo.........
Oh, da......Jestel' culi da je umrla Anna Nicole Smith......Eto to sam sad nacula.....
-
Svemirski_Jebach
sretan rodjendan!!!
uh..110cm...mashallah! blago onom oko koga se omotaju

boga mi umrla...
uh..110cm...mashallah! blago onom oko koga se omotaju
boga mi umrla...
-
Svemirski_Jebach
ma nijeeeee
mozda je samo onu novu argetu jela 
-
Pearl
sretan rodjendan Lucy!!
danas sam krenula maksuz u pohod slikanja zanimljivosti a zaboravila da provjerim jesu li baterije pune.. :S razocarenje je bilo ogromno kad je digitalac pisnuo
danas sam krenula maksuz u pohod slikanja zanimljivosti a zaboravila da provjerim jesu li baterije pune.. :S razocarenje je bilo ogromno kad je digitalac pisnuo
-
zmijaIzmaj
jel te to mozda nostalgija povukla za the FestivalomPearl wrote:sretan rodjendan Lucy!!
lusi, sretan r.dan
-
Pearl
zmijaIzmaj wrote:jel te to mozda nostalgija povukla za the FestivalomPearl wrote:sretan rodjendan Lucy!!
danas sam krenula maksuz u pohod slikanja zanimljivosti a zaboravila da provjerim jesu li baterije pune.. :S razocarenje je bilo ogromno kad je digitalac pisnuo![]()
lusi, sretan r.dan
ma kakvi..
-
Svemirski_Jebach
moram priznati i meni...i evo, jos ne odlazi... 
hajde tech, ko da ne znas sta je tacka A - al volio bi cuti opet,a?
hajde tech, ko da ne znas sta je tacka A - al volio bi cuti opet,a?