šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
- new_jazzWa
Evo mene...Prelijep dan,suncano i toplo, 16 stepeni napolju,i imam jos sat vremena posla pa picim kuci...Jedva cekam!!! Onda cu sa sestrom negdje na kaficu,u bastu negdje,na otvorenom...Sto se tice dogadjaja nista se ne desava,ustvari desava,ali ne meni,tako da onda i ne guram nos u probleme poslodavaca ili kolega,heh,jesam fina! Zelim da se svi ovako lijepo osjecate kao i ja...LJUBAC!
- van Basten
Ja čim sam ustao (malo pokasno doduše, ipak se slavio rođendan jučer) i vidio kako je lijep dan, odlučio sam da ga neću provesti u kući...
Pošto mi ni djevojka nije imala obaveza, prošetali smo malo do Kozje ćuprije, na povratku sjeli na sokić, i onda još Ferhadijom tabananje... sve u komadu
Moram priznati da me malo noge bole
, al vrijedilo je
Pošto mi ni djevojka nije imala obaveza, prošetali smo malo do Kozje ćuprije, na povratku sjeli na sokić, i onda još Ferhadijom tabananje... sve u komadu
Moram priznati da me malo noge bole
-
Last_one
E danas je bio bas super dan
Dodjem na predavanje,i luftam ga pa do 11.30 ispijam kafu
Onda jos luftam i jos kafe
Helem u neka doba dosetam kuci...pa onda opet na vjezbe,,,al nisam ovaj put luftala....
Drugarica se pomirila sa momkom,mene zovu nekakvi likovi kojima ( ni sama ne znam zasto ) dajem br.tel...uh!
- Bosanac sa dna kace
@mrka taj Zagreb kodar je priko svijeta, da ces vise doc do njega pa da svi pridahnemo! 
-
nocna_ptica24
čitav dan sam provela napolju tako mi je vrijeme brzo prošlo da ne mogu povjerovati .družila sam sa sa cukom i mužem ha ha .malo smo na terasi pravili pomfrit i rucali i tako cijeli dan. u tri sata sam usla uk ucu a ko da je prosao samo sat. eto sad mi cu,ko se grije ovjde kraj vese a muž je pazi imazi to je nevjerovatno .upravo su došli sa svoje prve šetnje i oduševljen je kako je poslušna. dan predivan šta da se kaže...cuko mi drhti ne znam zašto? mačke npolju zavijeju ko da ih neko dere...veljače počele. eto to je sve i ništa zanimljivo više neme. odo sad čitati lektiru imam još kamaru za pročitati a muka mi je od čitanja.pozdrav svima posebno NEGRI 
-
Svemirski_Jebach
fakat, sta je dalje bilo? Jel i dalje bilo vruce?
Nego, da se odmorim od skole - zena ce me voditi na odmor, (ja sam nezaposleni student)
- najvjerovatnije Meksiko 
Nego, da se odmorim od skole - zena ce me voditi na odmor, (ja sam nezaposleni student)
- new_jazzWa
Dobar daaan! Eh,ljudi,ja fakat volim ovakvo vrijeme,ni hladno ni toplo,mada mi ni padavine ne bi smetale...Uglavnom,na poslu sam (a gdje bih drugo bila?), vikend se blizi,nemam namjeru izlaziti,mada mozda i odlutam u subotu... Sinoc sam kupila svoj omiljeni parfem,i to me je teta tako "navukla" (bez prljavih misli,molim), rekla ako kupim parfem od 66km + 20 km gel za tusiranje,poklonice mi i tester od 100ml,u kojem fali mozda 1/5...I kako odbiti takvu ponudu? Uglavnom sad sva mirisem na Aqua di Roma,u uzivam,zivot je lijep,heheh...Svemirac,hocu i ja u Mehiko!!! Reci da sam vam kcerka...A procitah da je neko od vas bio u Bostonu...To je mozda jedini grad u USA koji bih voljela vidjeti,pojma nemam zasto,nekako mi lijepe slicice kad sam gledala.
Ne volim velike gradove,meni je i Sarajevo veliko...Ebi ga,provincijalka,sta cu? Neka me...JEdva cekam jos ljepse vrijeme da idem malo na brodicu i na Savu,uh! Radim do 22h,pa nocna_pticice upali radio...Pozdravcic svima!!! van Basten,sretan rodjendan sa zakasnjenjem...
Ne volim velike gradove,meni je i Sarajevo veliko...Ebi ga,provincijalka,sta cu? Neka me...JEdva cekam jos ljepse vrijeme da idem malo na brodicu i na Savu,uh! Radim do 22h,pa nocna_pticice upali radio...Pozdravcic svima!!! van Basten,sretan rodjendan sa zakasnjenjem...
-
Svemirski_Jebach
negra, ima li taj tvoj radio na netu - da nam sta pustis?negra wrote:Dobar daaan! Eh,ljudi,ja fakat volim ovakvo vrijeme,ni hladno ni toplo,mada mi ni padavine ne bi smetale...Uglavnom,na poslu sam (a gdje bih drugo bila?), vikend se blizi,nemam namjeru izlaziti,mada mozda i odlutam u subotu... Sinoc sam kupila svoj omiljeni parfem,i to me je teta tako "navukla" (bez prljavih misli,molim), rekla ako kupim parfem od 66km + 20 km gel za tusiranje,poklonice mi i tester od 100ml,u kojem fali mozda 1/5...I kako odbiti takvu ponudu? Uglavnom sad sva mirisem na Aqua di Roma,u uzivam,zivot je lijep,heheh...Svemirac,hocu i ja u Mehiko!!! Reci da sam vam kcerka...A procitah da je neko od vas bio u Bostonu...To je mozda jedini grad u USA koji bih voljela vidjeti,pojma nemam zasto,nekako mi lijepe slicice kad sam gledala.
ima ovdje par ljudi sto zive tamo...ja sam bio u bostonu prije jedno dva mjeseca, fin je grad...samo mi se cini previse konzervativan i bijel. puno vise volim NYC jer je toliko izmijesan...pun svega i svacega
- van Basten
zahvaljujemnegra wrote:Dobar daaan! Eh,ljudi,ja fakat volim ovakvo vrijeme,ni hladno ni toplo,mada mi ni padavine ne bi smetale...Uglavnom,na poslu sam (a gdje bih drugo bila?), vikend se blizi,nemam namjeru izlaziti,mada mozda i odlutam u subotu... Sinoc sam kupila svoj omiljeni parfem,i to me je teta tako "navukla" (bez prljavih misli,molim), rekla ako kupim parfem od 66km + 20 km gel za tusiranje,poklonice mi i tester od 100ml,u kojem fali mozda 1/5...I kako odbiti takvu ponudu? Uglavnom sad sva mirisem na Aqua di Roma,u uzivam,zivot je lijep,heheh...Svemirac,hocu i ja u Mehiko!!! Reci da sam vam kcerka...A procitah da je neko od vas bio u Bostonu...To je mozda jedini grad u USA koji bih voljela vidjeti,pojma nemam zasto,nekako mi lijepe slicice kad sam gledala.
nego, kad već spomenuh obilazak Kozije ćuprije... nešto mi se ne dade otići u onaj restoran i na miru popiti bar kahvu tamo i uživati u pogledu, jer ne imadoh nikakvih iskustava sa tim restoranom... zna li ko kakav je?
- new_jazzWa
Nema moj radio na netu,ustvari ima samo website,a ako hoces da slusas-moj direktor je odlucio da se mora platiti 25 eura godisnje,tako da ne mEre. Joj,ja mislim da je New York dobar za posjetiti,ali ne za zivjeti, no nikad se ne zna... Evo,sad sam cula da veceras necu imati struje u sobici gdje spavam na poslu,tako da sam odlucila odvozat se kuci,i rahat prebrodit noc,jest da ujutro moram krenut vec u 6h,ali ko sa šiša. Uh,od 20h radim emisiju i pustam samo rock,jedva cekam! Inace na radiju gdje radim,ima dosta sefovske cenzure,pa uglavnom moram pustat ono sto se njima svidja,a to me jako nervira,jer veze nemaju,ali eto...Ljudi su zagrizeni u narodnjake,i djecu tako odgajaju,jedino onaj najstariji sin slusa i urbanije stvari...Sta ces...Valjda nekad iskrsne nesto bolje...eto,odoh malo radit,pa cu se nakacit opet,hehe
-
nocna_ptica24
ehejjjjj!
pozdrav svima. evo i mene da se javim onako pred spavanje po običaju
KAKO TI SE ZOV RADIO STANICA DA ZNAM NAĆI NA RADIJU?pitanje za negru.sretan rođendan drugu van bestenu.
puno vam zavidim svima što šetate po bijelom svijetu ,to je oduvijek bila moja želja ali izgleda šro najviše želiš u životu to ti se nikad neće ostvariti.
željela sam kao tinejdžerka da dobijem nekad gramy nagradu pa eto ne dobih i kojeg god sam momka silno željela ja ga ne dobih...eh od sada ništa neću da želim jer mi se neće ostvariti, jer ono što sam do sada željela nije se ostvarilo ,možda 10%...
eto dan moj ko i svakoi drugi. uobičajeno ustajnanje pitanje "ženo šta ćemo doručkovati?" a mrrrrrrrrrrrrrrzim praviti jelo, nakon doručka malo čitanja više igranja sa cukom i tako dan prođe, malo dao sredim nered i prašinu po kući ja crkla od umora.i opet navečer izvedemo ja i moj muž cuku kroz našu ulicu tamo se pati sa njom meće da hoda ide za svema plaši se auta i ne zna se ko se više umorio ona ili mi. eto moj muž umorni opet sad spava a ja još malo pa mi valje leći jer ako to ne učinim neću sutra moći ustati da odem na fax u 11h. već predviđam kao će mi naduti profesori jedve ugrabiti pril9iku da se istresu na mene što nisam ranije došla da upišem ocjenu a meni valja glumiti finoću iako mi je na vfh jezika da kažem ko čće vas sve pofatati kad u jednom danu tri puta izmijenite obavijest kad dolazite...
sutra eto valja mi se dići iz ovog svog mira i letargije i otići čak do faxa. skroz sam zapostavila druženje s ljudima i izlaske. večeras sam trebala izaći u romu a tamo mi je prvo dosadno drugo neugodno jer će sutra svi pričati u čemu si bila i šta si radila pa tako da ne izlazim nikako i nigdje ne vol9im da izlazim mrzim da izlazim. svi se ibrete oko mene a ja skontala da mi je tako najbolje ne moram ništa da glumim da se ustručavam i nerviram. imam svoju kućicu svoju porodicu muža i posamo i dosta mi je ne treba mi to ulizivanje lažnipoljupci itd. jednom tako prije pola godine sam bila u romi i opustila se i super mi bilo i sve sam u svojoj blizini smatrala koa najrođenije prijatelje i čake se izljubila ispričala isplesala sa jednom jako poznatom pjevaljkom mahalušom koja je sutradan ispričala i dan danas priča i s kim smo bila i kako smo izgledale i šta smo pričale...fuj. od tada nemam volje ni razloga daidem tamo a nemam ni neke koristi. šta ja imam od toga koa me neko tamo vidi iako izađem na nekoj naslovnici opet za tri dana žće se sve sleći i ja ću opet raditi isto i za isto para kao i sad. znam jednu što je izčazila po naslovnicamaa a sad opet pjeva za 50 km. tzžno ali šta ćeš.
uh ja sad počela da se jadam. hajd da ne dosađujem više laku noć.
meni ne treba blog kad ovdje sve istrtljam o sebi
pozdrav svima. evo i mene da se javim onako pred spavanje po običaju
KAKO TI SE ZOV RADIO STANICA DA ZNAM NAĆI NA RADIJU?pitanje za negru.sretan rođendan drugu van bestenu.
puno vam zavidim svima što šetate po bijelom svijetu ,to je oduvijek bila moja želja ali izgleda šro najviše želiš u životu to ti se nikad neće ostvariti.
željela sam kao tinejdžerka da dobijem nekad gramy nagradu pa eto ne dobih i kojeg god sam momka silno željela ja ga ne dobih...eh od sada ništa neću da želim jer mi se neće ostvariti, jer ono što sam do sada željela nije se ostvarilo ,možda 10%...
eto dan moj ko i svakoi drugi. uobičajeno ustajnanje pitanje "ženo šta ćemo doručkovati?" a mrrrrrrrrrrrrrrzim praviti jelo, nakon doručka malo čitanja više igranja sa cukom i tako dan prođe, malo dao sredim nered i prašinu po kući ja crkla od umora.i opet navečer izvedemo ja i moj muž cuku kroz našu ulicu tamo se pati sa njom meće da hoda ide za svema plaši se auta i ne zna se ko se više umorio ona ili mi. eto moj muž umorni opet sad spava a ja još malo pa mi valje leći jer ako to ne učinim neću sutra moći ustati da odem na fax u 11h. već predviđam kao će mi naduti profesori jedve ugrabiti pril9iku da se istresu na mene što nisam ranije došla da upišem ocjenu a meni valja glumiti finoću iako mi je na vfh jezika da kažem ko čće vas sve pofatati kad u jednom danu tri puta izmijenite obavijest kad dolazite...
sutra eto valja mi se dići iz ovog svog mira i letargije i otići čak do faxa. skroz sam zapostavila druženje s ljudima i izlaske. večeras sam trebala izaći u romu a tamo mi je prvo dosadno drugo neugodno jer će sutra svi pričati u čemu si bila i šta si radila pa tako da ne izlazim nikako i nigdje ne vol9im da izlazim mrzim da izlazim. svi se ibrete oko mene a ja skontala da mi je tako najbolje ne moram ništa da glumim da se ustručavam i nerviram. imam svoju kućicu svoju porodicu muža i posamo i dosta mi je ne treba mi to ulizivanje lažnipoljupci itd. jednom tako prije pola godine sam bila u romi i opustila se i super mi bilo i sve sam u svojoj blizini smatrala koa najrođenije prijatelje i čake se izljubila ispričala isplesala sa jednom jako poznatom pjevaljkom mahalušom koja je sutradan ispričala i dan danas priča i s kim smo bila i kako smo izgledale i šta smo pričale...fuj. od tada nemam volje ni razloga daidem tamo a nemam ni neke koristi. šta ja imam od toga koa me neko tamo vidi iako izađem na nekoj naslovnici opet za tri dana žće se sve sleći i ja ću opet raditi isto i za isto para kao i sad. znam jednu što je izčazila po naslovnicamaa a sad opet pjeva za 50 km. tzžno ali šta ćeš.
uh ja sad počela da se jadam. hajd da ne dosađujem više laku noć.
meni ne treba blog kad ovdje sve istrtljam o sebi
-
rikardoreis
Svemirski_Jebach wrote:negra, ima li taj tvoj radio na netu - da nam sta pustis?negra wrote:Dobar daaan! Eh,ljudi,ja fakat volim ovakvo vrijeme,ni hladno ni toplo,mada mi ni padavine ne bi smetale...Uglavnom,na poslu sam (a gdje bih drugo bila?), vikend se blizi,nemam namjeru izlaziti,mada mozda i odlutam u subotu... Sinoc sam kupila svoj omiljeni parfem,i to me je teta tako "navukla" (bez prljavih misli,molim), rekla ako kupim parfem od 66km + 20 km gel za tusiranje,poklonice mi i tester od 100ml,u kojem fali mozda 1/5...I kako odbiti takvu ponudu? Uglavnom sad sva mirisem na Aqua di Roma,u uzivam,zivot je lijep,heheh...Svemirac,hocu i ja u Mehiko!!! Reci da sam vam kcerka...A procitah da je neko od vas bio u Bostonu...To je mozda jedini grad u USA koji bih voljela vidjeti,pojma nemam zasto,nekako mi lijepe slicice kad sam gledala.
Ne volim velike gradove,meni je i Sarajevo veliko...Ebi ga,provincijalka,sta cu? Neka me...JEdva cekam jos ljepse vrijeme da idem malo na brodicu i na Savu,uh! Radim do 22h,pa nocna_pticice upali radio...Pozdravcic svima!!! van Basten,sretan rodjendan sa zakasnjenjem...![]()
ima ovdje par ljudi sto zive tamo...ja sam bio u bostonu prije jedno dva mjeseca, fin je grad...samo mi se cini previse konzervativan i bijel. puno vise volim NYC jer je toliko izmijesan...pun svega i svacega
svemirski, ne približavaj se bostonu, tamo imam jedan slatkiš, crnih očiju
-
Svemirski_Jebach
buraz, ne brini, ja sam svezan ne mogu ni prnut kako trebarikardoreis wrote:Svemirski_Jebach wrote:negra, ima li taj tvoj radio na netu - da nam sta pustis?negra wrote:Dobar daaan! Eh,ljudi,ja fakat volim ovakvo vrijeme,ni hladno ni toplo,mada mi ni padavine ne bi smetale...Uglavnom,na poslu sam (a gdje bih drugo bila?), vikend se blizi,nemam namjeru izlaziti,mada mozda i odlutam u subotu... Sinoc sam kupila svoj omiljeni parfem,i to me je teta tako "navukla" (bez prljavih misli,molim), rekla ako kupim parfem od 66km + 20 km gel za tusiranje,poklonice mi i tester od 100ml,u kojem fali mozda 1/5...I kako odbiti takvu ponudu? Uglavnom sad sva mirisem na Aqua di Roma,u uzivam,zivot je lijep,heheh...Svemirac,hocu i ja u Mehiko!!! Reci da sam vam kcerka...A procitah da je neko od vas bio u Bostonu...To je mozda jedini grad u USA koji bih voljela vidjeti,pojma nemam zasto,nekako mi lijepe slicice kad sam gledala.
Ne volim velike gradove,meni je i Sarajevo veliko...Ebi ga,provincijalka,sta cu? Neka me...JEdva cekam jos ljepse vrijeme da idem malo na brodicu i na Savu,uh! Radim do 22h,pa nocna_pticice upali radio...Pozdravcic svima!!! van Basten,sretan rodjendan sa zakasnjenjem...![]()
svemirski, ne približavaj se bostonu, tamo imam jedan slatkiš, crnih očiju
- new_jazzWa
Dobro jutro radni i neradni narode Bosne i Hercegovine,i bratskih nam država! heh,evo ja opet raspolozena! Sinoc kad sam se vraćala s posla,udjem u perkaru da kupim sta za večeru,i pita me seka sto radi tamo:" Negra,matere ti,jesi ti na kakvim drogama pa si vazda tako raspolozena i nasmijana?" Meni bilo smijesno,i pricam mami,kaze onda da i jesam nekakva vesela. Sve je to stvar odabila.mozes na zivot gledat kao na muku ili na drugaciji,ljepsi nacin.Odabrala sam ovo drugo. Zasto kukati? Zasto od muhe praviti slona kad nas na kraju ceka isto - 6 feet under??? I tako.Zivot je lijep,ponekad surov,ali opet sv eje to za ljude! Sto se tice zelja nocna_pticice,sve relne zelje su ostvarive,tako da se i ti ne sekiras previse,jer garant ne pjevas kao Norah Jones da bi ga osvojila,ali zato postoje realne sanse za neki Oskar popularnosti,zar ne? Ne treba letjeti previsoko. Momaka sto se tice,i ja sanjam Clooneya pa ga necu dobit nikad.Dobro,nije on bas momak,on je ciko,ali je doooobar.Velim,treba biti realan sa svojim zeljama,jer meni se 80% njih ostvarilo,pa cak i ova za koju sam mislila da je nemoguca (posao koji sam sanjala).Ostalo mi je jos da naucim i talijanski i da sviram bubnjeve pa mogu rahat sjedit i brojat zvijezde...Ima li kakav za mene u OTOM Bostonu,da ima oko 35 godina , da nije problematican,da nije alkos,da nije narkoman,i da voli debelguze??? 
-
Svemirski_Jebach
garant ima, samo ga valja nac

- new_jazzWa
Jutro! Danas se jos nista nije dogodili ali zato jeste sinoc! Poslije odluke da ne izlazim,i nakon sto sam se uvukla pod jorgan u namjeri da preslusavam po ko zna koji put poslednji album Norah Jones ZVONI TELEFON! Nepoznat broj,i kontam da s ene javim,ali se predomislim..."Halo,Negra,Sanko ovdje..." Iskocila sam iz kreveta ko oprzena! Covjek s kojim sam se druzila u Njemackoj,i u kojeg sam potajeno bila zacopana,nismo se culi nekih godinu dana...Pozelio me,i nazvao...Eee,kako sam sretna bila...JBG,ja uvijek sretna,hehe....Morala sam to napisat,tek da vas podsjetim da srecu cine male stvari! Eto kako i jedan obicni telefonski razgovor uljepsa dan,cak i ako vam se javi samo dobar prijatelj...
- van Basten
... a pogotovo ako je taj prijatelj tiha patnja pa bar nekadašnjanegra wrote:Jutro! Danas se jos nista nije dogodili ali zato jeste sinoc! Poslije odluke da ne izlazim,i nakon sto sam se uvukla pod jorgan u namjeri da preslusavam po ko zna koji put poslednji album Norah Jones ZVONI TELEFON! Nepoznat broj,i kontam da s ene javim,ali se predomislim..."Halo,Negra,Sanko ovdje..." Iskocila sam iz kreveta ko oprzena! Covjek s kojim sam se druzila u Njemackoj,i u kojeg sam potajeno bila zacopana,nismo se culi nekih godinu dana...Pozelio me,i nazvao...Eee,kako sam sretna bila...JBG,ja uvijek sretna,hehe....Morala sam to napisat,tek da vas podsjetim da srecu cine male stvari! Eto kako i jedan obicni telefonski razgovor uljepsa dan,cak i ako vam se javi samo dobar prijatelj...
- new_jazzWa
En sad...NIje bio tiha patnja,ba,nego ono,bilo mi drago kad je blizu,leptirici, fazoni,ali nikad nisam pozeljela nista vise,znajuci da bi i korak vise mogao sve da pokvari...Inace imam fobiju od kvarenja prijateljstva...Ako nekog mozes imati cijeli zivot kao prijatelja zasto sve pokvariti radi par mjeseci sexa,te se jedva pozdravljati na ulici?
PS-odlucila sam uskoro promijeniti identitet na forumu,pa samo da obavjestim ako me ne bude bilo dugo;bicu ali u drugom "obliku"
PS-odlucila sam uskoro promijeniti identitet na forumu,pa samo da obavjestim ako me ne bude bilo dugo;bicu ali u drugom "obliku"
- amalka
Poslije kise dolazi sunceluksica wrote:....meni je danas tezak dan....sve je sivo i kisa pada.....a ja jos ni do polovine nisam stigla sa naucnim radom....
...ach da sutra mi je rodjendansranjeeee......
.....hocu kuciiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()