Sta kad ti se prilijepi cudak(inja)?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Salko sto je u vodu skako

#51 Re: Sta kad ti se prilijepi cudak(inja)?

Post by Salko sto je u vodu skako »

anais_nin wrote:Vjerujem da se ovo puno cesce desava zenama nego muskarcima, ali znam sigurno da je par muskaraca sa ovog foruma imalo bizarna iskustva sa zenama psihopatama :D

Neke se bune zbog dobacivanja i trubljenja iz auta ali u poredjenju s ovim to je macji kasalj :D ne mora biti ni vecernji izlazak, niti ti moras biti napucana, fino ti tako hodas ulicom ili cekas prijateljicu ispred zgrade i ko iz vedra neba ti se natakari neki cudan lik...i pocne te pratiti....ili hodati oko tebe ko macka oko misa....i ti pokusavas da ga ignorises a on i dalje hoda za tobom ili bleji ili mrmlja nesto kao "joj tako si lijepa" ali to nimalo ne zvuci kao kompliment nego vise kao uvod u neki hitchkokov film :D

ne govorim ovde o situacijama kad vam se jednostavno nabacuje neko ko vam je nezanimljiv ili ko nema sanse kod vas, nego situacije kad je druga osoba pravo cudna, kad vas zastrasuje, kad djeluje kao freak, cudak itd itd a jednostavno ga se ne mozete otarasiti :roll: sta onda?
ja jednostavno popustim..karakter mi je nula..nijednu jos nisam odbio...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

jedno vrijeme, tacnije, u periodu 17-21 godine, bas su me takvi cudaci spopadali.
Kako napunih 22, rijetko. A sad sa 30 :lol: :lol: :lol:
Znalo mi se desit da me tip prati, ja onda predjem ulicu, tip zamnom... Ja stanem ko fol gledam izloge, tip isto... A minjake skoro da i nisam nosila. Rijetkoooo :D :D :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Moj drug kad ugleda zensku samo se zableji i to nemice pogled. Svima ostalima smjesno a on bleji al´ bleji i to direktno u (znate i sami :D )

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

pa dje vi zivite :D

da kucnem u drvo nisam imao nikakvih ludaca da me napadaju ili prate...

ali imam i ja pricu...

jednom je bila na faxu cura s kojom sam radio grupne projekte....
nije bila losa ni nesto previse zgodna, ali je pusila.... cigarete :D
na odmoru izadje pa se vrati a onda "mirise", a za mene to pravi turn-off

i padne ti njoj na pamet da joj se svidjam, i onda ona ti meni capri, pa zagrli, pa ovo pa ono.... isprica mi svojih "ljubavnih" prica.... jednom kaze hajde navrati, da napravimo malo "buke".... kaze njena cimerka sa momkom pravi pa da im zauzvratimo :lol:

a ja... "fin" decko... neka hvala... :D

i zavrsi se kurs i nemam blage sta bi sa njom... :?
Dosta

Post by Dosta »

Jednom mom poznaniku bivsa busila gume na autu cetiri puta, nije vise znao sta ce, a da je napadne fizicki ne ide... I onda cuo da ima neka ciganka kojoj saneri plate u takvim situacijama 20 KM da isamara trebu i onda ova prestane... Dalje da ne pricam sta bi... Al` kaze funkcionise :D

Samo da napomenem da ne odobravam ovo :-)
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Dosta wrote:Jednom mom poznaniku bivsa busila gume na autu cetiri puta, nije vise znao sta ce, a da je napadne fizicki ne ide... I onda cuo da ima neka ciganka kojoj saneri plate u takvim situacijama 20 KM da isamara trebu i onda ova prestane... Dalje da ne pricam sta bi... Al` kaze funkcionise :D

Samo da napomenem da ne odobravam ovo :-)
joj, cula sam za slucaj (ustvari znam zensku) koja je tipu busila gume :lol: Ali ti moram reci, da je imala velikog razloga za to :oops:
Da se ne radi o istoj zenskoj :D
chudna

Post by chudna »

Je li me neko trazio? :? :lol: :?
chudna

Post by chudna »

A sada bez zezanja ja imam opasan problem sa svakom vrstom cudaka. Na svu srecu, nisam jos dozivjela da me prate ili slicno ali zato me u kafani odmah prepoznaju. Razmisljala sam cak da napisem knjigu o svim silnim likovima koje stalno upoznajem. Pa ja sama sebi ne vjerujem kada prepricavam dozivljaje i upoznavanja sa tim likovima. Ali jedan mi je najsmijesniji bio. Upoznali se mi i pravo je sladak. Ispricao je on meni nekih desetak kvalitetnih recenica, i stvarno mi je djelovao normalno, interesantno i pametno. Dam ja njemu broj telefona da odemo na kafu i javi se on, nadjemo se mi na ceki...Prva recenica kada me vidio je bila "Tako sam sretan da smo zajedno, konacno", poslije mi je pricao da me vec godinama gleda,... Na kafi je drugo pitanje bilo "Jesi imala grupnjaka?" ....Od tada bjezim po gradu od njega, ali je stalno negdje u blizini, gleda me i plasi me...Imao je jos more izjava za sat vremena druzenja :sad:
Stitch__

Post by Stitch__ »

ne odgovori ti na najvaznije pitanje :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

Vozdra_123 wrote:pa dje vi zivite :D

da kucnem u drvo nisam imao nikakvih ludaca da me napadaju ili prate...

ali imam i ja pricu...

jednom je bila na faxu cura s kojom sam radio grupne projekte....
nije bila losa ni nesto previse zgodna, ali je pusila.... cigarete :D
na odmoru izadje pa se vrati a onda "mirise", a za mene to pravi turn-off

i padne ti njoj na pamet da joj se svidjam, i onda ona ti meni capri, pa zagrli, pa ovo pa ono.... isprica mi svojih "ljubavnih" prica.... jednom kaze hajde navrati, da napravimo malo "buke".... kaze njena cimerka sa momkom pravi pa da im zauzvratimo :lol:

a ja... "fin" decko... neka hvala... :D

i zavrsi se kurs i nemam blage sta bi sa njom... :?
greska...ali na greskama se uci...
Post Reply