Sta kad ti se prilijepi cudak(inja)?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

#1 Sta kad ti se prilijepi cudak(inja)?

Post by anais_nin »

Vjerujem da se ovo puno cesce desava zenama nego muskarcima, ali znam sigurno da je par muskaraca sa ovog foruma imalo bizarna iskustva sa zenama psihopatama :D

Neke se bune zbog dobacivanja i trubljenja iz auta ali u poredjenju s ovim to je macji kasalj :D ne mora biti ni vecernji izlazak, niti ti moras biti napucana, fino ti tako hodas ulicom ili cekas prijateljicu ispred zgrade i ko iz vedra neba ti se natakari neki cudan lik...i pocne te pratiti....ili hodati oko tebe ko macka oko misa....i ti pokusavas da ga ignorises a on i dalje hoda za tobom ili bleji ili mrmlja nesto kao "joj tako si lijepa" ali to nimalo ne zvuci kao kompliment nego vise kao uvod u neki hitchkokov film :D

ne govorim ovde o situacijama kad vam se jednostavno nabacuje neko ko vam je nezanimljiv ili ko nema sanse kod vas, nego situacije kad je druga osoba pravo cudna, kad vas zastrasuje, kad djeluje kao freak, cudak itd itd a jednostavno ga se ne mozete otarasiti :roll: sta onda?
remake

Post by remake »

mom drugu se dogodilo sljedece:

msn dopisivanje sa djevojkom iz Tuzle, trajalo otprilike tri mjeseca,

dogovorili se da ona dodje u Sarajevo i da se konacno upoznaju

nakon upoznavanja, on bio malo rjedji na msnu, jer nije to to, ona ludila,

pocela zvati kuci, pricat' mu sa mamom, govoriti kako joj je on svasta obecao, zavlacio je, ona je ozbiljna djevojka itd.

onda ga jednom nazvala i zamolila da budu prijatelji, on jedva docekao,

ali tek onda je uslijedio belaj

zove ga stalno, onako "prijateljski" provjerava gdje je is s kim,
kada joj se ne javi ili ne odgovori na poruku, salje mu emailove prilicno cudne

momak nije los, a ovo ga izludjuje i prilicno strasi :(
edu

Post by edu »

dajte ljudi..uozbiljite se vec jednom..kakvo ba prijateljstvo?!
Qler

Post by Qler »

ma ima vise ludaca zena majke mi.... ja sta sam sve vidio ( srecom imao sam samo jednu loodu) nisam mogao vjerovati....
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote:ma ima vise ludaca zena majke mi.... ja sta sam sve vidio ( srecom imao sam samo jednu loodu) nisam mogao vjerovati....
pricaj :lol: :D i vaznije: kako si je se rijesio? :D
Qler

Post by Qler »

ma isto tako samo me zvala prozivala slala poruke ganjala boze sacuvaj.. znala me u 2h ujutro zvati.... e jednom me tako nazvala :) i tako sam je slatko poslo u PM hebo joj sve po spisku od oca do matere :) i nikad se vise nije javila :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote:ma ima vise ludaca zena majke mi.... ja sta sam sve vidio ( srecom imao sam samo jednu loodu) nisam mogao vjerovati....
ma ja samo mislim da je to razlicita vrsta ludosti :D ono zene se nakace zbog radi neke fiktivne veze :D a ovi muski cudaci o kojima sam ja pricala ovo je vise u smislu totalnih stranaca...likovi za koje nemas pojma sta su sve spremni uraditi :roll: ja bas nisam nesto strasiva ali kad mi se neko tako natakari nije mi bas svejedno :roll:
vedderedi

Post by vedderedi »

Ja sam nedavno imao slican slucaj, ignoriso je jedno mjesec dana i sluzbeno samo preko telefona kad nazove kao da vidi sta ima, i sva sreca prestala se javljati. Al' je bilo weird jedno vrijeme fakat.
tigris

Post by tigris »

zovem policiju :oops: :D

znaju me vec tamo..kazu da sam paranoicna :oops: :D :D :D
edu

Post by edu »

meni se tigris na onom sastanku prilijepila.. :oops: :D ..ali sam joj odmah predlozio da budemo drugovi.. :D :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

edu wrote:meni se tigris na onom sastanku prilijepila.. :oops: :D ..ali sam joj odmah predlozio da budemo drugovi.. :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

edu...jesi li ti moj drug? :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

jooooooj :D mirc :D upoznamo se, odemo na dorucak :-) i kak sam ja bio kultura pa platio, ponudila se odmah da mi dodje kuci jedno jutro i napravi dorucak :D :D a mezar da goreg nisi vidio :D

jos se ja zejebo pa joj dao broj, pa me prozivala, kuci me zvala... :roll: trebalo joj je 15ak dana pokusavanja (i mog nejavljanja) da prestane :D

i da, tokom tih 15 dana dolazi meni sms sa nekog lijevog broja, nesto kao "Znas ti pasa moj s kim se (njeno ime) sve gu*ila..." :? reko.....boli me.....nesto.. :D
edu

Post by edu »

flora.sa wrote:
edu wrote:meni se tigris na onom sastanku prilijepila.. :oops: :D ..ali sam joj odmah predlozio da budemo drugovi.. :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

edu...jesi li ti moj drug? :D
florka..dok nas smrt ne rastavi.. :D :D :D
upala

Post by upala »

imala sam priliku da me tip spopadne na fax.-u.....
gdje god da se nalazim u sali on kraj mene,,.....a kasnije i po kaficima....uzas...izgubih i volju za izlazkom tih dana...a prica u najmanju ruku bolesna
:shock:
sto se cura tice one su gore...a ima i ona shema kad te pocne proganjati treba ako si joj pokupila frajera za kojim ona slini ili jos gore ako je sa njim bila.....to mi je prava nocna mora i danas...samo cekam kad ce uzet flasu da mi razbije o glavu ako "slucajno" naletimo u isti kafic ili na ulici :cry: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:zovem policiju :oops: :D

znaju me vec tamo..kazu da sam paranoicna :oops: :D :D :D
izgleda da fakat muskarci imaju vise problema sa psihopatama nego mi zene :roll: il se zenama ne prica :D

meni se u petak prikacio neki lik kad sam se vracala iz banke na posao :roll: vruce do bola on se natavario zimskom jaknom, onako neobrijan, oci mu setaju....upratila sam ga tek kad sam skontala da me svako malo pretekne pa stane i ceka da ja prodjem pa me nastavi pratiti :lol: :D mislim sad zvuci smjesno ali u tom momentu mi je bilo ono jooooj kako da ga se rijesim? :D pratio me dobrih 20 minuta, cak je jednom presao na drugu stranu ulice pa se vratio opet na istu stranu na kojoj sam ja bila...i svako malo priblize se na neki metar i pocne mrmljat i dobacivat jao jesi ovakva jao jesi onakva :roll: uspjela sam ga izignorisati i kad sam stigla do posla mal se nisam od dragosti bacila u narucje nasem chichi strazaru, ko lafo on me mogao nesto zastiti :lol: :D
edu

Post by edu »

Stitch__ wrote:jooooooj :D mirc :D upoznamo se, odemo na dorucak :-) i kak sam ja bio kultura pa platio, ponudila se odmah da mi dodje kuci jedno jutro i napravi dorucak :D :D a mezar da goreg nisi vidio :D

jos se ja zejebo pa joj dao broj, pa me prozivala, kuci me zvala... :roll: trebalo joj je 15ak dana pokusavanja (i mog nejavljanja) da prestane :D

i da, tokom tih 15 dana dolazi meni sms sa nekog lijevog broja, nesto kao "Znas ti pasa moj s kim se (njeno ime) sve gu*ila..." :? reko.....boli me.....nesto.. :D
mnogo pocetkickih gresaka u 'vako kratkom postu.. :D :D ..idemo redom..greska broj 1. "i kak sam ja bio kultura pa platio"..đe trčiš!.. :D :D ..a svi koji placaju su kulturni?!..greska broj 2. cim si vidio da je grobić..treb'o si se uhvatiti za donju vilicu..i reci..joj sestica mi se upalila..ja sam dos'o da te ne bih izradio..mozemo li vidjeti drugi put?.. :-) :D ..greska broj 3..opet trcis..ovaj put sa davanjem broja..e moj fahrin.. :-) :-) ..greska broj 4..ili joj jebes majku..pa te vise neve zvati..ali das nekoj trebi da joj jebe sve po spisku..greska broj 5..u stvari nije greska..pitanje..jesu li mene spominjali u tom sms-u.. :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ima u zagrebu jedan tip :D zovu ga cipelić ili tako nešto :D frajer obitava po trajvanima i onda se baca ženama oko nogu :D :D :D i miluje cipele :lol: pričala mi sestra da je nju jednom zaskočio dok je čekala izlaz :D ono ona stoji na vratima, tip leži na podu i drži je za cipelu :lol: a ekipa okolo sjedi i niko ništa :? došo trajvan na stanicu, vrata se otvorila, on korektno popustio :D i end of story
tigris

Post by tigris »

jebi ga :D pile :oops: :D ti sve obratno 8-) :D :D al hajde.....sujetan si :oops: :D ...kako ti kazes :wink:
edu

Post by edu »

znaci..drugovi!!!.. :oops: :D ..volim sto je moja zadnja.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

MRAVOJED wrote:ima u zagrebu jedan tip :D zovu ga cipelić ili tako nešto :D frajer obitava po trajvanima i onda se baca ženama oko nogu :D :D :D i miluje cipele :lol: pričala mi sestra da je nju jednom zaskočio dok je čekala izlaz :D ono ona stoji na vratima, tip leži na podu i drži je za cipelu :lol: a ekipa okolo sjedi i niko ništa :? došo trajvan na stanicu, vrata se otvorila, on korektno popustio :D i end of story
a ti fetish-isti i egzibicionisti (oni sto se pokazuju goli ili sto masturbiraju na javnim mjestima) su posebna prica :roll: al' njih se nekako manje bojim nego ovih nedefinisanih :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

edu wrote: mnogo pocetkickih gresaka u 'vako kratkom postu.. :D :D ..idemo redom..greska broj 1. "i kak sam ja bio kultura pa platio"..đe trčiš!.. :D :D ..a svi koji placaju su kulturni?!..greska broj 2. cim si vidio da je grobić..treb'o si se uhvatiti za donju vilicu..i reci..joj sestica mi se upalila..ja sam dos'o da te ne bih izradio..mozemo li vidjeti drugi put?.. :-) :D ..greska broj 3..opet trcis..ovaj put sa davanjem broja..e moj fahrin.. :-) :-) ..greska broj 4..ili joj jebes majku..pa te vise neve zvati..ali das nekoj trebi da joj jebe sve po spisku..greska broj 5..u stvari nije greska..pitanje..jesu li mene spominjali u tom sms-u.. :D :D :D
1. jebiga, kucni odgoj :D
2. mozda sam trebao, al nisam imo prilike da dodjem do rijeci, jer NIJE ZATVARALA USTA a nije ni dozvoljavala da joj upadnem u rijec ;)
3. broj sam joj dao prije nego sto smo se upoznali :roll:
4. e fakat, trebo sam dat nekoj curici da je nazove ali,....nisam se sjetio toga :)
5. Jel to nisi gadljiv? :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:lol: hoće da im uvali jezik u usta :D :D :D jeste ima i takvih :D
edu

Post by edu »

Stitch__ wrote:
edu wrote: mnogo pocetkickih gresaka u 'vako kratkom postu.. :D :D ..idemo redom..greska broj 1. "i kak sam ja bio kultura pa platio"..đe trčiš!.. :D :D ..a svi koji placaju su kulturni?!..greska broj 2. cim si vidio da je grobić..treb'o si se uhvatiti za donju vilicu..i reci..joj sestica mi se upalila..ja sam dos'o da te ne bih izradio..mozemo li vidjeti drugi put?.. :-) :D ..greska broj 3..opet trcis..ovaj put sa davanjem broja..e moj fahrin.. :-) :-) ..greska broj 4..ili joj jebes majku..pa te vise neve zvati..ali das nekoj trebi da joj jebe sve po spisku..greska broj 5..u stvari nije greska..pitanje..jesu li mene spominjali u tom sms-u.. :D :D :D
1. jebiga, kucni odgoj :D
2. mozda sam trebao, al nisam imo prilike da dodjem do rijeci, jer NIJE ZATVARALA USTA a nije ni dozvoljavala da joj upadnem u rijec ;)
3. broj sam joj dao prije nego sto smo se upoznali :roll:
4. e fakat, trebo sam dat nekoj curici da je nazove ali,....nisam se sjetio toga :)
5. Jel to nisi gadljiv? :D :D :D
gadljiv? :?

:D :D :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

pa jarane :D :D ako bi ovu guzio :D :D onda fakat nisi gadljiv :D :D :D

ne znam kako to kod tebe ide :D al ja imam neki nivo jebiga :D :D nije ni moja kita socijalna ustanova :D
edu

Post by edu »

fahrin..ruzan sam k'o lopov..haj mi plati dorucak.. :D :D :D
Post Reply