Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
darkforest1 wrote:Al ne,zasto bih ja sada tugovao radi nje,razbiao glavu misleci i sve to,njoj ocito da je stalo ne bih to radila,posupila bi drugacije,a neko ko se tako prema meni ponasa bez razloga i nije vrijedan,naci ce se neko aBd ko jeste
bubni je jos jednom zestoko za kraj svojski se potrudi da je mlatnes i pusti pjesmu na cuncunaru - Ostavi suze za kraj - od Hari Mata Harija i onda kad fino je odradis - otvoris flasu viskija naspes sebi leda u casu - i kazes joj - vrata su tamo - dovidjenja i prijatno a ja sam vec nasao nekog.
jebo mater kud ja nisam imao nekog da me ovako savjetuje sve sam ispek'o k'o Bebekov pekar....
Last edited by _mufljuz_ on 20/10/2013 23:59, edited 1 time in total.
samo kuliraj. kad ti kaze hoce odmor ti reci taman sam i ja razmisljao i mislim da si u pravu i fino se ne javljaj kad te zove. tako mozda i spasis vezu. patetikom i trcanjem za njom neces
darkforest1 wrote:Al ne,zasto bih ja sada tugovao radi nje,razbiao glavu misleci i sve to,njoj ocito da je stalo ne bih to radila,posupila bi drugacije,a neko ko se tako prema meni ponasa bez razloga i nije vrijedan,naci ce se neko aBd ko jeste
a jeste i savjetnici, mogli bi radit u vladi... covjek vam se obrati, jer mu treba savjet i ne zeli da raskine jer mi je stalo do te osobe, a vi navalili ga isfuravati i cirkuzati ja nemam brate savjet da ti dam, jer se nisam nikad htio petljat u tuđe veze pa ni sa savjetima...
Efedrin wrote:a jeste i savjetnici, mogli bi radit u vladi... covjek vam se obrati, jer mu treba savjet i ne zeli da raskine jer mi je stalo do te osobe, a vi navalili ga isfuravati i cirkuzati ja nemam brate savjet da ti dam, jer se nisam nikad htio petljat u tuđe veze pa ni sa savjetima...
darkforest1 wrote:Ma joj sve zene iste boli ih bruga za drugima,cast pojedinim,ali upravu ste zasto bih ja tugovao za njom kao da ce ona zamnom vec sutra u potragu za novom,nije jedina naci ce se prava treba vremena