Spasiti vezu od prekida ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
darkforest1
#1 Spasiti vezu od prekida ?
Pozdrav svima ! U vezi sam vec duze vremena gotovo 9 mjeseci.U zadnje vrijeme sa curom samo nastaju svade,raspravljamo se svadamo sve radi glupih nevaznih stvari.Svade su pocele u zadnjih mjesec dana primjetio sam da je se mnogo promjenila stvari koje je na pocetku radila,govorila prestala je.Ako joj kazem da mi nesto smeta odma pocnje standardna prica " joj tebi sve smeta mozda nisam za tebe,predobar si za mene,unesrecujem te, ne mogu vise ovako,treba mi vremena da se odmorim " i te stvari ali opet pomirimo se kaze da je sve ok, ali nije tako,na pitanje da li me voli kao i prije odgovorila je "ne znam" ali kasnije je opet govorila kako me voli, kaze stalo joj do nas i sve da zaboravimo ali ne mogu zaboraviti,kaze da joj veza nije kao prije pitam sta nije opet kaze ne znam.Da li je to samo kriza ? koja bude u svakoj vezi ili se joj vise ne svidam,ima neki drugi sta ja znam,dosadilo joj.Da li je ko od vas imao slicne situacije ? Ako da kako ste ih rjesili ?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
-
gilla
#2 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Koliko vam je godina?
AKo je ona mladja, cc 18-23, nista cudno, to su klasicni prenosi.
Svasta moze biti, zasicenje, mozda i neko dr.lik.
Ako ti je bas stalo pokusaj razgovarati, unesi malo svjezine u vezu, pripremi iznenadjenje neko, kupi fin poklon, posalji joj cvijece na adresu, uhvati je jedan dan iznenada i izvedi negdje nenadano, bilo vecera ili negdje vani.
Ne postoji univerzalno rjesenje, svasta u zivotu prodjes.
AKo je ona mladja, cc 18-23, nista cudno, to su klasicni prenosi.
Svasta moze biti, zasicenje, mozda i neko dr.lik.
Ako ti je bas stalo pokusaj razgovarati, unesi malo svjezine u vezu, pripremi iznenadjenje neko, kupi fin poklon, posalji joj cvijece na adresu, uhvati je jedan dan iznenada i izvedi negdje nenadano, bilo vecera ili negdje vani.
Ne postoji univerzalno rjesenje, svasta u zivotu prodjes.
- trcicu trceci
#3 Re: Spasiti vezu od prekida ?
to je normalno, sitne svadje
-
darkforest1
#4 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Imamo po 19 godina,da ima drugi lik ne vjerujem posto smo bili raskinuli jedan dan bas radi svada da ima neki drugi cisto sumnjam da bi se pomirila ikako samnom,kontao sam da joj pustim prostora da joj ne dosadujem stalno sa ovim da ona skonta sta zeli a ne da se oboje patimo.
-
darkforest1
#7 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Lahko je reci odjebi i trazi novu.Nisam taj tip stalo mi je do nje i zelim se boriti za nju zato sto je volim.
- burek_in_space
#8 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Dio odrastanja, sazrijevanja, mladost ludost.
-
Mutivoda
#9 Re: Spasiti vezu od prekida ?
darkforest1 wrote:Lahko je reci odjebi i trazi novu.Nisam taj tip stalo mi je do nje i zelim se boriti za nju zato sto je volim.
Pa vidiš li da se ona bori za to vaše? Dvoje vas je, ne može se samo jedno boriti jbg..
- insomnia78
#10 Re: Odg: Spasiti vezu od prekida ?
Onda cekaj da odjebe ona tebe.darkforest1 wrote:Lahko je reci odjebi i trazi novu.Nisam taj tip stalo mi je do nje i zelim se boriti za nju zato sto je volim.
Cim one pocnu tako to je gotovo.
Mlad si ba, bice jos ljubavi
- _mufljuz_
#11 Re: Spasiti vezu od prekida ?
svako ko ti kaze daj joj nogu odmah - je ti prijatelj.
daj joj nogu instantno - i cao - barem isfoliraj to da si joj dao nogu - znaces odmah je li joj stalo do tebe ili je jedva cekala.
druge nema.
meni je tebe zao jer sam prolazio kroz isto i vjerovatno ko god je muskarac je prolazio kroz isto ili slicno...
to je klasicno ucjenjivanje emocijama....
daj joj nogu instantno - i cao - barem isfoliraj to da si joj dao nogu - znaces odmah je li joj stalo do tebe ili je jedva cekala.
druge nema.
meni je tebe zao jer sam prolazio kroz isto i vjerovatno ko god je muskarac je prolazio kroz isto ili slicno...
to je klasicno ucjenjivanje emocijama....
- fantom slobode
#12 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Nemoj da se mucis i da je nogiras...to ti je posao citav. Otice ona sama, sa svojim prenosima. Mojne se osvrtati na te provokacije, samo osmijeh, napravi dobru shegu od toga za sebe, a ako se i ona nasmije, tim bolje. Nego ti vidi, ima li kakva u normalnom stanju.
-
Amy82
#13 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Ona je vjerovatno vec odlucila da je kraj, pa sad koristi ovaj period da se "oprosti" od tebe i veze....bice joj lakse kad stvarno zavrsi... Tebi ce bit tesko svakako ali nema svrhe pokusat nekog zadrzat kome nije stalo...
Bolje ti je okoncaj to na vrijeme... Sto ti vise budes pokusavao da je zadrzis, ona ce vise bjezati...
Ako se poslije ispostavi da je njoj ipak stalo, pusti je da se malo potrudi oko tebe
Svi mi prezivimo prvu ljubav pa ces i ti...tek ti je 19...uzivaj u tim godinama...nema potrebe da se vezes tako rano...
Bolje ti je okoncaj to na vrijeme... Sto ti vise budes pokusavao da je zadrzis, ona ce vise bjezati...
Ako se poslije ispostavi da je njoj ipak stalo, pusti je da se malo potrudi oko tebe
Svi mi prezivimo prvu ljubav pa ces i ti...tek ti je 19...uzivaj u tim godinama...nema potrebe da se vezes tako rano...
- _mufljuz_
#14 Re: Spasiti vezu od prekida ?
fantom slobode wrote:Nemoj da se mucis i da je nogiras...to ti je posao citav. Otice ona sama, sa svojim prenosima. Mojne se osvrtati na te provokacije, samo osmijeh, napravi dobru shegu od toga za sebe, a ako se i ona nasmije, tim bolje. Nego ti vidi, ima li kakva u normalnom stanju.
- insomnia78
#15 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Urezi njeno ime ziletom na prsa, nek shvati kolko je volis
- Capajebo
#16 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Sve osim boldiranog, jednom puklo - ne vracaj se viseAmy82 wrote:Ona je vjerovatno vec odlucila da je kraj, pa sad koristi ovaj period da se "oprosti" od tebe i veze....bice joj lakse kad stvarno zavrsi... Tebi ce bit tesko svakako ali nema svrhe pokusat nekog zadrzat kome nije stalo...![]()
![]()
Ako se poslije ispostavi da je njoj ipak stalo, pusti je da se malo potrudi oko tebe![]()
-
darkforest1
#17 Re: Spasiti vezu od prekida ?
I to sto kazete neka ona raskine pa se raspravlja sa timi lakse mi je kad ona nego da ja da kasnije mislim sto sam i to.Jedna se otegla druga se protegla hahah
ima cura puno 
- _mufljuz_
#18 Re: Spasiti vezu od prekida ?
dobro si - daj joj i vazelina za oprostaj kad te bude nabila pa nek te dobro pripremi barem da te manje boli.... dusa...darkforest1 wrote:I to sto kazete neka ona raskine pa se raspravlja sa timi lakse mi je kad ona nego da ja da kasnije mislim sto sam i to.Jedna se otegla druga se protegla hahahima cura puno
-
darkforest1
#19 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Ma joj sve zene iste boli ih bruga za drugima,cast pojedinim,ali upravu ste zasto bih ja tugovao za njom kao da ce ona zamnom vec sutra u potragu za novom,nije jedina naci ce se prava treba vremena

-
Rolo
#20 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Ne prijatelju, da se od nje oprostiš baš treba tugovati.darkforest1 wrote:Ma joj sve zene iste boli ih bruga za drugima,cast pojedinim,ali upravu ste zasto bih ja tugovao za njom kao da ce ona zamnom vec sutra u potragu za novom,nije jedina naci ce se prava treba vremena![]()
-
udrch
#21 Re: Spasiti vezu od prekida ?
konačno da se jedna tema na ovom pdfu završi sretno..
nogiraćeš i biti nogiran..bude čovjeku krivo, ali navikne se..
nisu samo žene te koje nogiraju, nego su muškarci veće pizde..
nogiraćeš i biti nogiran..bude čovjeku krivo, ali navikne se..
nisu samo žene te koje nogiraju, nego su muškarci veće pizde..
-
darkforest1
#22 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Al ne,zasto bih ja sada tugovao radi nje,razbiao glavu misleci i sve to,njoj ocito da je stalo ne bih to radila,posupila bi drugacije,a neko ko se tako prema meni ponasa bez razloga i nije vrijedan,naci ce se neko aBd ko jeste 
- Capajebo
#23 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Pa jer je volis, ne?darkforest1 wrote:Al ne,zasto bih ja sada tugovao radi nje,razbiao glavu misleci i sve to,njoj ocito da je stalo ne bih to radila,posupila bi drugacije,a neko ko se tako prema meni ponasa bez razloga i nije vrijedan,naci ce se neko aBd ko jeste
-
Rolo
#24 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Pa onda dobro, nije ni tebi stalo do nje i mirna Bosna.darkforest1 wrote:Al ne,zasto bih ja sada tugovao radi nje,razbiao glavu misleci i sve to,njoj ocito da je stalo ne bih to radila,posupila bi drugacije,a neko ko se tako prema meni ponasa bez razloga i nije vrijedan,naci ce se neko aBd ko jeste
- insomnia78
#25 Re: Spasiti vezu od prekida ?
Jarane, 19 ti je godina.
Uzivaj ba, neces nikad biti mladji.
Jedna se otegla druga se protegla.
Bice ba treba kamara abd.
Uzivaj ba, neces nikad biti mladji.
Jedna se otegla druga se protegla.
Bice ba treba kamara abd.