Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ibro dirka wrote:Jedna od vecih rupa u toj teoriji zavjere je da Silajdzic, a i Dodik ionako imaju sredjen zivot sa ekonomske strane. Odavno. Sto se ni za Lagumdziju ni Tihica (bar donedavno) ne bi moglo reci. Kome je time ta fotelja vaznija je valjda jasno.
mali oni honorari po americi i bliskom istoku, sta ces, kao sto neko rece "ko fol doktor informatike"
U rudniku zlata u Juznoafrickoj Republici, 3 200 rudara je ostalo 2 kilometra pod zemljom. Pokvario se lift-nekakav kabal se otkacio. Dva dana su ih vadili odozdo!
Svi su spaseni za dlaku!
sarlo wrote:U rudniku zlata u Juznoafrickoj Republici, 3 200 rudara je ostalo 2 kilometra pod zemljom. Pokvario se lift-nekakav kabal se otkacio. Dva dana su ih vadili odozdo!
Svi su spaseni za dlaku!
ibro dirka wrote:Tog i nekoliko slicnih grafita, ziv ti meni bio, od poodavno. Svaki put kad ih vidim kontam ko je, Haris Ubleha ili neko od sitnijih kucica.
Sigurno nije onaj sto davno napisa "Ovo je posta, idiote" (parafraziram) ili "Uvijek me uhvate kada pisem po z", to znam sigurno.
Jadan pokusaj humora..vjerni luks se jos jednom baca da zastiti vodju...