snooker
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
JokTiSi
Ja ne znam sine koji ti eurosport imas ali kod mene je njemacki i prenos pocinje u 22 sata sharp pa ti gledo ne gledo na tvoju stetu
Mada nije nesto Pot Black nemas vremena da se uzivis jer kratko traju mecevi i obicno pobijedi onaj koga prvog krene, ali stize Northern Ireland odmah iza ovog turnira jedva cekam
Mada nije nesto Pot Black nemas vremena da se uzivis jer kratko traju mecevi i obicno pobijedi onaj koga prvog krene, ali stize Northern Ireland odmah iza ovog turnira jedva cekam
-
zlotscha
sto me ruzisJokTiSi wrote:Ja ne znam sine koji ti eurosport imas ali kod mene je njemacki i prenos pocinje u 22 sata sharp pa ti gledo ne gledo na tvoju stetu![]()
ja sam zenetina
-
zlotscha
a sinoc bio pot black i to poocelo u 19:55
nikad vise necu pratiti pregled progr na teletextu. koja neozbiljnost
pobjedio Ken Doherty u finalu savladao Murphy-a
samo sam gledala finale bas fina restoranska atmosfera
ali bice i slijedece hefte pa nadam se da cu bolje upratiti
nikad vise necu pratiti pregled progr na teletextu. koja neozbiljnost
samo sam gledala finale bas fina restoranska atmosfera
ali bice i slijedece hefte pa nadam se da cu bolje upratiti
- Dirty Harry
Naravnozlotscha wrote:pocelo juce grupna faza.
jel prati neko?
-
JokTiSi
Ma vjeruj mi nisi nista znacajno propustila inace kad igra ebdon mozes komotno i do prodavnice otici i na kafu i vratiti se pred telku kad ono sve isto
Strahota koliko covjek sporo igra tacno ubija u pojam
Finale Fu - Sullivan!!!
Strahota koliko covjek sporo igra tacno ubija u pojam
Finale Fu - Sullivan!!!
-
zlotscha
Fu ludjak, jest mu bilo tesko dobiti Higinsa kad co'jeku nije valjala cue ball!
nadam se da ce bit Eurosport sutra, ali lutrija velika.
@JokTiSI kodiran Eurosport bio citavu noc a u krupnom planu zabrinutost na Ebdonovom licu, bas lijepo
sto bih gledala kako igra kad mogu parit oci kako se brine

@JokTiSI kodiran Eurosport bio citavu noc a u krupnom planu zabrinutost na Ebdonovom licu, bas lijepo
-
JokTiSi
Satelit majkazlotscha wrote:Fu ludjak, jest mu bilo tesko dobiti Higinsa kad co'jeku nije valjala cue ball!![]()
![]()
@JokTiSI kodiran Eurosport bio citavu noc a u krupnom planu zabrinutost na Ebdonovom licu, bas lijeposto bih gledala kako igra kad mogu parit oci kako se brine
![]()
![]()
![]()
-
zlotscha
nije bash imam ja i satelitsku ali bez motora pa kad dune vjetar moras vjesit s prozora da to popravis. ljeti se i moze, zimi ni pod raznoJokTiSi wrote:Satelit majkazlotscha wrote:Fu ludjak, jest mu bilo tesko dobiti Higinsa kad co'jeku nije valjala cue ball!![]()
![]()
@JokTiSI kodiran Eurosport bio citavu noc a u krupnom planu zabrinutost na Ebdonovom licu, bas lijeposto bih gledala kako igra kad mogu parit oci kako se brine
![]()
![]()
![]()
joj sad me podsjeti moram pleh mjenjat sav je zahrdjo
ali kad je bio pot
-
JokTiSi
khm khm...
antena je kod mene totalno poblesavila, kad iskljucim risiver izgube se kanali i onda opet trebam jedno 10-15 minuta dok je dotjeram u red par samara, vuci zicu gore dole, zatezi. Sad je ne gasim dok ne prodje finale a poslije kad bude trebalo hajd opet ispocetka
antena je kod mene totalno poblesavila, kad iskljucim risiver izgube se kanali i onda opet trebam jedno 10-15 minuta dok je dotjeram u red par samara, vuci zicu gore dole, zatezi. Sad je ne gasim dok ne prodje finale a poslije kad bude trebalo hajd opet ispocetka
-
zlotscha
covjek je vidovit!JokTiSi wrote:khm khm...![]()
danas finale sace... jos malo...