Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da li neko prati ovih dana turnir u Šangaju?
ja moram priznati da sam fascinirana i da mi je kao rođenoj Bosanki to sve neobično jer nema psovanja, pljuvanja i sl. trebam li napomenuti da su to možda i najplaćeniji sportisti na svijetu. preporučila bih svima koji nisu, da malo prate ovo dešavanje jer imaju šta da vide bude live u 9:00 na Eurosportu a neke skraćene verzije budu oko 21:30
Inače, da li neko ima objašnjenje zašto je sve u ovoj zemlji, a što nije fudbal, u drugom planu (bez razloga naravno)
hmmmmmmmmm
bas lijepo od njega
ali zaboravila sam napomenuti da ne volim da navijam ni za koga vec samo da uzivam u savrseno odmjerenom spoju taktike, tehnike i strpljenja.
juce sam gledala savrsenstvo nadmudrivanja dva iskusna lisca (Dave Harold i Steve Davis) PRELIJEPO nema sta
uh jeste teski za saradnju
ali bas bi bila furka da se organizujemo i odigramo jedan turnir, nas 7 patuljaka
nego zavrsio Shangai MASTERS
u finalu pobjedio D.DALE sa 10:6
kazu prvo njegovo finale poslije 10 godina uz nevjerovatan preokret sa 3:6
do 10:6
svaka cast, a ja se vise necu zaliti da sto starim jer to moze znaciti da postajem pametnija
(mos mislit)
Prijavljujem se... Mislim da sam 8. član, ali never mind
Pratim ovaj sport godinama i drago mi je da nas ima još....
Nisam pratio turnir u Shangaju iz objektivnih razloga, i žao mi je fakat...