Snizenja u Sarajevu
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#77 Re: Snizenja u Sarajevu
Vlatko Foht!tech10 wrote:Jel' Vaso Pelagic?
- tech10
#78 Re: Snizenja u Sarajevu
Ja sam zadnji put vidio jedino da radi ona do kina Partizan.
- Irm@
#79 Re: Snizenja u Sarajevu
mah Boze sacuvaj... meni je ta Bira josh samo jedan dokaz - skuplje je bolje...buba wrote:Bome jok..Bira je sva bela..
uzmes plah friziderchic za 370KM
ovak... pokvario se mojoj nani frizider... i kaze ona da joj ne kupujemo nista skupo ne treba njoj bla bla... eto kao ima u Robotu... i kako je ona pravo teska zena mi napravimo tako...
nije proslo mjesec dana... idi kupi Electrolux...
a kao ako hoces da ti poprave jer je pod garancijom moras im ga ti odvuci u Robot... strasno...
a sto se tice snizenja... neki dan super stvari kupila u Miss Selfridge i Mangu... a vidjela sam da su i u Tally-u snizenja... samo sto njima smrdi unutra to je uzas
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#80 Re: Snizenja u Sarajevu
snizenja od po 10 km?Irm@ wrote:mah Boze sacuvaj... meni je ta Bira josh samo jedan dokaz - skuplje je bolje...buba wrote:Bome jok..Bira je sva bela..
ovak... pokvario se mojoj nani frizider... i kaze ona da joj ne kupujemo nista skupo ne treba njoj bla bla... eto kao ima u Robotu... i kako je ona pravo teska zena mi napravimo tako...
a kao ako hoces da ti poprave jer je pod garancijom moras im ga ti odvuci u Robot... strasno...
a sto se tice snizenja... neki dan super stvari kupila u Miss Selfridge i Mangu... a vidjela sam da su i u Tally-u snizenja... samo sto njima smrdi unutra to je uzas
ja nikada nista necu kupiti u tim radnjama iz cistog razloga jer nam prodaju 10 puta skuplje nego ostatku Evrope, ja kad vdim u tally-u da je majica obicna sa printom 50-60 km a ista ta je u Hrvatskoj 20ak km
mango da ne pricam tek koliko je on precjenjen, a m.s. nesto mi se njihova odjeca na svidja.
Al ipak mislim da prednjaci u cjenama onaj hot pink u Ferhadiji...ko da su u nyc-u a ne u Sarajevu
- Irm@
#81 Re: Snizenja u Sarajevu
ma potpuno si upravuladyblue18 wrote:snizenja od po 10 km?Irm@ wrote:mah Boze sacuvaj... meni je ta Bira josh samo jedan dokaz - skuplje je bolje...buba wrote:Bome jok..Bira je sva bela..
a sto se tice snizenja... neki dan super stvari kupila u Miss Selfridge i Mangu... a vidjela sam da su i u Tally-u snizenja... samo sto njima smrdi unutra to je uzas![]()
ja nikada nista necu kupiti u tim radnjama iz cistog razloga jer nam prodaju 10 puta skuplje nego ostatku Evrope, ja kad vdim u tally-u da je majica obicna sa printom 50-60 km a ista ta je u Hrvatskoj 20ak km![]()
mango da ne pricam tek koliko je on precjenjen, a m.s. nesto mi se njihova odjeca na svidja.
Al ipak mislim da prednjaci u cjenama onaj hot pink u Ferhadiji...ko da su u nyc-u a ne u Sarajevu
samo sto meni kad se nesto svidi ja to moram kupiti...
a za hot pink... za ime Boga... oni kao da su Miss Selfridge... a provjereno znam da vlasnica te stvari kupuje na pijacama u Italiji pa ih tu prodaje po astronomskim cijenama
- bpsang
#82 Re: Snizenja u Sarajevu
kod mene sve dzaba
imam oridzinal WRANGLER broj 34/34
50KM
plave boje,meni malene u pasu
Stare nosim vec 5 godina
imam oridzinal WRANGLER broj 34/34
50KM
plave boje,meni malene u pasu
Stare nosim vec 5 godina
- buba
#83 Re: Snizenja u Sarajevu
Da je Robot roba sranje, stoji. Ako mislis da je taj electrolux, bas electrolux, onda se varas..nista u Robotu nije kvalitet..Irm@ wrote:mah Boze sacuvaj... meni je ta Bira josh samo jedan dokaz - skuplje je bolje...buba wrote:Bome jok..Bira je sva bela..
Od tolikog nekvaliteta, izaberi neki model koji je tek lansiran na trziste, nevezano da li je Birin ili neciji drugi.
Sva, ali gotovo sva roba koja ulazi u nasu zemlju i koja se prodaje pod markama candy, indesit, electrolux itd..da ne govorim o televizorima, se razlikuje u par vanjskih stvari i imenu proizvodjaca/branda, nista vise. naljepnice se stampaju i serijski lijepe na iste proizvode, pa ti izvoli izaberi, koju ces naljepnicu skuplje platiti.
To je nase trziste. Cemer, jad, tuga i neizbjeznost.
Provjereno se radi jedna stvar..kada lansiraju novi proizvod na trziste, tipa oni Birini televizori od 82cm, prvi koji su izasli..prva serija je kvalitetno odradjena, rasprodata, narod se nahvalio, kako su dobri, stize druga serija koja leti ko halva..ali nidje veze..ta druga je hrpa plasticno-metalnih govana. Isto tako je bilo za frizidere, usisivace itd...
Eto to ti je takav pattern rada kod nas u BiH.
- buba
#84 Re: Snizenja u Sarajevu
A glede ovovijeh snizenja..ne pratim ih stvarno, nemam potrebe..idem ko stakor po polovnjacama i trazim nove artikle
Zavucem se djahkad do Zare, Azel me nesto razocarava sve vise..onaj Haris Export mi podari po 2-3 dobre majice po niskoj cijeni i tako se ja na par strana kvalitetno snabdijem za 30 tak maraka. Niko sretniji
Tally, Welly, MNG,H&M, Webber streber itd...sve to nadjem i ovako za 5 km..malo potrosim vremena i noznog pogona u obilasku, ali ne ostavim lovu nekoj piljarici koja mi podmece svoju original strasse robu za lux cijenu.
Zavucem se djahkad do Zare, Azel me nesto razocarava sve vise..onaj Haris Export mi podari po 2-3 dobre majice po niskoj cijeni i tako se ja na par strana kvalitetno snabdijem za 30 tak maraka. Niko sretniji
Tally, Welly, MNG,H&M, Webber streber itd...sve to nadjem i ovako za 5 km..malo potrosim vremena i noznog pogona u obilasku, ali ne ostavim lovu nekoj piljarici koja mi podmece svoju original strasse robu za lux cijenu.
- Fiore
#85 Re: Snizenja u Sarajevu
Potpisbuba wrote:A glede ovovijeh snizenja..ne pratim ih stvarno, nemam potrebe..idem ko stakor po polovnjacama i trazim nove artikle![]()
Zavucem se djahkad do Zare, Azel me nesto razocarava sve vise..onaj Haris Export mi podari po 2-3 dobre majice po niskoj cijeni i tako se ja na par strana kvalitetno snabdijem za 30 tak maraka. Niko sretniji![]()
- x0z0y0
#86 Re: Snizenja u Sarajevu
cujem da se otvorila radnja Indijske robe u gradu..i da su snizenja tamo
ali ne znam gdje se nalazi
moze mala pomoc?
hvalaaaa
ali ne znam gdje se nalazi
moze mala pomoc?
hvalaaaa
-
LeeLooSA
#87 Re: Snizenja u Sarajevu
Ako je Little India, onda je na Dobrinji II kod Biblioteke. Ulica je Dobrinjske bolnice, mislim. Uglavnom - zgrada preko puta pijace, na cosku. Jako dobre i jeftine zenske stvari (haljine, tunike i sl)
- x0z0y0
#88 Re: Snizenja u Sarajevu
hvala puno!LeeLooSA wrote:Ako je Little India, onda je na Dobrinji II kod Biblioteke. Ulica je Dobrinjske bolnice, mislim. Uglavnom - zgrada preko puta pijace, na cosku. Jako dobre i jeftine zenske stvari (haljine, tunike i sl)
-
LANANA
#89 Re: Snizenja u Sarajevu
Meni se nije nista dopalo u ,Maloj Indiji,-previse jednolicno.Kod mosta Suade Dilberovic imaju 2 prodavnice sa Indijskom robom koje su puno bolje i upravo je snizenje.KupIla sam super kosuljicu za 27 KM.Imaju sve brojeve-cak je jedna teta kupila sebi bluzicu 48 broj. 
- flora.sa
#90 Re: Snizenja u Sarajevu
nedjelja, lokacija Haris Export na Ilidži...poveliki prostor (ne kao na Dobrinji, svi te gurkaju,ćuškaju, mrko te gledaju) malo musterija, klima "prži" odlično, kupljene 3 majice za 36 maraka.
2*8KM za majice na bretele marke Vero Moda, i 1*20 KM za majicu neke meni nepoznate marke
, ali odlicnog kvaliteta
...uglavnom isplati se prošetati do Ilidže!
zapazila sam lijepih haljinica od 14 do 19 KM.
2*8KM za majice na bretele marke Vero Moda, i 1*20 KM za majicu neke meni nepoznate marke
- semmy
#91 Re: Snizenja u Sarajevu
super snizenje cipelica u targi, sve mi se svidjaju ali najmanji broj im je 37,5
a meni i to veliko 
- vjesticanametli
#92 Re: Snizenja u Sarajevu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#93 Re: Snizenja u Sarajevu
flora.sa wrote:nedjelja, lokacija Haris Export na Ilidži...poveliki prostor (ne kao na Dobrinji, svi te gurkaju,ćuškaju, mrko te gledaju) malo musterija, klima "prži" odlično, kupljene 3 majice za 36 maraka.
2*8KM za majice na bretele marke Vero Moda, i 1*20 KM za majicu neke meni nepoznate marke, ali odlicnog kvaliteta
...uglavnom isplati se prošetati do Ilidže!
- semmy
#94 Re: Snizenja u Sarajevu
pa i ja cu izgleda...obisla sam cijeli grad i nis nisam nasla...u astri mi je cipela na petu 36 valikavjesticanametli wrote:![]()
ja cu morat u ciciban da vidim imaju li fine stiklice
- vjesticanametli
#95 Re: Snizenja u Sarajevu
isti problem imam....nosim 36 a nekada, zavisno od modela, moze i 35, uzas
, sljedece zime mogu pancerice od sina obuti ako ne kupim cizme
-
ludak_
#96 Re: Snizenja u Sarajevu
Ovaj gdje dodje ta Zara na Dobrinji,ako je to ta Zara onda imaju fine robe sigurno.Imam jednu jaknu i dzemper Zara kupljeno u Ljubljani 
Imal' sta u Espritu?
@ali_g Zavisi kako kome juce sam bio i Springfieldu i snizenje je do 50% hlace,kosulje i majice moze se naci dobrih stvari
Imal' sta u Espritu?
@ali_g Zavisi kako kome juce sam bio i Springfieldu i snizenje je do 50% hlace,kosulje i majice moze se naci dobrih stvari
- flora.sa
#97 Re: Snizenja u Sarajevu
Happenig...snizenje 50 %, pa ako koga interesuje, bujurm! 
- HaNcHi
#98 Re: Snizenja u Sarajevu
uranila ja bgmmIRCerka wrote:Being vjeciti kokuz, nema mi nista draze nego vidjeti natpis SNIZENJE
Ovako, u sportlife radnji preko puta trznice je dosta Converse modela snizeno, nista drasticno ali recimo duboke starke su 55 - 60 KM, klasicne conversice smedje i SMB boje isto tako![]()
onda Kikiriki butik na Grbavici ima akciju, kupis dvije stvari, gratis biras majicu sa ofingera od 10 KMjedini problem je to sto je kikiriki turska marka, i imaju samo S i M velicine
ali imaju haljinica boli glava
![]()
Ako znate za jos neka snizenja ili akcije, javite
gdje je tacno taj kikiriki butik?
ubijas me u pojam
a ja se ubijam kupovinom
usput,ludim za haljinicama,pa zato pitam
- tech10
#99 Re: Snizenja u Sarajevu
Puno je to. Fataj se E-bay-a:mIRCerka wrote:Being vjeciti kokuz, nema mi nista draze nego vidjeti natpis SNIZENJE
Ovako, u sportlife radnji preko puta trznice je dosta Converse modela snizeno, nista drasticno ali recimo duboke starke su 55 - 60 KM, klasicne conversice smedje i SMB boje isto tako![]()
onda Kikiriki butik na Grbavici ima akciju, kupis dvije stvari, gratis biras majicu sa ofingera od 10 KMjedini problem je to sto je kikiriki turska marka, i imaju samo S i M velicine
ali imaju haljinica boli glava
![]()
Ako znate za jos neka snizenja ili akcije, javite
http://cgi.ehttp://cgi.ebay.com/WOMENS- ... .m14.l1318
- tech10
#100 Re: Snizenja u Sarajevu
Evo sam nashao rozimIRCerka wrote:bome prefarbaj!tech10 wrote:Nemadu na webu nista tako. Taj metalik me zanimlje.

Last edited by tech10 on 14/04/2009 20:19, edited 1 time in total.