Na drugom spisku koji je bio kraći, cca odjeljenje ljudi, bila su dva brata čija su prezimena i imena bila markirana velikom zagradom } , iza je pisalo ubiti snajp.
Oba spiska njihova, njihovim rukama pisana. Krajem aprila 1992 smo to sve razbili. Tako da realno, ostali su Mlađeni za koje nemam nekih saznanja o intenzivnijoj razmjeni vatre do kraja aprila. Mislim da mi je jedan saborac pričao da su se jednom prilikom u naselju Mlađeni sastali oni iz tzv ''kriznog štaba'' i nemali broj stanovništva iz Mlađana, da kao vide kako dajle da se ...živi. Zapamtio sam detalj, da mu je jedan od njihovih ključnih pregovarača apelovao da se zadrži mir i kako su oni komšije , kako on vidi njegovu ženu i djecu
Sutradan je preko nekog Nedeljka ako sam dobro upamtio, izmjestio ženu sa djecom konvojem izvan Sarajeva, mislim oko 20-toro djece da je izašlo. To su ona djeca što su završila u Italiji i td. Datum izlaska tog konvoja je poželjan da bih znao tačan datum tog sastanka u Mlađenima, ipak je to događaj bitan ako smo ih se već dosta dotakli.
Vrlo je moguće da je bivši komandir stanice milicije, sa SDS spiska, preko bivših kolega pomogao u iseljavanju najvećeg broja mještana iz tog naselja. Osim velike sumnje u vezi smrti rahmetli Eniza, eventulno rahmetli Envera, nemam drugih saznanja da su toliko crni da ih smatram ubicama. Za sada.