Harun! wrote: ↑14/02/2021 23:43
1. Kantonalno tuzilastvo i MUP su unistili sve validne dokaze, sto god je ukazivalo na ubistvo nakon saznanja ko je izvrsioc, tj. snimci sa hotela, snimci od Serifa i prijavu svjedoka
2. Nakon tog Ifet je imao saznanja sta rade i ostale svjedoke nije im pustio u ruke, nego je obarao saobracajku.
3. SDA drzi MUP(vecinom), kantonalno tuzilastvo to je sigurno,
koji igraju za ubicu, to niko ne moze osporiti.
4. Zato napadaju SDA-ovci Goradnu Tadic, sto nije njihov igrac(mada neke njihove optuzbe mogu razumiti, samo sto ona malo igra za drugi tim-stranku)
5.Slucaj je ohrabrio ocito Larson i EU
6. Face to Face, Muriz i Budnjo, meni se Budnjo otkrio na kraju, kad je rekao saznanja za svjedoka a sve se pere kao on nista ne zna a kako je mogao to znati, kaze narko diler?
7.Muriz i Ifet to pametno rade, drze slucaj zivim u medijima jer jedino tako znaju da ce se moci boriti protiv ovih kriminalaca i dozivjeti pravdu na sudu jer je javnost prisutna.
8. Tema idealna za prepiranje na forumu, ali mora se priznati da su stranacki botovi prisutni na temi
Mogu reci da su ovi gori neko komunisti UDBA-si.
Ovo sam mogao biti ja ili ti koji ovo citas. Ubije te neko ko ima moc i veze i neodgovara, to je uzas zivi.
Sad samo zamisli koliko im je puta prosla lazna optuznica?