Vidio snimak i sta sad? Gdje je tu navedeno da je covjeku koji nije htio da vrati mikrofon uskracena sloboda govora nakon sto je postavio tri pitanja plus poceo drzati monolog?
drugo, uopce se frka nije digla oko slobode govora, nego o prekoracenju ovlastenja policije (sto se i desilo).
Druga je stvar sto ti to intrepretiras kako tebi odgovara ili jednostavno nekontas!
Da nisi zalostan bio bi smjesan!
"Sloboda"govora- USA
-
ibro dirka
Jeffe, ne se ljutiti i vrijedjati, nisu te jos svi provalili
Imas jos ove svoje raje, oni ce vazda biti uz tebe

- shana_majka
Izvinjenje na duploj temi(nisam imao namjeru),kao i na (namjerno)provokativnom nazivu iste!
"Demokrat(c)ija" je ovdje vidjena u samo par minuta.Od (zlo)upotrebe govora, do (zlo)upotrebe vlasti.Radnja se desava na teritoriji SAD tako da je neumjesno komentarisati.Nije to Bosna pa da se moze "spomenuti" kompletna familija(porodica) i politicaru i govorniku a bogami i "narodnoj vlast".Da se ne bi "ofirali" jel'.
@hantraga,@lucy01,ako moze da mi malo bolje objasnite "ljudska prava".Nisam bash neshto upucen u to.Hvala unaprijed!
"Demokrat(c)ija" je ovdje vidjena u samo par minuta.Od (zlo)upotrebe govora, do (zlo)upotrebe vlasti.Radnja se desava na teritoriji SAD tako da je neumjesno komentarisati.Nije to Bosna pa da se moze "spomenuti" kompletna familija(porodica) i politicaru i govorniku a bogami i "narodnoj vlast".Da se ne bi "ofirali" jel'.
@hantraga,@lucy01,ako moze da mi malo bolje objasnite "ljudska prava".Nisam bash neshto upucen u to.Hvala unaprijed!
- Brisbane
Bas sam mislio roknut temu pod nazivmo lijepa Amerika. Covjek ni kriv ni duzan. Amerika i demokratija
. Australija nije nista bolja da se odmah razumijemo. Ali covjeku niko da pomogne. Kod nas bi barem neko prisao policajcu i rekao:" Mojne ba matereti, stipu ga mali to je mali Seje !"