Lijepo
Hvala i tebibanjaluka078 wrote: ↑16/09/2020 15:39 Hvala.
Restoran je "Banjalučki splav", onaj uzvodno od mosta je "Hedonist". Naselje je Novoselija.
Nema na čemu. Oba splava su ti u 100 metara, ispod i iznad gradskog mosta pored Kastela.stakasa wrote: ↑16/09/2020 16:02
Hvala i tebiSad cu pogledat na Google Maps gdje je koji
Je li Novoselija ono naselje uzvodno Vrbasom, kad se ide prema Mrkonjic gradu? Ima dzamija i s jedne i s druge strane rijeke.
Ne bilo ti zapovjedeno, imas li mi kakav restoran preporucit, po mogucnosti bosnjacki da se ne mislim je li svinjetina nije li? Obicno sam tu u stisci s vremenom, ne ulazi mi se u Banja Luku i dangubi, a gladan![]()
Svratim u onu Konobu Pastir malo gore uvise,imaju i nekakvi kajaci tu, ugodaj je vrhunski, Vrbas mirom mirise ali nije brate neka hrana
Sekunda mi je falila da se presvucem u autu i murnem u Vrbasu. Ima varijanta i plandovanja, dole u dnu baste, ne znam jesi li upratilabanjaluka078 wrote: ↑16/09/2020 18:52Nema na čemu. Oba splava su ti u 100 metara, ispod i iznad gradskog mosta pored Kastela.stakasa wrote: ↑16/09/2020 16:02
Hvala i tebiSad cu pogledat na Google Maps gdje je koji
Je li Novoselija ono naselje uzvodno Vrbasom, kad se ide prema Mrkonjic gradu? Ima dzamija i s jedne i s druge strane rijeke.
Ne bilo ti zapovjedeno, imas li mi kakav restoran preporucit, po mogucnosti bosnjacki da se ne mislim je li svinjetina nije li? Obicno sam tu u stisci s vremenom, ne ulazi mi se u Banja Luku i dangubi, a gladan![]()
Svratim u onu Konobu Pastir malo gore uvise,imaju i nekakvi kajaci tu, ugodaj je vrhunski, Vrbas mirom mirise ali nije brate neka hrana
Jeste, Novoselija je prvo naselje kad ulaziš od Mrkonjića, pa Šeher, Hiseta... Za klopu se ne moraš bojati u restoranu Slap u Novoseliji (obala "preko puta" glavne ceste) i u ćevabdžinicama (ima i drugog roštilja) kod Mahe (preporuka) i Muje. Obje ćavabdžinice su blizu gradskog mosta i Kastela, ako trebaju tačne adrese i precizne upute, javi se.
OK je Pastir za kafu i ugođaj, meni je prevelika gužva uvijek.
Nemoj da ti fali, nego učini.