Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ridjobrki wrote:
Dakle naglašeno al' ne droljasto, ako misliš na tu neku granicu onda ok ali rolovku nositi na razgovor za posao a imati solidan dekolte je stupidno.
A što stvarno ako dekolte izazove kontraefekat? Imaš i muškaraca patrijahalnih kod kojih to ne prolazi, da ne govorimo ako bi se neka muskobanjasta zena našla s druge strane kamere.
SaraFina wrote:Tebe kad inspiracija uhvati neumoran si.
A što stvarno ako dekolte izazove kontraefekat? Imaš i muškaraca patrijahalnih kod kojih to ne prolazi, da ne govorimo ako bi se neka muskobanjasta zena našla s druge strane kamere.
Jah, eto patrijarhalni muškarci gadljivi na sisu...
To se protivi svemu što sam naučio o patrijarhalnim ljudima i desničarima generalno.
A za muškobanjastu ženu svejedno ne želiš ni raditi, na tom je konkursu i bolje pasti.
Ridjobrki wrote:
Dakle naglašeno al' ne droljasto, ako misliš na tu neku granicu onda ok ali rolovku nositi na razgovor za posao a imati solidan dekolte je stupidno.
SaraFina wrote:Tebe kad inspiracija uhvati neumoran si.
Jah, eto patrijarhalni muškarci gadljivi na sisu...
To se protivi svemu što sam naučio o patrijarhalnim ljudima i desničarima generalno.
A za muškobanjastu ženu svejedno ne želiš ni raditi, na tom je konkursu i bolje pasti.
Nisam rekla da su gadljivi, ali ako je porodicni biznis u pitanju?
Što onda?
Zeni ćeš pojašnjavati kad nova uposlena pogriješi da si se zanimao za njen dekolte a ne kvalifikacije i poslovne sposobnosti?
SaraFina wrote:
Što onda?
Zeni ćeš pojašnjavati kad nova uposlena pogriješi da si se zanimao za njen dekolte a ne kvalifikacije i poslovne sposobnosti?
Baš imaš ...
Voljela bi te vidjeti na djelu!
Ideš preširoko u teoriju. Moja teorija je primjenjiva u 98% slučajeva.
U porodičnim biznisima ionako sve ide na preporuku ako se već ne nađe radna snaga u okviru porodice same.
SaraFina wrote:
Što onda?
Baš imaš ...
Voljela bi te vidjeti na djelu!
Ideš preširoko u teoriju. Moja teorija je primjenjiva u 98% slučajeva.
U porodičnim biznisima ionako sve ide na preporuku ako se već ne nađe radna snaga u okviru porodice same.
Ne. Obično ovi poslovi za koje se Saba kvalificirala su manje porodične ili partnerske firme. Dobro pola nagadjam
Ali u principu ovdje je tako.
Tako da ako bi zena pregledavala snimku to bi joj prvo palo u oči.
SaraFina wrote:
Ne. Obično ovi poslovi za koje se Saba kvalificirala su manje porodične ili partnerske firme. Dobro pola nagadjam
Ali u principu ovdje je tako.
Tako da ako bi zena pregledavala snimku to bi joj prvo palo u oči.
Oštro sam protiv.
Meni se čini da je spomenula da je međunarodna organizacija u pitanju. I to su porodični biznisi ali druge vrste
Mozda ovo pomogne. Imala sam samo jedan skype interview, tako da ne mogu bas iz moje perspektive davati savjete, ali sto je u ova dva videa mislim da ce ti pomoci. Sretno i javi rezultate!