da li neko ima iskustva sa razgovorom za posao preko Skyp-a
bilo kakvi savjeti, sugestije su dobrodosli
hvala svima
sema911s wrote:Stranci, Koji posao koja firma,.
Taj Dan istheraj ukucanje (samo ce priakuskivat a tebe ce too ****)
Info o firmi cime se bave I to sto traze u kratkim crtama napisi iza kamere, pored svog cv
Nemoj se smijat jer ljudi Su malo drugaciji Na kameri nego uzivo,
Samu pripremu obavi malo temeljnije jer se sve snima I pregledava,,
Pozadinu tebe nemoj da Bude Sta skakljivo![]()
Sto vise papira informacija budes imala ispred sebe lakse Ti je I vise pluseva,
Ako Si osoba koja se tesko smiri, nervoza I to drmni veselu
Ako ima gramatickih greski soryy,,, ceramm volan
Eborg wrote:Fino se obuci, pospremi sobu, reci ukućanima ne ulijeću sa friškom sutlijom i tako to.
ti si za romana katoKatarinaKosaca wrote:Eborg wrote:Fino se obuci, pospremi sobu, reci ukućanima ne ulijeću sa friškom sutlijom i tako to.![]()
![]()
![]()
Meni se uletio pas i počela da laje kao luda na ženu u računaru. Zato što nije bilo na našem jeziku, pa joj čudno, konta ovo lopov neki hoće u kuću
Ovo obavezno!SaraFina wrote: Obavezno nenametljivo istakni prednosti koje su bitne ili ih poslodavac trazi,
Ridjobrki wrote:Ovo obavezno!SaraFina wrote: Obavezno nenametljivo istakni prednosti koje su bitne ili ih poslodavac trazi,
Možeš i nametljivije, nagneš se malo naprijed k'o slučajno....
Vi savjetujete - ja pomažem.SaraFina wrote:
Ne navraćaj zenu!
sabo, zanemari ga!
Mislila sam na poslovne prednosti, ne fizičke atributeRidjobrki wrote:Vi savjetujete - ja pomažem.SaraFina wrote:
Ne navraćaj zenu!
sabo, zanemari ga!![]()
![]()
Ko god kaže da fizički atributi nisu poslovna prednost laže.SaraFina wrote: Mislila sam na poslovne prednosti, ne fizičke atribute
Kao da ne znaš!
Ridjobrki wrote:Ovo obavezno!SaraFina wrote: Obavezno nenametljivo istakni prednosti koje su bitne ili ih poslodavac trazi,
Možeš i nametljivije, nagneš se malo naprijed k'o slučajno....
Ridjobrki wrote:Ko god kaže da fizički atributi nisu poslovna prednost laže.SaraFina wrote: Mislila sam na poslovne prednosti, ne fizičke atribute
Kao da ne znaš!
I tu nema ništa loše.