Skuter u Sarajevu

Podforum za motocikliste...
cistunac

#26 Re: Skuter u Sarajevu

Post by cistunac »

Cober wrote:
cistunac wrote:Hvala svima na korisnim komentarima.
Je li moguće da analiziraš, pišeš u Kinu, znači studiozno prilaziš odluci a onda češ zaista da kreneš u tako nešto i doneseš odluku a da se nisi raspitao, uporedio karakteristike pa ni pogledao onaj LBC ???
Kupiti rabljeni ovdje nije preporucljivo kada gledam kako se skuteri i motori prze po Sarajevu i 'turirarju' pod kocnicom na raskrsnicama. I to masine koje su amateri mehanicari prekrajali! Ovako, garancija a novo. Tu ne treba biti isuvise mudar kako da se odlucis.
cistunac

#27 Re: Skuter u Sarajevu

Post by cistunac »

AdnanSA wrote: Dodaj još par stoja i trazi da ti spuste cijenu za Outlook.
Mnogo je bolji od F-acta. Dobijaš vodeno hlađenje motora,2x disk kočnicu,felge od 16",bolju udobnost i sigurnost od F-acta mada ni on nije loš za te pare.
Stoji Adnane. Vodeno hladjenje je super ali je tezina Outlooka 130 kg dok je zrakom hladjen negdje iznad 110 kg. A mene nekada pritegnu ledja... :) Volio bih vece tockove svakako zbog ovih rupa.
DaysleepeR

#28 Re: Skuter u Sarajevu

Post by DaysleepeR »

kad već pominjemo tog LBC-a, da ga i pokažemo

Image
rekreativac

#29 Re: Skuter u Sarajevu

Post by rekreativac »

piaggio fly najbolji omjer cijene i kvaliteta.
http://motosalon.ba/site/index.php?id=s ... ri&lang=ba
ZIKE 007

#30 Re: Skuter u Sarajevu

Post by ZIKE 007 »

]Raja treba mi hitno resenje....imam Yamahu AeroX vjerovatno znate koji je to motor,ali zna li neko ima li tuning shop u Sarajevu za skutere....ako neko zna sto prije ako moze da javi....da napise na forumu.....unaprijed hvala... :shock: :shock: :shock:
Post Reply