Ma kakve bolan blokade, pa to su instant 4X4 vozila koja ce ti pomoci po snjegom prekrivenoj cesti i sl, a ne da se penjes uz ski stazu!Optimist wrote:Neko rece da nema blokade diferencijala, nego stalni pogon na sva cetiri tocka, sto mi je malo bezveze. Ima li Tiguan blokadu?
I Sta je sa ostalim konkurentima iz te klase, prvenstveno mislim na Daciju Dustera koji treba da se pojavi, da li on ima blokadu dif?
Škoda Yeti - mišljenja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
jefferson
#51 Re: Škoda Yeti - mišljenja
-
_Astra_
#52 Re: Škoda Yeti - mišljenja
EUROBIH wrote:gledam neki dan to smeće ispred merkura na stupu,em ružan ko pas,e mu boja ko muda moja (izvinite),i što je poenta tip hladnokrvno odlazi od auta i ne zaključava ga!!!1
il je zaboravio,il mu je svejedno,zna da to ni lopovi neće.....![]()
za osnovnu,tkz. navlakušu,daješ 27000 koma,(go ko pištolj!!)a cijena ide do nevjerovatnih 47.000koma,!!!!fuj
pogledaj makinu gore,platio sam 29.000 koma sa carinom i dobio auto staro 15 mjeseci i 30.000 kilometara
+ automatski mjenjač
+pogon na sva 4 točka
+koža
+bose ozvučenje
+50 nekih dodataka,a u osnovnoj veziji je metalik boja,zaštita od krađe,klima,mp3..........................
u bosni su mi tražili 70.000 koma za nov isti cx7 i 950 koma doplate samo za metalik boju!!!
a 100 km/h dostiže za 8 sekundi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
znaš kad će škoda to da dostigne????
KAD GA GURNEŠ SA LITICE!!!!!!![]()
![]()
čuvaj pare prijatelju,da ne bi svoje rođene potkupljivo smokijem i bonbonama da uđu u auto![]()
![]()
ajde kritičari kokuzaneri i ostali što iz prazne pucate .................
E, blago tebi pa si tako pametan, sad imas VRH auto, a za samo 25+ km...
A, ne ko za Meganea, tu su te pravo zajebali...