Škoda Yeti - mišljenja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

jefferson

#51 Re: Škoda Yeti - mišljenja

Post by jefferson »

Optimist wrote:Neko rece da nema blokade diferencijala, nego stalni pogon na sva cetiri tocka, sto mi je malo bezveze. Ima li Tiguan blokadu?
I Sta je sa ostalim konkurentima iz te klase, prvenstveno mislim na Daciju Dustera koji treba da se pojavi, da li on ima blokadu dif?
Ma kakve bolan blokade, pa to su instant 4X4 vozila koja ce ti pomoci po snjegom prekrivenoj cesti i sl, a ne da se penjes uz ski stazu!
_Astra_

#52 Re: Škoda Yeti - mišljenja

Post by _Astra_ »

EUROBIH wrote:gledam neki dan to smeće ispred merkura na stupu,em ružan ko pas,e mu boja ko muda moja (izvinite),i što je poenta tip hladnokrvno odlazi od auta i ne zaključava ga!!!1
il je zaboravio,il mu je svejedno,zna da to ni lopovi neće..... :run:

za osnovnu,tkz. navlakušu,daješ 27000 koma,(go ko pištolj!!)a cijena ide do nevjerovatnih 47.000koma,!!!!fuj

Image

pogledaj makinu gore,platio sam 29.000 koma sa carinom i dobio auto staro 15 mjeseci i 30.000 kilometara
+ automatski mjenjač
+pogon na sva 4 točka
+koža
+bose ozvučenje
+50 nekih dodataka,a u osnovnoj veziji je metalik boja,zaštita od krađe,klima,mp3..........................

u bosni su mi tražili 70.000 koma za nov isti cx7 i 950 koma doplate samo za metalik boju!!!

a 100 km/h dostiže za 8 sekundi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

znaš kad će škoda to da dostigne????

KAD GA GURNEŠ SA LITICE!!!!!! :lol: :lol:

čuvaj pare prijatelju,da ne bi svoje rođene potkupljivo smokijem i bonbonama da uđu u auto :lol: :lol:

ajde kritičari kokuzaneri i ostali što iz prazne pucate .................

E, blago tebi pa si tako pametan, sad imas VRH auto, a za samo 25+ km...

A, ne ko za Meganea, tu su te pravo zajebali...
Post Reply